Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 84.501
Opa, bravo gospodine Stojkov!Pa i ja sam na bolovanju nisam u MAXI-ju
I vi ste u generalnom strajku!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa, bravo gospodine Stojkov!Pa i ja sam na bolovanju nisam u MAXI-ju
Tamo na selu ne pricas sa prvim komsijom, a u BeGeu ni sa jednim komsijom?E Savo, nemoj ti da brineš njihove brige.
Nameštaju im sudije tezgu.
To da odeš sam kod sudije i kažeš:
"Komšijsko kuče bilo odvezano pa uletelo u dvorište i podavilo sve kokoške", prave se blesavi da te ne razumeju, obraz djon.
Ali ako uzmeš advokata pa on sudiji umesto tebe kaže:
"Komšijsko kuče bilo odvezano pa uletelo u dvorište i podavilo sve kokoške" e tek onda imaš šanse da dobiješ odštetu od komšije sa kojim nećeš pričati do kraja života kao ni vaša deca ni unuci.
Tu je jedino rešenje da se preseliti u Beograd.
Upravo tako, u ovoj zemlji kad ćutiš je*u te do kraja, jedino kad si pobunis nesto možeš posticiZnači da nije bilo protesta ne bi bilo ni minimalne istrage za pad nadstrešnice? I kad mi neko posle kaže kako Vučić ne kontroliše pravosudni sistem nego je sudije i tužioce Tadić postavio. Da je tako onda bi uhapsili Vučića još 2017. za državni udar koji je izveo.
Nek bleje u tvorzi bez advokata.Veliki protest pravnika u petak nova javlja.
Advokati podrzavaju studente a studenti traze da odgovorni za nadstresnicu bydu osudjeni.
A kako kriminalci da se privedu pavdi ako su advokati obustavili rad.![]()
Није самостална професија, јер комора наређује сваком адвокату да ли ће да ради или не ради.Нико не може бити адвокат док не плати уписнину комори, адвокати не могу основати неку другу комору, већ морају да буду чланови једне једине коморе.
Судије могу да буду чланови једног или другог удружења судија, или да не буду чланови ниједног удружења.
Испада да је судијска професија слободнија од адвокатске.