AJ SAD NAJMANJE 3 NAJIRITANTNIJA GLUMCA I GLUMICE? I ZAŠTO?

Za kim žene više otkidaju?

• Cloony

glasova: 7 58,3%
  • Pit

glasova: 5 41,7%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
mrs depp:
leonardo di kaprio je prosto neverovatan u filmu 'Šta izjrda Gilbert Grejpa'
Taj covek mi je bio smesni sladunjavi glumcic kad se pojavio u Titaniku. Sad me svakom ulogom oduva, i ne mogu da se sastavim od plakanja, kad zagibe u Krvavom Dijamantu, i onom kako se zvase Departed...Odlican je glumac.
Nervira me celokupna postava domaca, glumacka zadnjih deset godina. Nervira me Kluni, Koneri...nerviraju me sve ove glumicice, tipa Scarlet J., pa Jessica A., pa sve ove sto iskoriscavaju svoju trenutnu pomodnu, poziciju, pa ce da gasnu za par godina kad ih se trziste zasiti. A taj tip glumice je ona Gvinet Paltrou, ona je otvorila sezonu, cini mi se. Strasno bezlicno stvorenje.

1. TOM 'KEPEC' KRUZ
2. BRED PIT
3. RICARD GIR
4. MEL GIBSON
5. KLINT ISTVUD
Razlog? Pa zato sto su SABANI!!!

1. MERIL STRIP (Ne podnosim je!)
2. GLEN KLOUZ
3. DZESIKA ALBA
4. BLIZNAKINJE OLSEN (Zabranite deci da gledaju filmove sa njima)
5. SARLIZ TERON
Dodala bih jos i bracu VILA SMITA & EDI MARFIJA, kao i sve moguce domace glumce i glumice osim ZORANA RADMILOVICA i TASKA NACICA.

JekaiGeorge:
Van Dam- iz istog razloga kao i Steven.
Jean Claude Van Damme je jedan od najlepsih glumaca na svetu, i nerazumem kako moze neko nesto lose da napise o coveku koji ima perfektno lice i telo, stvarno je prelep i savrsen u svemu...
A sto se tice Van Damovih filmova uopste nije istina da su mu svi filmovi isti ti neznas o cemu pricas, par primera njegovih poslednjih najnovijih filmova Replicant/Wake Of Death/In Hell/ Until Death su potpuno drugaciji i novi uopste nisu isti svaki film je nesto sasvim novo...

A sad sto se tice liste 3 Najiritantnija glumca i glumice...
Od Muskih:
Tom Kruz, Ben Aflek, Bred Pitt- Jednostavno su dosadni i uopste nevolim da gledam njihove filmove ...

Od Zenskih:
Julia Roberts, Sandra Bullock, Angelina Jolie, Kate Hudson- Takodjer dosadne su i nevolim da gledam njihove filmove...

Svetlana_:
Jean Claude Van Damme je jedan od najlepsih glumaca na svetu, i nerazumem kako moze neko nesto lose da napise o coveku koji ima perfektno lice i telo, stvarno je prelep i savrsen u svemu...

Pa tema nije o tome kako izgleda neko kako glumi.

A tu je poprilicno los. Osim Legionnaire nijedan njegov film mi se nije svideo, a gledao sam ih poprilicno.

Marauder:
Pa tema nije o tome kako izgleda neko kako glumi.

A tu je poprilicno los. Osim Legionnaire nijedan njegov film mi se nije svideo, a gledao sam ih poprilicno.

Nije istina da je Van Damme los glumac, on ima mnogo filmova u kojima glumi fantasticno, mozda nisi gledao sve njegove filmove on je stvarno odlican, pogledaj film In Hell, Replicant, Wake Of Death i njegov najnoviji film Until Death pa ces se uveriti da je odlican glumac...
Legionnaire je fantastican film, ali nemogu da verujem da ti se nijedan njegov film vise nije svideo, samo par primera jednih od Van Dammovih najboljih filmova: Bloodsport, Kickboxer, Universal Soldier, Double Impact, Time Cop, Hard Target, Lionheart, Cyborg, Streetfighter...((mislim ovo su sve fantasticni filmovi)) nerazumem kako mozes reci da nije dobar glumac i da su mu filmovi losi kada ima tako mnogo kultnih dobrih filmova koji su sve bili jedni od najgledanijih filmova u svetu... :D

Gledao sam vecinu njegovih filmova sa tvoje liste i kao sto sam napisao gore, jedino mi se Legionnaire svideo.

Bas pre neku vece je bio In Hell. Neki djavo mi nije dao mira i odlucio sam da ga pogledam iako je poceo u 2 a.m. Glupost velika, nisam mogao da verujem da sam sedeo do 4 a.m. za tako glup film.

Znam ja zasto ti tako pricas o njemu. Ti njega volis i da snimi najvece smece na svetu ti bi rekla da je dobar film. :lol: Potpuno razumem, i ja sam takav kad je rec o Nicolas Cage. Pre neki dan sam gledao Wicked Man i film je katastrofa, ali ja bi mu dao prelaznu ocenu samo zato sto je Nicolas Cage u njemu (koji nije snimio odlican film jos od Face Off, mada je Family Man bio poprilicno dobar).

Back