dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
za koliko ocajnih vapaja ste procitali u novinama, gde za znatan boljitak svog tesko i neizlecivo obolelog deteta za ciju lekarsku intervenciju u tom trenutku je potrebna neka realna suma (10 ili 20.000 eu) majke nisu podlegle pomisli da postanu gospodarice plocnika..
da li su time sto nisu ni pokusale uz pomoc najstarijeg zanata da rese svoj problem - nemajke? da li to govori koliki su egoisti i koliko one u stvari ne vole svoju decu? sta je ckapi koja se ne trosi kao sapun, naspram novca koji bi mogle da dobiju kao spas?
svi znamo za onu - ili jesi ili nisi ****** - samo je pitanje koja je cena.
i ovde se ne radi o postenju onih koje nemaju stav da ckapi moze da spasi sve.
ovde se radi o tome (bez obzira na to, na koji nacin je neko postavio temu) kakav nam je zivotni stav..
ili ce mozda neke od vas reci da sam omasila temu..
da li su time sto nisu ni pokusale uz pomoc najstarijeg zanata da rese svoj problem - nemajke? da li to govori koliki su egoisti i koliko one u stvari ne vole svoju decu? sta je ckapi koja se ne trosi kao sapun, naspram novca koji bi mogle da dobiju kao spas?
svi znamo za onu - ili jesi ili nisi ****** - samo je pitanje koja je cena.
i ovde se ne radi o postenju onih koje nemaju stav da ckapi moze da spasi sve.
ovde se radi o tome (bez obzira na to, na koji nacin je neko postavio temu) kakav nam je zivotni stav..
ili ce mozda neke od vas reci da sam omasila temu..
Poslednja izmena:
).

opcija dva je najbolja, kao sto sam napisala, pitati njega, ako on pristane, znaci sve ono nabrojano, znaci da je sebe stavio iznad zene. ako je odgovor ne, onda takav vredi. vreid uraditi nesto drugo. jasno je.