Fatalne žene

Ne postoje, realno za muskarca koji je muskarac i gospodar svojihi zelja i strasti postoje svesni izbori a ne slabosti.
Opet, zene vole iluziju da biraju a muskarci da su veci muskarci nego sto jesu

Fatalnost nema veze sa izgledom, ili ima vrlo malo. Fatalne žene su one koje imaju određeni cilj u životu i spremne su na sve kako bi ga ostvarile. Njihovu ambiciju, ako ugrozi neki muškarac na bilo koji način, će osjetiti na najgori mogući način. On će postati žrtva, ali će se i dalje diviti svojoj smrti.
Jednom sam pitala na Fejsbuku da li ljudi stvarno misle da je Magi EKV stvarno bila "najlepša žena Srbije", da nisu malčice preterali?

I jedan odgovor je razjasnio, lik napisao da je u pitanju harizma i jednostavno činjenica da je jedina ženska osoba u bendu + to što je uopšte u bendu, jer većina ljudi ludi za članovima nekog benda, navikli smo na to da devojke jure za bendom, Magi je samo bila žensko, pa su muškarci gubili glavu.

Postoje žene koje svojom pojavom i izgledom djeluju kao da imaju neku possebnu moć.. jednim pogledom ili osmjehom u stanju su da osvoje pažnju svih muškaraca u svojoj blizini.
Na njih, kako god da se trudio ne možeš biti imun. Njihova pojava, pogled, osmjeh, govor.. djeluju razarajuće, kao najjače oružje.
Ne možeš a da joj se ne diviš, i da ne priznaš da je jedinstvena, fatalna..

Ne moraju biti savšene u svakom poglledu.. ali to ih ne "sprečava" da nas privlače kao magnet, a te neke njene nesasvršenosti će nam biti više nego simpatične.
Nisu neke ni pričalice, više su misteriozne, tajanstvene.. ili nam se tako čini?
Naravno, svaki čovek je drugačiji i različite stvari ga privlače ali ne može ostati hladan kad naleti na ovakvu ženu, koja svaki pokretom, gestom, riječju prostto zrači, omamljuje i privlači kao magnet
Šta takve žene čini tako neodoljivim, privlačnim?
Ne možete se truditi da budete to što niste, to se vidi, osjeća, prepozna.., prava fatalna žena je ona koja je autentična, rodjena da bude baš takva, fatalna.
Jeste li ili jeste li nekad bile u svom životu fatalne, barem nekome?
Ne mislim, kad kažem "fatalne" na nešto loše, naprotiv.

Mislim da je “fatalna žena” izmišljotina muškaraca koji nemogu biti vjerni

Ajde pa tako

Back