- Poruka
- 13.356
sve čvrknutiljudi su ovde generalno flipnuli
pri "ovde" ne mislim na forum nego na celu zemlju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve čvrknutiljudi su ovde generalno flipnuli
Ma nista bice ti toliko lose da vise neces dolazitiНа шта морам да обратим пажњу ако се уплетем у аферу овде?
Ако се ствар заврши, да ли је препоручљиво да се поново региструјем са новим именом док се ствар не смири?
шта још препоручујете?
Posalji mi broj na PPНа шта морам да обратим пажњу ако се уплетем у аферу овде?
Ако се ствар заврши, да ли је препоручљиво да се поново региструјем са новим именом док се ствар не смири?
шта још препоручујете?
Lako se vama zezat dok ja mora da radim danas u firmiMa laže ko šapica mala..čuj mi čvrknuti pa se prepiremo..
..sto da se neko pravi lud ako nije...Nezgodno je imati aferu sa nekim ko ne ume držati usta zakopčana
Pod broj 1: diskrecija.
Pod 2: praviš se ludom i me pecaš se na podbadanja protivničke strane![]()
Ako nije. A ako jeste..sto da se neko pravi lud ako nije...![]()
Ne postoji propala sema ,osim ako je zena htela nesto vise
хвала на сугестији, морам купити мобилни где могу две картице ради безбедностиPosalji mi broj na PP
bice sve u reduхвала на сугестији, морам купити мобилни где могу две картице ради безбедности
cutanje je zlatoNezgodno je imati aferu sa nekim ko ne ume držati usta zakopčana
Pod broj 1: diskrecija.
Pod 2: praviš se ludom i me pecaš se na podbadanja protivničke strane![]()
i kliker bi pokvarili..одлична сте екипа
Da nije ceo svet?ljudi su ovde generalno flipnuli
Objavi citulju ako imas velikog zivana, jer nes imati mira ni u wc od poziva kad jedna drugoj otkrivaju male tajne.На шта морам да обратим пажњу ако се уплетем у аферу овде?
шта још препоручујете?