Ajmo žene gaće kod mene

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
najvece-gace-1-300x177.jpg

Drage prelepe šaramantne i misteriozno tajanstvene forumašice (čuo sam da padate ne ove budjave fore) mene me zanima dal kupujete robu sa ulice?
Da li to činite zbog cene ili zbog kvaliteta?
Ili prosto smatrate da je kvalitet isti samo je razlika u ceni?
Šta ne bi kupile bez provere?
Da li je preporuka prijateljice garant da i vi kupite isto?

E znam da upadam na temu o ženskim gaćama kao poslednji bolid ali sam iz nekog razloga dobio potrebu da kažem da jako retko kupujem gaće. Jednostavno ih ne bacam, pa ih i ne kupujem često. I gde god da sam se selio vukao sam sa sobom kese pune kojekakvih gaća još iz vremena dok sam tinejdžer bio.
I tako, obučem ih s vremena na vreme čisto da me želja mine, da im odam počast. Naravno da je većina njih poderano ili da su im lastiši ispucali. Ali ih obučem kad sigurno znam da neću taj dan ebati.

Sad, ako sam omašio temu, izvinjavam se. Ali opet, tema je o gaćama.
A moja kratka beseda je o gaćama takođe.:)

E znam da upadam na temu o ženskim gaćama kao poslednji bolid ali sam iz nekog razloga dobio potrebu da kažem da jako retko kupujem gaće. Jednostavno ih ne bacam, pa ih i ne kupujem često. I gde god da sam se selio vukao sam sa sobom kese pune kojekakvih gaća još iz vremena dok sam tinejdžer bio.
I tako, obučem ih s vremena na vreme čisto da me želja mine, da im odam počast. Naravno da je većina njih poderano ili da su im lastiši ispucali. Ali ih obučem kad sigurno znam da neću taj dan ebati.

Sad, ako sam omašio temu, izvinjavam se. Ali opet, tema je o gaćama.
A moja kratka beseda je o gaćama takođe.:)

nema veze sa temom al moram :D
to sto kazes da ih obuces kad si siguran da neces hebati..tako ima zenskog sveta slabog karaktera i volje koje da ne bi popustile za svaki slucaj obuku sacuvani primerak za takve prilike :malav:
a pre neko vece sedi moj sestric (koji inace NIKAD ne jede luk) ispred njega isecena velika glavica crnog, nekoliko cenova ociscenog belog, parcence hleba i kriskica sira - i jede..
na moje:eek: kaze - cuti tetka, zvala me da se vidimo (devojka sa kojom se posvadjao a slab je na nju) a ja nisam karakter, pa da se osiguram :rotf:

a na temu:

teska sam za kupovine u pm..
ne kupujem sa ulicnih tezgi..
nikad nisam videla da je kvalitet u pitanju..
ne kupujem ono sto moje prijateljice, pa i sestra kupuje..
imam svoj stil i svoje bubice i iznerviram se kad dobijem nesto sto nije po mom kriterijumu i odmah prosledim dalje..
kad mi se nesto dopadne, posto je to retko, kupim nekoliko primeraka istog i budem mirna..pa ako neko pomisli da iste cega nosim 5 dana, nije u pravu..nosim 5 istih na smenu:brus:

qq
a starim,i po gacama to vidim
nekad nisam imala pristojne gace za "kod lekara"
a sad samo pamuk,slip,shorty,tange nosim bas kad moram :lol:
pa dobro ako krenem tvojim putem to uopste nije lose,samo da ne budem ko ona smokva :mrgreen:

...sad si ga naHebala!:mrgreen:

P.S. Ja tu priču "gaće za lekara" potpuno podržavam...kakvi sve štrokavi, smrdljivi, znojavo-zapečeni, masni, upišano-usrani dolaze ( ulaze sami na vrata, ne unose ih!) ne bi volela da znaš...I iz mog iskustva-šene su odvratnije....:confused:

P.S. Moj rođak ginekolog ima sasvim drugačije priče....:mrgreen:

jao odvedes lika u mrak,a on u petak jos nosi gace ponedeljak :(

Ne prave gaće sa danima za muškarce. To ovde niko ne bi kupovao. Ne budi naivna.

