Ajmo u troje

Slavan

Poznat
Poruka
7.049
Baš tako... treba prvo raskrstiti da je to samo sex, nešto novo, avantura, uzivanje. Utvrditi pravila i pod jedan je: bez emocija.
Mislim da je greška da treći, bez obzira muško ili žensko, bude neki bivši partner, blizak prijatelj i sl.
Prosto tesko je tad razdvojiti tu avanture od ostatka (poznanstvo, prijateljstvo, seimpatije...)
Па ко су онда ти људи што са вама то раде? Ако нису бивши, пријатељи итд. Рандом на улици се нађете.
Огласа на интернету има, па кога занима, наћи ће.

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.827
Žene jel bi pristale na trojac s nekom od partnera poznatoj osobi?
Primjer, vaš partner traži sex s vama i bivšom djevojkom, to prođe dobro a oni poslje tog jednog zajedničkog sexa nastave se čuti on to ne krije, nemaju više sexa ali ne prestaje pričati s njom.
Kako bi reagovale? Muški, da i vas čujemo

U swingu sam skoro 20 godina i nisam cuo takav slucaj.

faraonn

Elita
Poruka
17.796
...
Jaoo... rastopim se od same pomisli na to.

Ali retko koja žena bi pristala.

Tako da, mogu samo da maštam.
...rijetko koja nebi pristala ali,
jebeno je tesko naci situaciju otvaranja
i prohtjeva i povjerenja
jer se zena uvijek osjeca zloupotrebljena
sve dok ne upotrijebi i sebe i tebe
onda kad zvijer podivlja
suma ti je mala...

del piero 10

Aktivan član
Poruka
1.395
To je malo nesvakidašnja tema za razgovor i nešto na šta većina na prvu odreaguje negativno, zgrozi se, ja ne bih nikad, fuj i sl.
Ali kroz razgovor vremenom, pominjanje, neki dirty talk, gradjejje te fantazije, zamisljanje, se dodje dotle da udeja u stvari i nije loša, bas suprotno i da veoma uzbudjuje :).
Razvije se velika želja da se proba, pa... neki ostanu u tome trajno i redovno, neki povremeno, a neki zavrse na tom jednom pokušaju.