AIR MAX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovako, da rashchistimo
airmax su veoma skupe patike, u rasponu od 12-25 hiljada dinara
U srbiji ako nosish neshto tako skupo, podrazumeva se da imash love, i da si KUL.
a poshto lokalni kloshari i dzhiberi vole da budu KUL, oni svi odu pa pokupuju te patike, koje su inache ruzhne do zla boga.
i poshto dosta klinaca (mislim na 6-8 razred) zhele da budu KUL, oni vide dzhibere, koji su kao KUL, i oni takodje kupe airmax.
Inache, airmax su sportske patike, sluzhe sa trchanje i treniranje nekih sportova, tipa tenis.

ovako, da rashchistimo
airmax su veoma skupe patike, u rasponu od 12-25 hiljada dinara
U srbiji ako nosish neshto tako skupo, podrazumeva se da imash love, i da si KUL.
a poshto lokalni kloshari i dzhiberi vole da budu KUL, oni svi odu pa pokupuju te patike, koje su inache ruzhne do zla boga.
i poshto dosta klinaca (mislim na 6-8 razred) zhele da budu KUL, oni vide dzhibere, koji su kao KUL, i oni takodje kupe airmax.
Inache, airmax su sportske patike, sluzhe sa trchanje i treniranje nekih sportova, tipa tenis.
Ne mora da znači,ja sam platio manje od gore pomenute cifre...I moje nisu ružne kao npr.ovaj model:
AAAAAoo7UEMAAAAAAIaDBA.jpg

Da li ste i wi podlegli owom gloopom trendu???
Zashto su Air max toliko popularne???'

PS:U ziwotu ih ne bih koopila!!!!!!Pogotowo ne SAD
:azdaja::azdaja::azdaja:

Zato sto su skuplje od ostalih....Vrlo jednostavno...
O tome sto je ih u USA nose samo klosari i sto su ruzne kao grobovi niko ne razmislja,jer pa zaboga to je sada IN!

Ne znam zasto se ljudima ne svidjaju ove patike pa ovako lupaj a ocigledno je da ih ne nose samo dziberi!ja ne mislim da sam dziber a i ne nosim ih da bi se kur**o kao sto mnogi misle!

Ja носим максаре са поносом, али не курчим се са њима. Шта уопште значи курчити се са неким патикама!? Шта као кад их носиш, курчиш се? Маните се бре индијанци, патике к'о патике, исто да ли носим максаре или рибок класик, носим их зато јер су ми лепе!

Stvarno preterujete, ***... Meni se patike ne svidjaju ali govoriti za ljude koji ih nose da su dziberi i da se kurche njima je stvarno bzvz. :confused: Iz vashih postova se oseca zavist i kompleksi...

-крептоман
Па београдски ђилкоши... :roll:

-Ива
Тренерке нису увучене у беле чарапе, него имају ранфлу доле или се стежу. Тако је ем удобније милион пута, ем лепше изгледа него широка тренерка која се вуче по поду...

Krepto, ne znam u kojoj to okolini, ali ako ti primecujesh da oni nose Air Max, to je tvoj problem. Ne znam kako chovek moze da se kurchi patikama. Ne gura ti ih on pod nos da bi ti video kako se on kurchi...
Svi moji drugovi, uglavnom, nose Air Max i jedna drugarica i ne mislim ni za koga od njih da su dziberi niti da zele da budu kul. Mislim da kad bi im to rekla da bi me se odrekli. :lol:

@Nikola
:mrgreen:

-крептоман
Па београдски ђилкоши... :roll:

-Ива
Тренерке нису увучене у беле чарапе, него имају ранфлу доле или се стежу. Тако је ем удобније милион пута, ем лепше изгледа него широка тренерка која се вуче по поду...

Sta god....
Realno najlepse izgleda bez trenerke i bez airmaxica...
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back