Ajde, molim vas, zene, objasnite mi fenomen...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hellen:
A ako neka riba pravi budalu od sebe ja se necu ustrucavati da se smejem na njen racun, pa ko sta voli nek' izvoli!

Vise je nego ocigledno da si se pronasla u situaciji pa branis devojke koje sam spomenuo

Алексеј, колико оно ти имаш годиница?
Што треба ''бранити'' ову девојку? Учинила је неко кривично дело?
Орални секс је неморалан, ружан? Нешто испод части? Нешто што твоја мама не ради?
Када теби то девојка ради она тада ''прави будалу од себе''?
Да ли и ти правиш будалу од себе ако исто задовољство пружиш некој девојци?
Која је разлика између секса и оралног секса? Зашто је класичан секс ОК, а орални није? И зашто ''класичан'' секс мора да дође пре оралног?
Како ти имаш проблема са прихватањем сексуалности....ццц...

O "odbrani" govorim jer vidim da je neke zene brane, a meni je to znak identifikacije sa njom, verovatno iz slicnih rtazloga. I ti si propustila bitnu sustinu u redosledu... Ako je tako kao sto ti kazes, sto ti ne pruzis oralno zadovoljstvo svakome ko ti se svidi odma? Mislim pa sta sad? To je bas fino i lepo, zar ne? Definitivno cete se zbliziti i bolje upoznati, a ako ti se ne svidi kasnije ne morate imati sex, bas super jel' da?

RaDoSnA:
Aleksej meni se ipak cini da tebi jos uvek ni jedna nije popusi..!
Zavidis drugu ili toj devojci? Na cijem mestu bi voleo da si bio?
Dug put tebe ceka da sazris...
Mislila sam da si stariji a na osnovu ove teme kapiram da si usao tek u tinejdzerske dane...

E bas si smesna, da puknes od smeha! :???:

Jesam stariji, slabo kapiras, a ako te interesuje na cijem sam mestu hteo da sam bolje da se licno upoznamo... :lol: pa da proveris...

Gljiva zjalelovka:
Da li mi se chinilo da se ovde radi o dilemi sex ili oralni? Ili, da li oralni sa tipom kojeg prvi put vidish.
Tj. pitam se koliko je ona uzivala u tome shto je to njemu radila, pa da nije mogla da se obuzda tj. kome je to morala da se dokaze kao extra fensi turbo riba i na koga se to ugledala u tim godinama, a klinac je posmatra kao komad mesa, sa par rupa, ribolovachku prichu za shire drushtvo...a nije morao ni da joj plati.Naravno nju bash briga za to i on je komad mesa bez mozga, a ona moderna riba...Da li je otishla kuci zadovoljna sobom ili je tako obezbedila da je pozove opet. Jer je extra fensi turbo riba...

BRAVO! Jedina si skontala poentu price, dok su se druge pusacice, odmah uvredile...

Gljiva zjalelovka:
Joj,kako si mi zavalila, prosto padoh s stolice. Ostavila si me bez teksta i ja naprosto ne znam shta da ti odgovorim i vec mi suze idu, jer sam ispala glupa. Hvala ti sto si mi pomogla da se nadjem .
P.S.Na jednoj stvari sam zahvalna Bogu. STO NISAM MUSHKO PA NE MORAM DA SE ZENIM. Ajd u zdravlje i josh ti jednom hvala shto si me bacila u ochaj. Idem da uzmem zicu od gitare i da se besim

Ma rado-da-sna je mnogo duhovita, jel' i ti to vidis? :D

Usamljena mala:
Ne vidim sta je strasno i cudno u "tome"?Nije to nikakav fenomen..to dokazuje da devojke nisu sebicne.Cula sam da ima likova TI MENI i ONDA CU JA TEBI,u suprotnom NO-NO!Srecom,pa nisam nailazila na "takve" sebicnjake.Niti me je iko prisiljavao da mu...ako zelim nesto da uradim,ja cu to uraditi a ne da gledam da li je on meni....ako nije necu ni ja njemu!Cista GLUPOST! :)

E opet me ne razumes, gornja kostatacija je napisana kao dobra stvar, ali je ti vadis iz konteksta!

I problem! Riba ima menstruaciju, ali... To je ne sprecava da oralno zadovolji decka sa kojim nije jos imala ni sex, niti su od ranije u vezi....[/B]

Mislim, kakvo je vase misljenje, o ovome? Meni je to malo ipak idiotski...

I meni. Ortak mi je pricao da ima curu koja mu samo pusi,a nece da se krese sa njim jer kaze ne zeli da se vezuje. :roll: Jbte nikad mi to nece biti jasno - stvarno ne razumem ni jedan ni drugi slucaj.ili sam ja odlepila :shock: ili je ................ . :confused:

esperanca137:
I problem! Riba ima menstruaciju, ali... To je ne sprecava da oralno zadovolji decka sa kojim nije jos imala ni sex, niti su od ranije u vezi....[/B]

Mislim, kakvo je vase misljenje, o ovome? Meni je to malo ipak idiotski...

I meni. Ortak mi je pricao da ima curu koja mu samo pusi,a nece da se krese sa njim jer kaze ne zeli da se vezuje. :roll: Jbte nikad mi to nece biti jasno - stvarno ne razumem ni jedan ni drugi slucaj.ili sam ja odlepila :shock: ili je ................ . :confused:

Dobro je nisam jedini kome je ovo moronski...

