Ajmo u troje

pa to
privkao me pre nekog vremena razgovor sa tipom na aplikaciji koji je tražio ženu za trojku sa svojom ženom
kažu posle 20 god braka to su odlučili zajedno
samo mi nije bilo janso šta bi ta dodatna žena radila.. ali koliko sam shvatila ne znaju ni oni :mrgreen:
:D
2022-11-20-23-08-13-1653189750993652070.jpg

pa da hehe
ja sam ušla u priču, priznajem jer su me zaintrigirali
ali kako smo pisali tako mi je sve bilo nejasnije ;)
kažem ja lično volim samo muškarce, šta bi tvoja žena radila? kaže on pa tada ništa :mrgreen:
ali kažem bilo bi joj dosadno, a on kaže pa ne bi
(nisam htela da se šalim da li bi štrikala ili šta)
Posle on reče i ona bi da proba sa ženom, e kažem žalim onda slučaj...
ta treća mora biti bi ili će neko da se dosađuje - kod mžž je tako.

pa to
privkao me pre nekog vremena razgovor sa tipom na aplikaciji koji je tražio ženu za trojku sa svojom ženom
samo mi nije bilo janso šta bi ta dodatna žena radila.. ali koliko sam shvatila ne znaju ni oni :mrgreen:

Ta varijanta može jedino ako su žene, makar malo, sa bi sklonostima.
Najčešće parovi koji traže, to i istaknu... a i vremenom kroz komunikaciju se i izvuce takav zaključak.

Žene jel bi pristale na trojac s nekom od partnera poznatoj osobi?
Primjer, vaš partner traži sex s vama i bivšom djevojkom, to prođe dobro a oni poslje tog jednog zajedničkog sexa nastave se čuti on to ne krije, nemaju više sexa ali ne prestaje pričati s njom.
Kako bi reagovale? Muški, da i vas čujemo
veliko je pitanje, zasto bas njemu ili njoj poznata ta treca osoba?
Ako neko zeli suvi seks u troje, cetvoro..........sta ce mu osoba koju poznaje?
To je "minsko polje" za partnere. Jedna vrsta svingera su oni koji stupe u "prijateljske " odnose sa drugim parom , upoznaju se druze se........i to cesto zavrsi "prebegom" jednog od partnera drugoj strani.
Zato je drugi model svingera najoptimalniji: poznanstvo samo za jednu noc..........i nikada vise sa tim osobama. To garantuje da se medju akterima nece roditi neka simpatija il nedaj boze, zaljubljenost.Znam tipa sto pravio trojku sa svojom ribom i kolegom sa fakulteta, crncom...........posle par akcija, riba napusti svog decka.

pa da hehe
ja sam ušla u priču, priznajem jer su me zaintrigirali
ali kako smo pisali tako mi je sve bilo nejasnije ;)
kažem ja lično volim samo muškarce, šta bi tvoja žena radila? kaže on pa tada ništa :mrgreen:
ali kažem bilo bi joj dosadno, a on kaže pa ne bi
(nisam htela da se šalim da li bi štrikala ili šta)
Posle on reče i ona bi da proba sa ženom, e kažem žalim onda slučaj...
ta treća mora biti bi ili će neko da se dosađuje - kod mžž je tako.
E pa nije baš tako.
Mozda treba razviti fantaziju malo bolje. U mom slučaju nije bilo ozbiljnih lezbo radnji. Ali zanimljiva je trojka žmž. Možda čak i zanimljivija od mžm. (ali možda).
Mada je trojka na granici zdravog razuma i zato neko reaguje ovako a neko onako.
Realizovati trokju je veoma spesifično iskustvo koje se razlikuje mnogo od razmišljanja (kritikovanja ili odobravanja) i fantaziranja.
To je jedan način da se partner/partnerka vide (uživo) u drugom svetlu. Takođe da vidiš sebe u jednom drugom svetlu. Da prihvatiš i razumeš.
Zato je i čest slučaj " i kad bih pristal/pristao to bi bilo još dvoje nepoznatih". Ono kao u fazonu #nijesedogodilo.
Pa i na kraju krajeva čač uti taj neki svoj i partnerov urođeni bi nagon...

Baš tako... treba prvo raskrstiti da je to samo sex, nešto novo, avantura, uzivanje. Utvrditi pravila i pod jedan je: bez emocija.
Mislim da je greška da treći, bez obzira muško ili žensko, bude neki bivši partner, blizak prijatelj i sl.
Prosto tesko je tad razdvojiti tu avanture od ostatka (poznanstvo, prijateljstvo, seimpatije...)
zato je svinger klub najbezbedniji. U stanu je najopasnije.

pa to
ima zena koje vole da posmatraju svog dragog kako krese "neznanku"..............a vole i da "pomazu" u tome.

veliko je pitanje, zasto bas njemu ili njoj poznata ta treca osoba?
Ako neko zeli suvi seks u troje, cetvoro..........sta ce mu osoba koju poznaje?
To je "minsko polje" za partnere. Jedna vrsta svingera su oni koji stupe u "prijateljske " odnose sa drugim parom , upoznaju se druze se........i to cesto zavrsi "prebegom" jednog od partnera drugoj strani.
Zato je drugi model svingera najoptimalniji: poznanstvo samo za jednu noc..........i nikada vise sa tim osobama. To garantuje da se medju akterima nece roditi neka simpatija il nedaj boze, zaljubljenost.Znam tipa sto pravio trojku sa svojom ribom i kolegom sa fakulteta, crncom...........posle par akcija, riba napusti svog decka.
Mene to uopšte ne zanima a znam i da ne bi dobro završilo. Poznata ili nepoznata ja sam puno ljubomorna da bi to podnesla zato bolje da se manem toga. Ko voli nek izvoli

Back