AJ SAD NAJMANJE 3 NAJIRITANTNIJA GLUMCA I GLUMICE? I ZAŠTO?

Za kim žene više otkidaju?

• Cloony

glasova: 7 58,3%
  • Pit

glasova: 5 41,7%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Lucky girl:
ti sa svojih 15-16 si na univerzitetu????????ahahhaahha da.........
obrazlozila sam zasto je ona losa glumica,evo ako ces detaljnije,nevezano za plakanje,zenu sam gledala u jos dva filma,i ne ume da se snadje u situaciji,da te natera da pomislis da stvarno prozivljava ono sto joj se desava....bezlicna je......ista je i kad je ozbiljna i kad place......
To za shta se smejesh, uopshte nije smeshno... Koliko ja imam godina je nebitnoza takvo neshto. Jednostavno sam imao mnogo sretje.

@Tema
Da je najbolja glumica-nije. Solidna-jeste.
Losha-nije...
Stojim iza toga da ti josh onda nisi videla loshu glumicu...

Lucky girl:
stoj iza cega hoces,ja stojim iza svog misljenja......i da ja sam onda doktor nauka........ :roll: aj otkaci se te teme......idemo iz supljeg u prazno
Nije problem, stoj iza njega, nisam rekao suprotno...
Inache, nemoj biti cinichna i vredjati druge. Ne pada mi na pamet sa tobom da se ubedjujem, niti da se svadjam... Ne znam te, ne znash me, na netu si cool, tako da, opet-NE ZHELIM SVADJU! ;)
Rekao sam shta sam imao...

goldfish:
rekoh ranije wilson owen al moram da dodam josh i ova dva idota..........
flicks_review1-1_47.jpg

a od zeMskih npr riz viterspun, debra mesing, kristina richi, dzesika simpson, itd :)

Ko su ta 2 idiota?
I sto Riz Viterspun? Ona je bas slatka ko secer!!!!!!!!!

giselle:
Mene nerviraju one matore prdonje sto se tripuju da se zesci frajeri.... Prvi je eto Ricard Gir, James Caan,..Denzel Washington mi je malo bljak u poslednje vreme... Hju Grant jer me nervira kako slaze face- da su smesne pa ajd, ali bas je gadan ..i ne kontam kako se svi loze na njega (engl.akcenat? plave oci? )....itd, itd.....

Ko se lozi na Hju Granta, da mu izvrsimo jednu lobotomiju - besplatno!!!!!!!!!!!

mozete vi da kenjate o Bred Pitu ali covek je odlican glumac i ima zaista dobrih filmova npr.interviju sa vampirom(najbolji film o vampirima)sedam(jedan od najboljih trilera),borilacki klub(na mojoj listi ulazi na listu 10 najboljih filmova ikada)...
to sto covek dobro izgleda to nije njeova krivica...

vi ste samo ikopleksirani sto je sa agelinom i moze da ima koju hoce+ima para+super izgleda...

:-)

Ben_Adam:
Nije problem, stoj iza njega, nisam rekao suprotno...
Inache, nemoj biti cinichna i vredjati druge. Ne pada mi na pamet sa tobom da se ubedjujem, niti da se svadjam... Ne znam te, ne znash me, na netu si cool, tako da, opet-NE ZHELIM SVADJU! ;)
Rekao sam shta sam imao...
nisam te ni u jednom momentu vredjala,samo u neke stvari ne verujem i kraj

Back