Razumemo se...

BTW vidi se kako je koja zena odavde provodila mladost, haha, po reakcijama!

Дааај, не лупај, тема уопште није била о томе да се то ради са сваким кога упознаш, немој сад скретати у крајности...

Поставиш тему на којој тражиш женско мишљење, а кад га добијеш онда полемишеш са њим и то са становишта неиживљеног тинејџера-моралисте! Шта у ствари хоћеш?

И, да, хвала на саветима....ха, ха, ха...

Поздрав од тетка Хелен.

Hellen:
Дааај, не лупај, тема уопште није била о томе да се то ради са сваким кога упознаш, немој сад скретати у крајности...

Поставиш тему на којој тражиш женско мишљење, а кад га добијеш онда полемишеш са њим и то са становишта неиживљеног тинејџера-моралисте! Шта у ствари хоћеш?

И, да, хвала на саветима....ха, ха, ха...

Поздрав од тетка Хелен.

Eh moja tetka... Da ti znas...

Vidi, ja sam hteo da stavim svoje misljenje "srednje mere" koje je da ipak treba da bude sexa, pre oralnog sexa, ili u isto vreme, a da mi je SAMO oralni sex sa likom sa kojim si prvi put u sex odnosima moronski, a dalje, posle toga svaki sex bez oranog sexa je pomalo nepotpun, dok je zenski deo foruma tvrdio da je to sasvim OK. Naravno posle svako vuce u svoju krajnost da bi omlovazavo drugoga. Ja nisam rekao da je oralni sex los, nisam lud, ej bre :shock: a eto te su mi reci stavljene u usta, sto se kaze...

Tako da vidim da se razlikuje nase poimanje nekog redosleda kod sexa i upoznavanja.

Ipak ne mogu da se otmem utisku da vecinom zene koje su me napadale i same vide nelogicnost postupka koji sam opisao, kako su i same bile u toj situaciji, ne daj Boze da me ne ispljuju zbog toga, jer nece da sebi priznaju da je to glupo.

Pozdrav i tebi!

Јао, извини, давно беше кад сам читала тај приручник...

Како оно иде?
Први пут може да ме допрати до куће, само држање за руке.
Други пут може пољубац, ал без језика.
Трећи пут опет пољубац, без језика, нек се мало труди, нек ме пожели, више ће ме поштовати...
Четврти пут може пољубац, прави, ал треба онако стидљиво сагнути главу, па мало невешто, да не помисли да сам се већ љубила пре њега...
Осамнаести пут већ може рука испод мајице, ал само преко брусхалтера.
Тридесет шести пут:''Може до појаса, не дирај ме доле!''
Четрдесет други пут може мало муљања, али нема оралног секса, нема пенетрације, да не помисли да сам лака женска.
Четрдесет осми пут може пенетрација, ако је девојка довољно сигурна да је мушкарац цени и као личност. Ако није, пенетрација се одлаже за наредна три виђења.
Тек четрдесет девети пут долази на ред орални секс!

Стварно, године су то, заборавих прописани редослед, јбг...

Hellen:
Јао, извини, давно беше кад сам читала тај приручник...

Како оно иде?
Први пут може да ме допрати до куће, само држање за руке.
Други пут може пољубац, ал без језика.
Трећи пут опет пољубац, без језика, нек се мало труди, нек ме пожели, више ће ме поштовати...
Четврти пут може пољубац, прави, ал треба онако стидљиво сагнути главу, па мало невешто, да не помисли да сам се већ љубила пре њега...
Осамнаести пут већ може рука испод мајице, ал само преко брусхалтера.
Тридесет шести пут:''Може до појаса, не дирај ме доле!''
Четрдесет други пут може мало муљања, али нема оралног секса, нема пенетрације, да не помисли да сам лака женска.
Четрдесет осми пут може пенетрација, ако је девојка довољно сигурна да је мушкарац цени и као личност. Ако није, пенетрација се одлаже за наредна три виђења.
Тек четрдесет девети пут долази на ред орални секс!

Стварно, године су то, заборавих прописани редослед, јбг...

E sad malo kenyas i ides u krajnosta, kao kada bih ja rekao da ti treba da popusisi svima koji ti se svide i to je OK, jer, Boze moj, svako radi ono sto mu prija a ovo je 21. vek.

Ocigledno neces da prihvatis ono na sta ja ukazujem u ovoj prici, i trudis se da okrenes u prepucavanje.

Verovatno si se 'pronasla' u prici kao i sto se cesto desi sa zenama na ovom forumu...

Nemamo sta da se raspravljamo dok imas takav stav da po svaku cenu moras da me pljujes a ne da razgovaramo...

Zashto je idiotski??????
Meni je veca glupost shto je taj tvoj ortak isprichao svojim drugovima shta je radio sa devojkom, kada ce te shvatiti da ono shto se desilo u krevetu treba tu i da ostane!!!!
Kako bi se osecali kada bi svaka drugarica vashe devojke znala koliki vam je, koliko vam treba i da li ste uspeli da je zadovoljite.
Nisu sve devojke ribe iz sex & city koje preprichavaju svojim drugaricama uz jutarnju kavicu sitne detalje od prethodne noci. Ima ih, naravno, ali ne toliko koliko vi mislite

Back