Eh, i ja sam nekad gledao kake gaće nosim. Birao, tražio, modirao se.
Kasam ono bio mlad u fazonu su bile bokserice, al ne kao ove sad što idu uz nogu, nego one platnene.
A sad, daj mi samo da je udobno. I da greje bubrege.

...sad si ga naHebala!:mrgreen:

P.S. Ja tu priču "gaće za lekara" potpuno podržavam...kakvi sve štrokavi, smrdljivi, znojavo-zapečeni, masni, upišano-usrani dolaze ( ulaze sami na vrata, ne unose ih!) ne bi volela da znaš...I iz mog iskustva-šene su odvratnije....:confused:

P.S. Moj rođak ginekolog ima sasvim drugačije priče....:mrgreen:
nemam pocepane gace,to odmah bacim cim se cipka rastegne
ali ne volim da se kod lekara setam u tangicama,osecam se neprijatno

Ne prave gaće sa danima za muškarce. To ovde niko ne bi kupovao. Ne budi naivna.

Eh, i ja sam nekad gledao kake gaće nosim. Birao, tražio, modirao se.
Kasam ono bio mlad u fazonu su bile bokserice, al ne kao ove sad što idu uz nogu, nego one platnene.
A sad, daj mi samo da je udobno. I da greje bubrege.
pa jes,kod nas bi za muske isle januar,februar :mrgreen:
i ti si ostarEo julian,pogledaj marinin i moj odgovor gore,sve ce ti se reci samo:mrgreen::mrgreen:

Kako navode nadležni u jednoj od najsiromašnijih srpskih opština, neobična pošiljka stigla je iz Uprave carina. Svi su bili iznenađeni kada su videli da im je umesto osnovnih životnih namirnica poslat moderan donji veš raznih boja i dimenzija, piše ''Press''.

Tange i cipele za mrtve, a gde su osnovne namirnice!?

Neobična humanitarna pomoć stigla je u Trgovište neposredno nakon velikih poplava koje su prošle godine zadesile ovaj kraj, odnele dva života i nanele ogromnu materijalnu štetu već osiromašenom narodu, koji uglavnom živi od poljoprivrede.

''Kad nam je stigla ova pošiljka, ponadali smo se da je neka garderoba za decu, jer nam je toga najviše falilo. Kad smo videli gaće i brushaltere, nisam mogao da verujem!'', izjavio se za beogradski list šef magacina Dragoljub Stanojković.

''Pomislio sam da je pošiljka zalutala i greškom završila u magacinu humanitarne pomoći. Raspitam se kod ljudi koji su dovezli pakete, a oni mi objasne da je u pitanju zaplenjena roba sa carine. Sve same gaće, i to ove moderne, takve, bre, naše žene ne nose pa sve i da su džabe. Poklon je poklon, ali gladnom narodu treba brašno, a ne tange. Stvarno ispada da teraju šalu sa našom mukom'', kazao je on za ''Press''.

Stanojković od prvog dana, kada je počela da stiže humanitarna pomoć u Trgovište, radi u ovom magacinu potpuno volonterski, obećano mu je da će za to biti plaćen, ali on i dalje čeka. Naslušao se raznih priča i nagledao mnogih očajnih lica, pa je na svoju muku zaboravio, piše list.

''Dolaze ljudi i dalje, iako već nekoliko meseci posle gaća ništa nije stiglo. 'Daj nam, Dragoljube, nešto ako je ostalo bar za decu', kažu mi ljudi. Ja im odgovaram da u ponudi imamo samo brushaltere, gaće, i to najnoviji model tangi i mrtvačke cipele, pa neka biraju. Ljudi se na kraju naljute na mene, kao da sam ja kriv'', objasnio je on.

U Upravi carina ''Press-u'' je rečeno ne odlučuju sami o upućivanju humanitarne pomoći, već za to postoji stroga procedura. Prema njihovoj evidenciji, poslednja pošiljka koja je otišla u Trgovište bilo je vozilo za Dom zdravlja, i to još 2009. godine.

''Procedura podrazumeva da na predlog Ministarstva finansija, Vlada Republike Srbije donosi odluku o dodeljivanju neke robe koja je nakon okončanja prekršajnog postupka trajno oduzeta u korist države. Šta je i kako poslato odlučila je Vlada'', istakli su u službi za odnose sa javnošću Uprave carina.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/109570/Bruka-Umesto-pomoci-ljudima-slali-tange

Back