gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
erik roberts....vrlo interesantan lik i solidan glumac...barem meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ochajno shta? Glumi?Lucky girl:courtney cox(ocajjnoooo)
Mozhesh ti da kazhesh da je iritantna, i meni je. Ali HYBRID je rekao da je SLATKA(izgled)! A ne IRITANTNA(karakter)...celia3018:Slatka? NE! ONA JE IRITANTNA!!!!!!!!
Zgodna? Hm... pa mozda. Ali bez glave koja je UZASNA!
FORSETI:Vincent Cassel ... http://www.imdb.com/name/nm0001993/
...Ben_Adam:Mozhesh ti da kazhesh da je iritantna, i meni je. Ali HYBRID je rekao da je SLATKA(izgled)! A ne IRITANTNA(karakter)...![]()

mislis na erika robertsa?Strela:Камерон Дијаз, Винона Рајдер, Анђелина Џоли,...поред већ поменутог Николаса Кејџа. Да, и брат Џулије Робертс, не могу да се сетим како се зове.
ona je po meni najgora od njih,kad treba da glumi scenu plakanja nema pojma.....i stojim iza toga da ne zna da glumi,i njena gluma kao i ona su mi iritantni,slozio se ti ili neBen_Adam:Ochajno shta? Glumi?
Hah... Lajesh na pogreshno drvo...![]()
AKHENATON:Milica Milša - užas božji, sva je izveštačena....
:shock: Gde Mišu Janketića turi u taj koš?
Mozhda je tebi najiritantnija, ali njenu glumu prepusti ipak malo vishe obrazovanim ljudima od tebe, bez uvrede.Lucky girl:ona je po meni najgora od njih,kad treba da glumi scenu plakanja nema pojma.....i stojim iza toga da ne zna da glumi,i njena gluma kao i ona su mi iritantni,slozio se ti ili ne
Pa s obzirom da imam diplomski za rezhiju na Oxfordskom Univerzitetu za Film za 5 meseci, mislim da jesam itekako kompetentan...Lucky girl:aha,a ti jesi kompetentan da kazes da zna da glumi???postoji milion serija koje su dobre,sa bezveznim glumcima,i stojim iza toga da ne zna da glumi ili ajde ako hoces evo ovako,glumi kao svi oni iz latino-americkih serija,pa ako oni tebi dobro glume,onda super......ja stojim iza svog misljenja,briga me sta ce drugi reci,da li sam u pravu ili nisam,moje misljenje je moja stvar......i molila bih te da ne nastavljas o njoj i kompetentnim ljudima
@tema
kapicic me nervira jakoooooooo

Lucky girl:mislis na erika robertsa?
ti sa svojih 15-16 si na univerzitetu????????ahahhaahha da.........Ben_Adam:Pa s obzirom da imam diplomski za rezhiju na Oxfordskom Univerzitetu za Film za 5 meseci, mislim da jesam itekako kompetentan...
Istina je da postoje mnoge sobre serije sa losim glumcima, ali su RETKE...
A shto se tiche kvaliteta LA serija.. NEMA GA! Apsolutne gluposti......
Inache, ne kazhem da ne smesh da imash svoje mishljenje, ali ako ga izlazhesh, morash i da ga branish, jer prvi razlog shto ga i pishesh ovde jeste da bi ga mi prochitali, odnosno komentarisali, a ne zato shto nemamo pametnije stvari da radimo, pa slushamo o tebi i stvarima koje radish....
![]()
![]()
![]()
![]()
@Tema
Da, Kapichitj mene nervira takodje...