Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.079
Mada i on je već za penziju, bacio se na Politiku jer na Svaštari, gdje treba da je aktivan i zanimljiv sa ponudom tema je propo ko kauč 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravim raspored, bez uznemiravanja moli do 10:00I trebaš, nema spavanja, noću treba da praviš planove, analize, tabele, skice. Ujutro zablistaš, već od 6:00, ugledaj se na @Sensei![]()
opet trošak,e do kjurcaMada i on je već za penziju, bacio se na Politiku jer na Svaštari, gdje treba da je aktivan i zanimljiv sa ponudom tema je propo ko kauč![]()
Ovo suviše lično...Pa bije da tema ne valja
nego ima nas bukvalno 10 puta manje nego nekada
kad nas je bilo gomila pisali su svi o svemu
\i 90 odsto se nije ni ciitalo radio PP
jbg sad se sve vidi sta se otkuca
a iskreno
meni je ovo pitanje suvise liccno za forum
Mozda drug miisle drugacije.
Meni je ovo previse da javno iznosim.
То се обрати ономе кога занима.Ovo suviše lično...
"da li koristite vibrator" nije
Nego vecina muških se srami...pa iz tog razloga...
Inace ja sam sa 19, mogao sam i sa 17 ali ne iskustvo, malo i strah i propusteno 2 šanse
Boli te "ćošak".nije mi jasno jel ovo znaci da sto si pre izgubio nevinost vise vredis ili kako?
Ne nego vidim da se to ne samo na forumima vec i u medijima forsira ovo pitanje, ja mislim da mladjoj generaciji ne treba da bude bitno sa kolko ce izgubiti nevinost vec sa kakvom osobom ce to uraditi, i sama ta cinjenica sa kolko su izgubili nevinost ne znaci nista,bitnije je mozda koliko cesto imaju seks.Ha ha joooj, nije valjda da neko ozbiljno čita ova pisanija
ako si doso na forum da trazis ozbiljnost onda ti je zivot do jaja neozbiljan :ONema ovde ozbiljnosti
nije nikada ni bilo
cast izuzecima koji naravno odavno ne dolaze na forum
Prava komunikacija na samo na ovom PDF uvek je bila u PP
sve ovo ovde je laprdanje i palamudjenje...
Al kako to da i dalje pokusavas da se nekim zenama dopadnes satro iskrenoscu i savrsenstvomNema ovde ozbiljnosti
nije nikada ni bilo
cast izuzecima koji naravno odavno ne dolaze na forum
Prava komunikacija na samo na ovom PDF uvek je bila u PP
.. zato i treba obrisati profil ili jednostavno ne dolaziti.. ništa ovde nema smisla..Nema ovde ozbiljnosti
nije nikada ni bilo
...