AJ SAD NAJMANJE 3 NAJIRITANTNIJA GLUMCA I GLUMICE? I ZAŠTO?

Za kim žene više otkidaju?

• Cloony

glasova: 7 58,3%
  • Pit

glasova: 5 41,7%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Lucky girl:
ona je po meni najgora od njih,kad treba da glumi scenu plakanja nema pojma.....i stojim iza toga da ne zna da glumi,i njena gluma kao i ona su mi iritantni,slozio se ti ili ne
Mozhda je tebi najiritantnija, ali njenu glumu prepusti ipak malo vishe obrazovanim ljudima od tebe, bez uvrede.
Inache, ''plach'' ne zna da odglumi 80% danashnjih glumaca... I nisam rekao da je savrshena, ali da ne zna da glumi, ne mozhesh retji, jer za to, izvini, nisi kompetentna!
;)

aha,a ti jesi kompetentan da kazes da zna da glumi???postoji milion serija koje su dobre,sa bezveznim glumcima,i stojim iza toga da ne zna da glumi ili ajde ako hoces evo ovako,glumi kao svi oni iz latino-americkih serija,pa ako oni tebi dobro glume,onda super......ja stojim iza svog misljenja,briga me sta ce drugi reci,da li sam u pravu ili nisam,moje misljenje je moja stvar......i molila bih te da ne nastavljas o njoj i kompetentnim ljudima :roll:
@tema
kapicic me nervira jakoooooooo

necu da pominjem domache glumce...ima ih mnogo...nego za strane:
1.benjamin bratt-covjek je antipatican i NIKADA ali NEVER ili NUNCA nije glumio u nekom ozbiljnom filmu.u law and orderu je blagi uzas,svuda manje vishe isti.

2.sandra bulok-nimalo smjesna,iritantna i...recimo da mi nije lijepa ali to nema veze sa nicim...

3.johnny deep-ne zbog nikakvog nadimka nego sto mi uopste nije dobar glumac,sto se prosipa po piratima sa kariba i...ne znam zasto ga prozivaju lijepim,ali kao sto rekoh to nema veze sa nichim...

4.john travolta-najljigavije stvorenje koje hoda planetom zemljom.face off...jedini film koji mi se svidio sa njim

5.jeniffer lopez-ona ne treba ni da se naziva glumicom

(idu redom po iritatnosti)

Lucky girl:
aha,a ti jesi kompetentan da kazes da zna da glumi???postoji milion serija koje su dobre,sa bezveznim glumcima,i stojim iza toga da ne zna da glumi ili ajde ako hoces evo ovako,glumi kao svi oni iz latino-americkih serija,pa ako oni tebi dobro glume,onda super......ja stojim iza svog misljenja,briga me sta ce drugi reci,da li sam u pravu ili nisam,moje misljenje je moja stvar......i molila bih te da ne nastavljas o njoj i kompetentnim ljudima :roll:
@tema
kapicic me nervira jakoooooooo
Pa s obzirom da imam diplomski za rezhiju na Oxfordskom Univerzitetu za Film za 5 meseci, mislim da jesam itekako kompetentan...
Istina je da postoje mnoge sobre serije sa losim glumcima, ali su RETKE...
A shto se tiche kvaliteta LA serija.. NEMA GA! Apsolutne gluposti......
Inache, ne kazhem da ne smesh da imash svoje mishljenje, ali ako ga izlazhesh, morash i da ga branish, jer prvi razlog shto ga i pishesh ovde jeste da bi ga mi prochitali, odnosno komentarisali, a ne zato shto nemamo pametnije stvari da radimo, pa slushamo o tebi i stvarima koje radish....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
@Tema
Da, Kapichitj mene nervira takodje...

p1_travolta3.jpg

Stoka debela, odvratna, ljigava... Izvinjavam se na subjektivnosti, ali TOLIKO MI JE LJIGAV, da nemam komentara... Aaaaaagh.....
:evil:

Ben_Adam:
Pa s obzirom da imam diplomski za rezhiju na Oxfordskom Univerzitetu za Film za 5 meseci, mislim da jesam itekako kompetentan...
Istina je da postoje mnoge sobre serije sa losim glumcima, ali su RETKE...
A shto se tiche kvaliteta LA serija.. NEMA GA! Apsolutne gluposti......
Inache, ne kazhem da ne smesh da imash svoje mishljenje, ali ako ga izlazhesh, morash i da ga branish, jer prvi razlog shto ga i pishesh ovde jeste da bi ga mi prochitali, odnosno komentarisali, a ne zato shto nemamo pametnije stvari da radimo, pa slushamo o tebi i stvarima koje radish....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
@Tema
Da, Kapichitj mene nervira takodje...
ti sa svojih 15-16 si na univerzitetu????????ahahhaahha da.........
obrazlozila sam zasto je ona losa glumica,evo ako ces detaljnije,nevezano za plakanje,zenu sam gledala u jos dva filma,i ne ume da se snadje u situaciji,da te natera da pomislis da stvarno prozivljava ono sto joj se desava....bezlicna je......ista je i kad je ozbiljna i kad place......

Back