Adventizam i subota

Subota ide u kompletu s obrezanjem inace je u pitanju idolpoklonstvo subote.
Osnove ne razumijte Judeizma.
Jevreji stuju Elohima i Jahvu koji obrezuje Elohima to je sva mudrolija njihov bog je Jahve Elohim a ne Elohim ili Jahve samostalno.
Sve sto nije cjelina je idolpoklonstvo.

O nastanku i razvoju adventizma
Pljuvace se ne sluze lazima u potpunosti vec veoma cesto koriste i opsto poznate istorijske cinjenice stoga se u globali slazem sa onim sto je izneo u vezi postanka adventizma
A sad je moj red da pitam;

Koja ce biti jedna od najvecih prevara sotone neposredno pre Hristovog drugog dolaska i koja ce biti centralna poruka te prevare ?

Pljuvace se ne sluze lazima u potpunosti vec veoma cesto koriste i opsto poznate istorijske cinjenice stoga se u globali slazem sa onim sto je izneo u vezi postanka adventizma
A sad je moj red da pitam;

Koja ce biti jedna od najvecih prevara sotone neposredno pre Hristovog drugog dolaska i koja ce biti centralna poruka te prevare ?
Evo nažalost vidimo jednu takvu prevaru koja potiče iz Amerike.

nista novo..vidim po indexu koje teme je ubacio...citira stare stvari...nikad nije uso u SDA crkvu..na 2h43min kad prica o Otkrivenju i beast mark, tip ubacuje socijalni broj u pricu..jos predkraj ubacju flat earth u pricu...napravio je sto bi u bosni rekli bosanski lonac jelo kad strpas sve i svasta...
Pa navodi teorije zavjere koje su se pojavile među nekim adventistima

LOL.. jel treba da ja tebi sad novodim zavjere koje se pojavljuju kod pravoslavaca prema zapadu..ovaj sto je napravio video kad bi se upozno sa tim zavjerama vjeruj mi da bi napravio jos gori video sa naslovom Paranoja kod Srba...

djecko nije upoznat ni sa cim, samo je radio copy paste i boli ga ona stvar uopste za termin religija, za 2 Hristov dolazak...

LOL.. jel treba da ja tebi sad novodim zavjere koje se pojavljuju kod pravoslavaca prema zapadu..ovaj sto je napravio video kad bi se upozno sa tim zavjerama vjeruj mi da bi napravio jos gori video sa naslovom Paranoja kod Srba...
Ne sporim da su i pravoslavni podložni takvom mentalitetu.

djecko nije upoznat ni sa cim, samo je radio copy paste i boli ga ona stvar uopste za termin religija, za 2 Hristov dolazak...
Naravno o SDA se mora učiti samo i jedino iz odobrenih adventističkih izvora koji podržavaju tvrdnje adventizma.

druze..imas ovu jelenu vajt..ovaj tip je pljuje, a onda jedan dan americki mediji pisu o njoj tim nekim vizijama, cak i kad je bio 9/11 njeno ime se provlacilo....znaci svako je uzima kad mu odgovara, kad mu ne odgovara onda fuj...o SDA se ne uci po ju tjubu...vec Bibliju ispred sebe i subotarske knjige pa poredis tako...tip je navpravio bosanski lonac...subotari ne vjeruju u ravnu zemlju, nit socijalni broj nit bankovnu karticu da je zig zvijeri...al ja sam cuo za neke pravoslavce koji vjeruju u to i pricaju tako...i sta cemo sad..

druze..imas ovu jelenu vajt..ovaj tip je pljuje, a onda jedan dan americki mediji pisu o njoj tim nekim vizijama, cak i kad je bio 9/11 njeno ime se provlacilo....znaci svako je uzima kad mu odgovara, kad mu ne odgovara onda fuj...o SDA se ne uci po ju tjubu...vec Bibliju ispred sebe i subotarske knjige pa poredis tako...tip je navpravio bosanski lonac...subotari ne vjeruju u ravnu zemlju, nit socijalni broj nit bankovnu karticu da je zig zvijeri...al ja sam cuo za neke pravoslavce koji vjeruju u to i pricaju tako...i sta cemo sad..
A kako se o pravoslavlju uči?

al ne znas na osnovu cega il kako je Crkva doslo do toga da rep u tom stihu znaci to sto si napiso...
Па знам на основу тумачења св. Андреја Кесаријског који реп тумачи као посљедњи покрет који је Сатана учинио да повуче за собом и трећину анђела а то је учинио због зависти.

ajde procitaj Isaiju 9:14-15 i 5 Mojs 28: 13 i 44 stih..
А шта покреће лажне пророке ако не завист Сатанина?

Back