- Poruka
- 85.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Народ се толико ослободио, да су га чак и његови напушавали на пропутовању по Расинском округу.
Da tako je ..Nije nadlezan i treba ga ignorisati mksimalno kad god preskri ustav .. Vlada je pala cim je premier podneo ostavku ..Predsednik nema tu sta da se mesaНИЈЕ НАДЛЕЖАН!!!!!
VUČIĆ POSLAO PISMO REKTORSKOM KOLEGIJUMU UB: Pozivam vas da u sredu, u vreme koje vama odgovara otpočnemo razgovore
Predsednik Aleksandar Vučić poslao je otvoreno pismo Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu
Pozvao ih je na dijalog u vezi sa ispunjenjem četiri studentska zahteva
Blic
3. februar 2025.12:35
Komentara38
Slušaj vest
0:00/0:00
Predsednik Aleksandar Vučić poslao je otvoreno pismo Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu i još jednom ih pozvao na dijalog u vezi sa ispunjenjem četiri studentska zahteva.
Istraživanje CRTA-e iz decembra 2023. Ujedinjena demokratska opozicija je još tad imala veću podršku i može da razbije Vučića na lokalu i u Beogradu kad trojanci poput Đilasa ne bi sabotirali opoziciju i bojkotovali izbore. Sad je rejting SNS-a i pro-ruskih stranaka još niži.1.pala je Vlada.
2. Sednica skupstine otkazana
3. Treca grana vlasti sudstvo u blokadi zbog strajka
4. Nikqd vise ljudi na ulicama.
5. I u najmanjem zaseoku ljudi su na ulicama
6. Vucicu podocnjaci nikad veci
7. Gradonacelnik Beograda nije vidjen u Beogradu jos od prosle godine.
8. Ima jos al me mrzi da naprezem mozgic.
9.
10.
11.
....
Ko bira predsednike udruženja veterana pa se na čelu veteranskih organizacija nađu ljudi koji metak nisu opalili i rat su proveli u pozadini?Ko bira predsednika advokatske komore?
Pretpostavljam sami advokati
Ako je tačno, kako je moguće da izaberu osobu koja nema završen PF i koja nije i sama advokat
Други фебруар, сви изненађени
Ok, ne znaš.Ko bira predsednike udruženja veterana pa se na čelu veteranskih organizacija nađu ljudi koji metak nisu opalili i rat su proveli u pozadini?
Ma lupaju, znam čoveka i odličan je advokat, ali je deo mafije....Ko bira predsednika advokatske komore?
Pretpostavljam sami advokati
Ako je tačno, kako je moguće da izaberu osobu koja nema završen PF i koja nije i sama advokat
Znam, bira ih Aleksandar Vučić. Lik se lično pita i ko će da bude direktor u JKP Gradska čistoća u Čajetini.Ok, ne znaš.
Други фебруар, сви изненађени
Pogledajte prilog 1680549
Он не сме никог да хапси, јер изгледа било која ненајситнија риба из игре би му проговорила.Iskren da budem ja jesam iznenađen
Zaista sam očekivao da će bar neke sitnije ribe da pokupi da ih hapse onako teatralno sa rukama na leđima da to snimaju kamere i da se trubi o tome u 10 specijalnih emisija na svim medijima. Pogrešio sam i nije me sramota da to priznam
Он не сме никог да хапси, јер изгледа било која ненајситнија риба из игре би му проговорила.
Сигнал за то је понашање оне Танасковићке након хапшења.
Буквално, не сме да ризикује то, па ризикује нечињење
Istraga je završena koliko znam. Sudjenje realno ne može bez advokata.
Ali ne znači da je i moralan advokat. A s obzirom na eskiviranje gužve i ovu odvratnu sliku s jadnim lavom ne sumnjam da je nemoralan, tačnije pokvaren i njihov.Ma lupaju, znam čoveka i odličan je advokat, ali je deo mafije....
To i kažem, skreću pažnju na diplomu koju svakako ima, da bi se sakrilo da je mafijaški advokat....čovek je sve krivične postupke pošto je krivičar završavao nagodbom sa tužiocima i sudijama....plaćaju kriminalci.Našla sam informaciju... Između osalih, prvi uslov je da ima najmanje 15 godina staža u advokaturi.
Ali ne znači da je i moralan advokat. A s obzirom na eskiviranje gužve i ovu odvratnu sliku s jadnim lavom ne sumnjam da je nemoralan, tačnije pokvaren i njihov.