Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Idi otvori temu o tome.....![]()
Sta kada

Kog ubiti nju ili njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi otvori temu o tome.....![]()
Sta kadacura prevari decka samo zato jer joj je sef dobrostojeci sa mali penisom
?
Kog ubiti nju ili njega?
Sta kadacura prevari decka samo zato jer joj je sef dobrostojeci sa mali penisom
?
Kog ubiti nju ili njega?
Ako pažljivo iščitaš teme na LJiS-u dođeš do sledećeg rešenja:
Šefa ne treba dirati jer po mišljenju urmaša on će da se samoubije...od muke što sramoti srpstvo......
Nju takođe ne treba dirati jer ionako su sve žene dronfulje koje hoće samo keš......![]()
Ti hoces moj kes?!
Ja nemam kesh
Jedino vredno u kuci mi je kompoijuter![]()
Jel ima smisla
Ona njemu pravi krofne i ostale kolace a kuci ni pasulj ne ume da spremi jer zagori uvek
I pritom vodimo ljubav samo jednom u godinu dana 30.2 svake godine![]()
Ne uzimam džeparac maloletnicima....![]()
pa kako nema smisla njemu sve tebi ništa...nije fer.
a po datumu vođenja ljubavi tek nije fer![]()
A jel sad se foliras pred ovim narodom
A rekla si da me volis
Oces da prodam tatina kola![]()
pa stvarno bi je trebalo ubiti za primer...to se nikada ne radi na poslu i oko kuce...
Neću, pile moje....
Evo spremi ti teta krofne, ti lepo pojedeš par desetina i ljubavni problemi ko rukom odneti.....![]()
par desetina
Jel sef toliko ****
ovaj jede
pa stvarno bi je trebalo ubiti za primer...to se nikada ne radi na poslu i oko kuce...
Ješan dečko.....šta se tu može.....
A i voli krofne....krofnice....![]()
ne prljati ruke..prevariti nju sa sheficom sa malom chichkomSta kadacura prevari decka samo zato jer joj je sef dobrostojeci sa mali penisom
?
Kog ubiti nju ili njega?
ne prljati ruke..prevariti nju sa sheficom sa malom chichkom![]()
ne prljati ruke..prevariti nju sa sheficom sa malom chichkom![]()
kratko i hebitačno![]()
Ако је мушкарац са добрим положајем, треба опростити.Sta kadacura prevari decka samo zato jer joj je sef dobrostojeci sa mali penisom
?
Kog ubiti nju ili njega?
?
Kog ubiti nju ili njega?
?
Kog ubiti nju ili njega?
?
Kog ubiti nju ili njega?