Gdje si 'virtuozu Biblije', robiveče? Zar se ne usudiš o onome što je pronašao Bacchiocchi, čak sam ti i odgovor obećao.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedeš li ti ?Gdje si 'virtuozu Biblije', robiveče? Zar se ne usudiš o onome što je pronašao Bacchiocchi, odgovor sam ti obećao.
koji dan je bacchiocchi drzo ko 4 zapovijest..subotu il nedelju..ako moze odgovor..Gdje si 'virtuozu Biblije', robiveče? Zar se ne usudiš o onome što je pronašao Bacchiocchi, čak sam ti i odgovor obećao.
Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga..."
Ovo je 4-ta Bozja zapovest i daj mi reci kako ova sadrzina na bilo koji nacin simbolizira zrtvu Isusa Hrista da bi mogla biti ispunjena kada se desila ???
Molim za jasan i precizan odgovor.
A jel to neka nova zapovest ili je to ipak SZ-na ?Gal 5,14: Ta sav je Zakon ispunjen u jednoj jedinoj riječi, u ovoj: Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga!
Dokazao si da si prevarant i lazovcina s tim sto si mi ovo isto obecavao i onomad kad si me pozivao da ti odgovarm na ona druga pitanja a nakon svakog mog odgovora tebi padalo na pamet neko novo pitanje...Odgovorit ću ti, konačno, ali pod jednim uvjetom. Obećaj da ćemo se zajedno osvrnuti na laži koje je vaš adventistički profesor Samuele Bacchiocchi pronašao u spisima Ellen White.
Ima li išta da vi ne okrenete na subotu?A jel to neka nova zapovest ili je to ipak SZ-na ?
Ako je kojim slucajem SZ-na onda ti teza pada u vodu - i tada su ljudi trebali ljubiti bliznje ali ujedno i svetkovati subotu !
Dakle ?
Dakle ?
2 Mojs.20,8-11:
"...Sjećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
Ovo je 4-ta Bozja zapovest i daj mi reci kako ova sadrzina na bilo koji nacin simbolizira zrtvu Isusa Hrista da bi mogla biti ispunjena kada se desila ???
Sta ces,nije lose iskoristiti priliku da se pomene/primeti neki princip,narocito ako je bitan za neku poentu...Ima li išta da vi ne okrenete na subotu?
Ima li išta da vi ne okrenete na subotu?
Jeli pameti,nije valjda da si odlucio da apostola neosnovano promoviras kao nekog KOREKTORA Bozjih odluka ?Gal 5,14: Ta sav je Zakon ispunjen u jednoj jedinoj riječi, u ovoj: Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga!
Sta je prestalo u Hristu,dali to znaci da Bog nebeski VISE NIJE STVORITELJ i da ljudi ne trebaju raditi u toku sest radnih dana ????????2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.
2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.
Jeli pameti,nije valjda da si odlucio da apostola neosnovano promoviras kao nekog KOREKTORA Bozjih odluka ?
3 Mojs.19,18;
":..Ne budi osvetljiv, i ne nosi srdnje na sinove naroda svojega; nego ljubi bližnjega svojega kao sebe samoga; ja sam Gospod..."
Sta je prestalo u Hristu,dali to znaci da Bog nebeski VISE NIJE STVORITELJ i da ljudi ne trebaju raditi u toku sest radnih dana ????????
Ne kazem da si pogresno ili nekompletno citirao nego da si potpuno promasio kontekst teksta.'Milo babe Jele', provjeri sam u Bibliji jesam li riječi svetog apostola Pavla korigirao. Kao što su Ellen White i James White korigirali (klistirali) njezine spise.
Onda poštuj ovu Božju zapovijed. Ne osvećuj mi se zbog toga što sam pokazao i dokazao da ti je 'proročica' bila kradljivica, lažljivica, bogohulnica i alkoholičarka. I što sam pokazao i dokazao da ti je sekta rođena u orgijama.
Naravno da je Bog Stvoritelj, nisam ja hulitelj kao vi koji tvrdite da je Duh Sveti sišao na one koji su u Atkinsonu, malom gradu na istoku države Maine, orgijali.
Ne kazem da si pogresno ili nekompletno citirao nego da si potpuno promasio kontekst teksta.
To mu dodje kao ono kad su te u skoli pitali da kazes koji je glavni grad Grcke a ti kazes da su dva i dva cetiri...
2 Mojs.20,8-11:
"...Sjećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
Sto mi onda ne odgovoris dali to znaci da Bog nije vise Srvoritelj i da ljudi vise ne trebaju raditi u toku 6 radnih dana ????,Odmah mi provjerimo jesam li ja odgovorio ovako kako ti napisa o glavnom gradu Grčke.
Gal 5,14: Ta sav je Zakon ispunjen u jednoj jedinoj riječi, u ovoj: Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga!
Sto mi onda ne odgovoris dali to znaci da Bog nije vise Srvoritelj i da ljudi vise ne trebaju raditi u toku 6 radnih dana ????,
Naravno da je Bog Stvoritelj, nisam ja hulitelj kao vi koji tvrdite da je Duh Sveti sišao na one koji su u Atkinsonu, malom gradu na istoku države Maine, orgijali.
