Advokatska komora Srbije izglasala obustavu rada na 30 dana

Народ се толико ослободио, да су га чак и његови напушавали на пропутовању по Расинском округу.

Taj običan narod ima onu dozu iskonske pokvarenosti da nepogrešivo može da prepozna kada su magaretu noge u blatu i onda kreće sex

Za sada ga ne hebu baš onako ljudski kako umeju, više je to ono sitno podhebavanje, prckanje ali stiže vreme i za pravi sex :per::per::per:

Našao kod seljaka da vadi fleke a ovi ga dočekali na zicer

Si video onu foru "vama predsedniče svaka čast ali ovaj vaš Gašić je đubre neviđeno"

To ti je ono čuveno "vama gospođo svaka čast a ti dete he.be.m li ti majku bezobraznu i nevaspitanu" :hahaha: :hahaha: :hahaha:

НИЈЕ НАДЛЕЖАН!!!!!

VUČIĆ POSLAO PISMO REKTORSKOM KOLEGIJUMU UB: Pozivam vas da u sredu, u vreme koje vama odgovara otpočnemo razgovore​

Predsednik Aleksandar Vučić poslao je otvoreno pismo Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu

Pozvao ih je na dijalog u vezi sa ispunjenjem četiri studentska zahteva
Blic
3. februar 2025.12:35
Komentara38
Slušaj vest
0:00/0:00

Predsednik Aleksandar Vučić poslao je otvoreno pismo Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu i još jednom ih pozvao na dijalog u vezi sa ispunjenjem četiri studentska zahteva.
Da tako je ..Nije nadlezan i treba ga ignorisati mksimalno kad god preskri ustav .. Vlada je pala cim je premier podneo ostavku ..Predsednik nema tu sta da se mesa

Ako je objava na X-u tačna,predsednik advokatske komore je osoba koja nije završila pravni fakultet
A u stilu "selo gori a baba se češlja" na X-u je postavio sliku sa safarija u Keniji gde je ulovio lava
Gi2b-IjXAAAKikV.jpg
..
Gi2b-IiXQAAUrpa.jpeg

1.pala je Vlada.
2. Sednica skupstine otkazana
3. Treca grana vlasti sudstvo u blokadi zbog strajka
4. Nikqd vise ljudi na ulicama.
5. I u najmanjem zaseoku ljudi su na ulicama
6. Vucicu podocnjaci nikad veci
7. Gradonacelnik Beograda nije vidjen u Beogradu jos od prosle godine.
8. Ima jos al me mrzi da naprezem mozgic.
9.
10.
11.
....
Istraživanje CRTA-e iz decembra 2023. Ujedinjena demokratska opozicija je još tad imala veću podršku i može da razbije Vučića na lokalu i u Beogradu kad trojanci poput Đilasa ne bi sabotirali opoziciju i bojkotovali izbore. Sad je rejting SNS-a i pro-ruskih stranaka još niži.
1000003032.jpg

Zar nije indikativno da je "elita" udruženo ustala? Svi znamo da su advokatske komore mafijaške, a njihov štrajk je štrajk sudija, profesori odjebani od strane studenata sami izašli da gacaju po blatu, još ne vidimo lekare, ali i za njih znamo da su deo "elite" pa će i oni na ulicu....
baš kada je najavljena borba protiv korupcije i počeli da iskaču papiri koji ih optužuju za korupciju....
Da li mislite da je njima važan život bilo kog studenta ili gradjanina, ili rodjaka ili dece.....nije.

Други фебруар, сви изненађени
Pogledajte prilog 1680549

Iskren da budem ja jesam iznenađen

Zaista sam očekivao da će bar neke sitnije ribe da pokupi da ih hapse onako teatralno sa rukama na leđima da to snimaju kamere i da se trubi o tome u 10 specijalnih emisija na svim medijima. Pogrešio sam i nije me sramota da to priznam

Iskren da budem ja jesam iznenađen

Zaista sam očekivao da će bar neke sitnije ribe da pokupi da ih hapse onako teatralno sa rukama na leđima da to snimaju kamere i da se trubi o tome u 10 specijalnih emisija na svim medijima. Pogrešio sam i nije me sramota da to priznam
Он не сме никог да хапси, јер изгледа било која ненајситнија риба из игре би му проговорила.
Сигнал за то је понашање оне Танасковићке након хапшења.
Буквално, не сме да ризикује то, па ризикује нечињење

Он не сме никог да хапси, јер изгледа било која ненајситнија риба из игре би му проговорила.
Сигнал за то је понашање оне Танасковићке након хапшења.
Буквално, не сме да ризикује то, па ризикује нечињење

Pa to je dobro, zato će i da padnu svi u kompletu

On nije smeo da da Vesića, ma šta Vesića, nije smeo vlasnika Startinga da uhapsi
o čemu onda pričamo

O čemu tupe ako nije smeo da privede vlasnika firme koja je radila rekonstrukciju nadstrešnice

Našla sam informaciju... Između osalih, prvi uslov je da ima najmanje 15 godina staža u advokaturi.
Ma lupaju, znam čoveka i odličan je advokat, ali je deo mafije....
Ali ne znači da je i moralan advokat. A s obzirom na eskiviranje gužve i ovu odvratnu sliku s jadnim lavom ne sumnjam da je nemoralan, tačnije pokvaren i njihov.

Našla sam informaciju... Između osalih, prvi uslov je da ima najmanje 15 godina staža u advokaturi.

Ali ne znači da je i moralan advokat. A s obzirom na eskiviranje gužve i ovu odvratnu sliku s jadnim lavom ne sumnjam da je nemoralan, tačnije pokvaren i njihov.
To i kažem, skreću pažnju na diplomu koju svakako ima, da bi se sakrilo da je mafijaški advokat....čovek je sve krivične postupke pošto je krivičar završavao nagodbom sa tužiocima i sudijama....plaćaju kriminalci.
Tebi reč mafija ništa nije značila? Mafijaš je kriminalac, nemoralan....

Javni tužilac napadne čoveka koji ima para izmišljenim postupkom, privede ga i zatvori, pre toga ga policija opljačka dok hapsi, onda advokat utrči da brani kriminalca ili nevinog, svejedno, važno je da ima para....onda ga drže zatvorenog dok se kao advokat nagadja, neke i maltretiraju, onda tužilac predlaže nagodbu, istražni sudija ćuti....i čeka da se obavi nagodba i sve to košta zatvorenog, onda kada plati dovoljno počinje nagodba, i nestaju dokazi kod krivaca, kod nevinih ide teže više košta.....onda se advokat nagodi na manje zatvora i više para....pritvorenički zatvor mora da se uklopi u nagodbu....
Svi zadovoljni, onaj nevini zato što je pušten, krivac jer je manje kažnjen, a dešava se i da se krivci žale i daju sve pare da ih oslobode, njemu država plaća zbog zatvora "greškom" odredjenog i to izmedju 9000 dinara i 12 hiljada po danu....

Back