aj da skocimo pod voz

Zato sto mislimo da ako neko "funkcionise" da je sve u redu. Procitala sam ispovest zene koja nije uspela da se ubije i kaze "Taj dan sam ustala, oprala ves, skuvala rucak, pricala sa roditeljima, odvezla decu u skolu, spremila kucu, dovezla decu iz skole, odgledala TV i onda progutala kutiju tableta za spavanje".
ja sam o tome razmisljala danas.
ne doduse, u kontekstu samoubica...
videla sam jednu devojku: lepa, doterana, nasmejana, blistava...
a slucajno kakvi sve traume i problemi stoje iza te slike...i mogu da naslutim kako se oseca u svoja 4 zida...
a nikada ne bih rekla...
:hahaha::hahaha::hahaha:
a jel mora pod voz, il moze i neki ..samostrel?:mrgreen:
jesi to gledala onaj film sa ubicom sa samostrelom, ili ti je samostrel slucajno pao na pamet?:) (posto meni nikad ne bi)

ma sve je to splet losih okolnosti.. to ti je kad krene sve uz qu.. oni su stajali uz prugu udaljeni 5m jedno od drugog.. da je voz naisao iz suprotnog smera, marija bi videla da se on nije bacio, pa verovatno ne bi ni ona.. voz ih je zaebo.. ili, da je voz dosao iz istog smera, a da su dogovorili drugaciji raspored.. ili da ona nije ostala bez posla.. ma mogli bismo tako do sutra.. u svakom zlu ima nesto i dobro.. dobro je sto nisu svi izginuli.. pola ih je prezivelo

ma sve je to splet losih okolnosti.. to ti je kad krene sve uz qu.. oni su stajali uz prugu udaljeni 5m jedno od drugog.. da je voz naisao iz suprotnog smera, marija bi videla da se on nije bacio, pa verovatno ne bi ni ona.. voz ih je zaebo.. ili, da je voz dosao iz istog smera, a da su dogovorili drugaciji raspored.. ili da ona nije ostala bez posla.. ma mogli bismo tako do sutra.. u svakom zlu ima nesto i dobro.. dobro je sto nisu svi izginuli.. pola ih je prezivelo

Pa, sto su stajali tako udaljeni, trebalo je da se drze za ruke:???:

Back