Moguce je da mi promaklo,daj mi molim te ponovi taj odgovor.Odgovorio sam ti, slabo vidiš.
Moguce je da mi promaklo,daj mi molim te ponovi taj odgovor.
Ako li je Bog i dalje Stvoritelj sta se onda ispunilo iz 4-te zapovesti ?
...i ako sam dobro primetio jos uvek mi nisi odgovorip dali hriscani danas trebaju raditi u toku 6 radnih dana ???
Iz tvog mantranja o zapovijedi Židovima o subotnom počinku, očito je da si na potpuno suprotnim 'frekvencijama' od Biblije. Mi kršćani niti kršimo niti 'ukidamo 'subotu', kako mantrate vi EGWisti, naprosto nama kršćanima subota nikada nije ni zapovjeđena. Kako možemo ukinuti nešto što uopće nemamo!? Kako možemo kršiti nešto što nam nigdje i nikada nije zapovjeđeno!?
Sve zapovijedi iz Dekaloga Isus je u Novom zavjetu afirmirao, neke višestruko, osim jedne jedine - zapovijedi od subote. Štoviše, Isus je kršio židovsku subotu zbog čega ga u nekoliko navrata Židovi htjedoše čak ubiti. Jednom prilikom kad su Židovi napadali Isusa zbog kršenja subote, ovako im Isus odgovori:
Iv 5,16-17: Zbog toga su Židovi počeli Isusa napadati što to radi subotom. Isus im odgovori: "Otac moj sve do sada radi pa i ja radim."
Pa jel onda Bog bio Stvoritelj SAMO za jevreje i dali su samo oni imali obavezu da rade u toku sest radnih dana sto ce reci da sve to danas vise ne vazi ?
Molim za KOMPLETAN odgovor na moje pitanje,onako kako ja odgovaram na svaka teoloska pitanja, a ne samo polovicno.Nije Bog Stvoritelj samo Židova, nego svega stvorenog.
I nije Bog nikome drugom zapovjedio subotu osim Židovima.
A zbog čega je Bog Židovima zapovjedio subotu, pročitaj:
Pnz 5,15: Sjeti se da si i ti bio rob u zemlji egipatskoj i da te odande izbavio Jahve, Bog tvoj, rukom jakom i ispruženom mišicom. Zato ti je zapovjedio Jahve, Bog tvoj, da držiš dan subotnji.
Zato sveti Pavao može reći da je subota iz Dekaloga sjena. Dakle, kršćanima subota nikada nije ni zapovjeđena.
Molim te prestani 'pendrečiti Bibliju'.
Molim za KOMPLETAN odgovor na moje pitanje,onako kako ja odgovaram na svaka teoloska pitanja, a ne samo polovicno.
Evo ti 'KOMPLETAN' odgovor:
Laži Ellen White o suboti
Četvrta zapovest koju je Rim pokušao da stavi na stranu je jedini propis od Deset zapovesti koji ističe Boga kao Stvoritelja neba i Zemlje i tako razlikuje pravoga Boga od svih lažnih bogova. ... Ta ustanova koja ističe Boga kao Stvoritelja znak je Njegovog pravednog autoriteta nad stvorenjima koje je On stvorio. (Ellen White, Velika Borba)
A Biblija svjedoči ovako:
Izl 31,16-17: Stoga neka Izraelci drže subotu - svetkujući je od naraštaja do naraštaja - kao vječni savez. Neka je ona znak, zauvijek, između mene i Izraelaca.
Pnz 5,1-12: Mojsije sazva sav Izrael te im reče: "Čuj, Izraele, naredbe i zapovijedi što ih danas izričem u tvoje uši! Naučite ih, držite i vršite. Jahve, Bog naš, sklopio je s nama Savez na Horebu. Nije Jahve sklopio taj Savez s našim očevima, nego baš s nama svima koji smo danas ovdje živi. ..... Dan subotnji obdržavaj i svetkuj, kako ti je naredio Jahve, Bog tvoj.
Primjetite, Bog na Sinaju sklapa Savez sa Židovima. Samo sa Židovima, ne sa svim ljudima i čitavim svijetom. Dapače, ne sklapa Savez ni sa svim Židovima, nego samo sa ovim Židovima, i njihovim naraštajima, koji se tada nađoše živi na Sinaju.
A što gore reče Ellen White? Tvrdi da je zapovijed o suboti 'znak Saveza između Boga i svih Njegovih stvorenja'!?!? Dakle laže. Krivotvori Božju riječ. Tko ju je ponukao da ovako drsko nasrće na Boga i na Božju riječ?
P.S. Tko je nadahnuo Ellen White da ovako zlostavlja Božju riječ?
P.S. I tko tebe nadahnjuje da ove sotonske laži širiš?
Ja nisam pricao sa EGW vec s tobom stoga mi daj konacno reci hoces li mi odgovarati TO STO TE PITAM ili neces,da znam da si ne gubim vreme misleci da razgovaramo kada to realno nije slucaj...
P.S. moj savet ti je da si otvoris blog pa si tamo bato pljuvaj koga hoces i koliko hoces,nek ti je sa srecom.