gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Ajde nemoj sada nama da se pravdas, Bulja te je istukao! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...cuti batine su bile takve da je mozak da bi mi zastitio psihu obrisao taj neprijatan dogadjaj iz mojeg secanja![]()
Soke je majstorirao ultrazvucni krik kojim rastera pse a onda se pozabavio Gnjecom...
Pa ovo je sjajno, sjajno...
kata te dori ( "tehnika" "neutralisanja" sake ili zgloba ruke....) jako je tesko prevoditi Japanski isto kao i Srpski na druge jezike....naime svi "dori" napadi su ustvari pokusaji da se osoba onemoguci u kretanju nekog dela tela tako imamo hiji-dori. kata-dori, muna-dori...ima jedna stvar koja ne dozvoljava Aikidou da se razvija kao vestina a to je slepa poslusnost....pratiti Sense-ija do kraja (ja volim da kazem copy-paste) svako ko pokusa da dublje razume i promeni prakticnu stranu Aikidoa je osudjen na propast..... mistifikacija i price o ljubavi i harmoniji ne dozvoljavaju da ova vestina razvije svoju prakticnu stranu. Ja ne tvrdim da treba izbaciti tradiciju ali ako Aikido vec zovemo "borilackom vestinom" neka to i bude, podseticu jos jednom da Aikido kao ime nije smisljeno od strane O'Senseia vec od strane jednog njegovog ucenika a do tada se zvao Aiki-Budo....konsultujte recnike za ovu rec Budo...... spreciti napad hvatom za ruku u kojoj je Katana ili noz ...
...ako ti srbi koji nisu videli dalje od srbije priznaju vestinu kao srpski...izem ti priznanje...
al u onom emisji Olivere Kovacevic je stvarno preterao.