Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.212
A boli kad pomenes njeno ime?Bibliju citiraj, Bibliju, a ne babu.
To su reci u skladu sa Biblijom.
Jelena Vajt:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A boli kad pomenes njeno ime?Bibliju citiraj, Bibliju, a ne babu.
Ja je obicno ne citiram ali je zaista dobro ponekad videti STA JE ONA ZISTA PISALA da bi neki papisti konacno progutali svoje vlastite bljuvotine i mozda,kazem samo mozda,da se jednom fokusiraju na Sveto Pismo i poveruju onom sto tamo pise.
O, vidi ti to, uveli i protestanti svece. Zazivaju svetu Elen Vajt da uplaše nedeljare.Ja je obicno ne citiram ali je zaista dobro ponekad videti STA JE ONA ZISTA PISALA da bi neki papisti konacno progutali svoje vlastite bljuvotine i mozda,kazem samo mozda,da se jednom fokusiraju na Sveto Pismo i poveruju onom sto tamo pise.
Jel citas bre ti citat,sta je tebi covece,kakvi sveci kakve ikone... ?O, vidi ti to, uveli i protestanti svece. Zazivaju svetu Elen Vajt da uplaše nedeljare.
Jelena Vajt na tvom jeziku.O, vidi ti to, uveli i protestanti svece. Zazivaju svetu Elen Vajt da uplaše nedeljare.
Kod koga će se to Bog založiti za njih? Bog je jedini otkupitelj i spasitelj i sudija. Nema kod koga on da se za ikoga zalaže. Tu se vidi teološka nepismenost "proročice i verovesnice".
Kod nekog. On ce se zaloziti da ih spase koji su iskreni.Kod koga će se to Bog založiti za njih? Bog je jedini otkupitelj i spasitelj i sudija. Nema kod koga on da se za ikoga zalaže. Tu se vidi teološka nepismenost "proročice i verovesnice".
Izbego si da mi ovo odgovoris:Kod koga će se to Bog založiti za njih?
Jako neuverljivo. Ako Gospod ima svoje predstavnike u svim crkvama, čemu onda "crkva ostatka"?Kod nekog. On ce se zaloziti da ih spase koji su iskreni.
Zauzece se za iskrene duse iako ne poznaju put.
Jelena Vajt.
Pogledajte prilog 1715267
Pa eto sada imas priliku da Biblijom dokazes da je takva izjava ne biblijska, i da nam izneses onda navodno ispravan stav tvioe crkve i dokazes ga Biblijski?Jako neuverljivo. Ako Gospod ima svoje predstavnike u svim crkvama, čemu onda "crkva ostatka"?
Kod vaše proročice i verovesnice ima različitih stavova po nekim pitanjima, dakle razmimoilaženja. Nemam sad vremena, ali ću prostudirati u Bibliji neka pitanja vezana za stavove vaše proročice.Pa eto sada imas priliku da Biblijom dokazes da je takva izjava ne biblijska, i da nam izneses onda navodno ispravan stav tvioe crkve i dokazes ga Biblijski?
A ako ne, na osnovu cega sudis osim da si ponovo mlatnuo?
Primetio sam da ti Biblijski nista ne zbänas da dokazes niti poznajes tu knjigu.
A kada neko Biblijom dokazuje, ti Biblijski izvestaji su ti skroz strani.
I onda pocnes da blatis i pljujes da se izvadis.
Tipicno ne hrisxöcanski.
Rekoh da ne znasKod vaše proročice i verovesnice ima različitih stavova po nekim pitanjima, dakle razmimoilaženja. Nemam sad vremena, ali ću prostudirati u Bibliji neka pitanja vezana za stavove vaše proročice.
Pa postavio sam pitanje vezano za svinjetinu, pa što ne odgovorite ti i tvoj pajdaš, veliki ekspert za Bibliju Robivek.Rekoh da ne znas
Pa prvo iznesi pa onda kazi. Ovako licemerski ponovo blatis.
Ali pazi da to i tvoji duhovnici ne tvrde pa onda sam sebe osudis.
A zasto ne ova tvrdjenja koja si okarakterisao nego neka druga?
