Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Aj.
Стани ти први, а ја ћу 5 метара иза тебе.
Стани ти први, а ја ћу 5 метара иза тебе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ona mu jadnica jos i doviknula ''baci se i ti ''.Strasno.
Eto jos jednog dokaza da se muskarcima nemoze verovati.

ja sam o tome razmisljala danas.Zato sto mislimo da ako neko "funkcionise" da je sve u redu. Procitala sam ispovest zene koja nije uspela da se ubije i kaze "Taj dan sam ustala, oprala ves, skuvala rucak, pricala sa roditeljima, odvezla decu u skolu, spremila kucu, dovezla decu iz skole, odgledala TV i onda progutala kutiju tableta za spavanje".
jesi to gledala onaj film sa ubicom sa samostrelom, ili ti je samostrel slucajno pao na pamet?
a jel mora pod voz, il moze i neki ..samostrel?![]()
(posto meni nikad ne bi)Svako ima neko sran.je, samo je pitanje ocuvanja mentalnog zdravlja.
Ovaj tip je, stoga, u poslednjm trenutku napravio zdravu odluku tome sto se predomislio.
Svako ima neko sran.je, samo je pitanje ocuvanja mentalnog zdravlja.
Ovaj tip je, stoga, u poslednjm trenutku napravio zdravu odluku tome sto se predomislio.
ko zna sta je sada s njim, obzirom da je dogadjaj bio i ne tako skoro...mozda je i on imao neki suicidni poduhvat od tad
bas sam i mislila na psihicke probleme...zato sam napisala traume...Svako ima neko sran.je, samo je pitanje ocuvanja mentalnog zdravlja.
Svako ima neko sran.je, samo je pitanje ocuvanja mentalnog zdravlja.

ma sve je to splet losih okolnosti.. to ti je kad krene sve uz qu.. oni su stajali uz prugu udaljeni 5m jedno od drugog.. da je voz naisao iz suprotnog smera, marija bi videla da se on nije bacio, pa verovatno ne bi ni ona.. voz ih je zaebo.. ili, da je voz dosao iz istog smera, a da su dogovorili drugaciji raspored.. ili da ona nije ostala bez posla.. ma mogli bismo tako do sutra.. u svakom zlu ima nesto i dobro.. dobro je sto nisu svi izginuli.. pola ih je prezivelo
Pa, sto su stajali tako udaljeni, trebalo je da se drze za ruke:???:
koji si ti je'bač, dušo ......![]()

a sad nešto ozbiljno, lepotice:
a sad nešto ozbiljno, lepotice:
Je l' se još uvek pališ na vozove, dušo?