Ajde, molim vas, zene, objasnite mi fenomen...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aleksej_BASO:
Pushenja, ili felacije!

Ali u specificnoj situaciji...

Ponovo sam cuo od ortaka slicnu pricu koju sam vec cuo ranije vise puta...

Zna se covek sa nekom devojkom, onako, iz vidjenja ili tako nesto povrsno, nebitno, i skontaju se kod njega ili nje u stanu, i odmah na red dolazi sex! Nema gubljenja vremena...

I problem! Riba ima menstruaciju, ali... To je ne sprecava da oralno zadovolji decka sa kojim nije jos imala ni sex, niti su od ranije u vezi....

Mislim, kakvo je vase misljenje, o ovome? Meni je to malo ipak idiotski...

E, sad, nadam se sa me nece zatvoriti zbog "vulgarnosti", nista nisam izmislio, i trudio sam se da budem kuturan, cak sam upotrebljavao i izraze kao "oralno" :-D

Dame, vi ste na potezu!!!

pa i meni je to idiotski....sto se upustala sa njim ako je imala mecu.....koja glupaca

~neverna~:
Zashto je idiotski??????
Meni je veca glupost shto je taj tvoj ortak isprichao svojim drugovima shta je radio sa devojkom, kada ce te shvatiti da ono shto se desilo u krevetu treba tu i da ostane!!!!
Kako bi se osecali kada bi svaka drugarica vashe devojke znala koliki vam je, koliko vam treba i da li ste uspeli da je zadovoljite.
Nisu sve devojke ribe iz sex & city koje preprichavaju svojim drugaricama uz jutarnju kavicu sitne detalje od prethodne noci. Ima ih, naravno, ali ne toliko koliko vi mislite

E pa nije se desilo u krevetu nego u ulazu, ali bilo je ikreveta, ali to ne menja stvar...

Meni nije problem da drugarice moje devojke saznaju to, nema tu sta da se stidi, a guske koje se ponesaju gore opisano, cu uvek da ispricam ortacima i da se smejemo na njihov racun. To nije nista cudno, normalno je da medju drugovima (nema tajne, znas onnu pesmu?) se prica kako se cija riba ****, i da li hoce da pusi ili nece, i tako...

Aleksej_BASO:
E pa nije se desilo u krevetu nego u ulazu, ali bilo je ikreveta, ali to ne menja stvar...

Meni nije problem da drugarice moje devojke saznaju to, nema tu sta da se stidi, a guske koje se ponesaju gore opisano, cu uvek da ispricam ortacima i da se smejemo na njihov racun. To nije nista cudno, normalno je da medju drugovima (nema tajne, znas onnu pesmu?) se prica kako se cija riba ****, i da li hoce da pusi ili nece, i tako...

Nije problem da isprichash jednom, ali chitava bulumenta tvojih drugova- pa nije to bash prijatno!!!!
A poshto ti prichash svima podseti me da se ne kresnem s tobom :)

Aleksej_BASO:
Pushenja, ili felacije!

Ali u specificnoj situaciji...

Ponovo sam cuo od ortaka slicnu pricu koju sam vec cuo ranije vise puta...

Zna se covek sa nekom devojkom, onako, iz vidjenja ili tako nesto povrsno, nebitno, i skontaju se kod njega ili nje u stanu, i odmah na red dolazi sex! Nema gubljenja vremena...

I problem! Riba ima menstruaciju, ali... To je ne sprecava da oralno zadovolji decka sa kojim nije jos imala ni sex, niti su od ranije u vezi....

Mislim, kakvo je vase misljenje, o ovome? Meni je to malo ipak idiotski...

E, sad, nadam se sa me nece zatvoriti zbog "vulgarnosti", nista nisam izmislio, i trudio sam se da budem kuturan, cak sam upotrebljavao i izraze kao "oralno" :-D

Dame, vi ste na potezu!!!
I meni je to bez veze, ali šta da se radi, ima nas svakakvih. :-?

Aleksej_BASO:
Vise je nego ocigledno da ti NE VIDIS in prst pred nosom, ali karu vidis.

Bobo (skudaj gace, znas ono kao gospodar prstenova? sta mi je danas?) veruj mi, mada muskarci vise vole da se ne muce previse oko toga da im riba da , a i ja sam takav, drago mi je da ima jos nas koji tako misle kao ti!

hvala istomisljeniche Boso .................:))))
ipak bi bilo lepo prvo da se ljudi upoznaju.......:))) pre prvog pushenja ili kresa.......:))))

Back