Kaca Blokovi ^^
Aktivan član
- Poruka
- 1.001
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je po tebi cool i u trendu,ako ne Air Max?Da li ste i wi podlegli owom gloopom trendu???
Zashto su Air max toliko popularne???'
PS:U ziwotu ih ne bih koopila!!!!!!Pogotowo ne SAD
![]()
Ne mora da znači,ja sam platio manje od gore pomenute cifre...I moje nisu ružne kao npr.ovaj model:ovako, da rashchistimo
airmax su veoma skupe patike, u rasponu od 12-25 hiljada dinara
U srbiji ako nosish neshto tako skupo, podrazumeva se da imash love, i da si KUL.
a poshto lokalni kloshari i dzhiberi vole da budu KUL, oni svi odu pa pokupuju te patike, koje su inache ruzhne do zla boga.
i poshto dosta klinaca (mislim na 6-8 razred) zhele da budu KUL, oni vide dzhibere, koji su kao KUL, i oni takodje kupe airmax.
Inache, airmax su sportske patike, sluzhe sa trchanje i treniranje nekih sportova, tipa tenis.
Izvini ali starke patike su prvobitno bile namenjene za treniranje kosarke (kosarkase).daj bre nose patike za treniranje ... nose one baletanke ... sad ce jos da nose i ona peraja za ronjenje![]()
Da li ste i wi podlegli owom gloopom trendu???
Zashto su Air max toliko popularne???'
PS:U ziwotu ih ne bih koopila!!!!!!Pogotowo ne SAD
![]()
nijedan dzhiber ne misli za sebe da je dzhiber
priznanje samom sebi je prvi korak ka oporavku![]()
Stvarno preterujete, ***... Meni se patike ne svidjaju ali govoriti za ljude koji ih nose da su dziberi i da se kurche njima je stvarno bzvz.Iz vashih postova se oseca zavist i kompleksi...
-крептоман
Па београдски ђилкоши...![]()
samo sam izneo chinjenicu da svi dzhiberi oko mene nose airmaxKrepto, ne znam u kojoj to okolini, ali ako ti primecujesh da oni nose Air Max, to je tvoj problem.
-крептоман
Па београдски ђилкоши...
-Ива
Тренерке нису увучене у беле чарапе, него имају ранфлу доле или се стежу. Тако је ем удобније милион пута, ем лепше изгледа него широка тренерка која се вуче по поду...
samo sam izneo chinjenicu da svi dzhiberi oko mene nose airmax
moj buraz hoce da se druzhi sa tim dzhiberima, odmah je kupio airmax
ne mozhe biti sluchajnost