Znaci ti ne znas ali unapred si osudio pa sta bude? Blefing?
Vrh licemernog ponasanja sto je karakteristika za vernike tvoje organizacije sto pokazuje da ste na pogresnom putu.
Ta vera ne opljemenjuje vec suprotno.
A jesi li samnom razgovarao o toj temi?Pa postavio sam pitanje vezano za svinjetinu, pa što ne odgovorite ti i tvoj pajdaš, veliki ekspert za Bibliju Robivek.
To za sebe napiši: ne znam da odgovorim. I očito ne znaš, jer nemaš uporište u Bibliji za odgovor. Teološki ste šuplji ko švajcarski sir.A jesi li samnom razgovarao o toj temi?
To se kaze, ne znam da odgovlrim na tvoja putanja jer sam izmisljao.
Ovako i dalje ostaje licemerje.
Hajde mi onda navedi BAR jedan primer kada je Glasnik pobegao od nekog teoloskog pitanja kao sto ste recimo bezali glavom bez obzira ti i tvoji papski pajtasi u neveri.To za sebe napiši: ne znam da odgovorim. I očito ne znaš, jer nemaš uporište u Bibliji za odgovor. Teološki ste šuplji ko švajcarski sir.
Hajde mi onda navedi BAR jedan primer kada je Glasnik pobegao od nekog teoloskog pitanja kao sto ste recimo bezali glavom bez obzira ti i tvoji papski pajtasi u neveri.
Dobro je to pitanje,izuzetno bitno samo je red da naucis kako se to radi.Pa postavio sam pitanje vezano za svinjetinu,
Jesi li ti to mene pitaa a ja ti nism odgovorio ???pa što ne odgovorite ti i tvoj pajdaš, veliki ekspert za Bibliju Robivek.
Ma nisam bre nju pominjao vec tebe i tvoje izuzetno BRZE NOGE za bezanje od pitanja koja vam ruse papstvo ko kulu od karata...Još gore. Pobjegla je vaša 'proročica' od Boga i onoga što što je Bog preko svojih svetih apostola poručivao kršćanima. Na primjer:
1 Kor 10,25-27: Sve što se prodaje na tržnici, jedite ništa ne ispitujući poradi savjesti. Ta Gospodnja je zemlja i sve na njoj! Pozove li vas koji nevjernik i želite se odazvati, jedite što vam se ponudi ništa ne ispitujući poradi savjesti. Ako vam tko reče: "To je žrtvovano", ne jedite poradi onoga koji vas je upozorio, i savjesti.
A što tvrdi i kako uči vaša 'proročica' o ovome? Najdirektnije se suprotstavlja svetom apostolu i njegovom svetom tekstu.
Znači, nema odgovora.Dobro je to pitanje,izuzetno bitno samo je red da naucis kako se to radi.
Naime,kada dajes neku teolosku tvrdnju a narocito kada na osnovu te iste dajes neko kokretno pitanje onda je red da prvo das citata na koju zasnivs tvrdnju ,zar ne ?
Hajde nam daj citata da prvo vidimo kako citas Bibliju pa da odradimo jednu blic analizu i zajednicki dodjemo do odgovora.
Izvoli.
Jesi li ti to mene pitaa a ja ti nism odgovorio ???
Ako jesi onda izvini,nisam video pitanje ali ako nisi sto me prozivas ?
...nаdam se da znas kako se NEKOME KONKRETNO postavlja pitanje dа bi ga doticni pre svega video da je to zaista za njega ??????????????
...kako god,evo video video sam tvoj tehnicki-neadekvatni poziv za odgovaranje stoga nam daj citta i krecemo.
Izvoli.
Za koje pitanje ne znam?To za sebe napiši: ne znam da odgovorim. I očito ne znaš, jer nemaš uporište u Bibliji za odgovor. Teološki ste šuplji ko švajcarski sir.
Zašto vi adventisti ne jedete svinjetinu a lepo piše u Novom zavetu da je sve dozvoljeno da se jede izuzev žrtvovanoga idolima, udavljenoga i koje ima krvi u sebi.Za koje pitanje ne znam?
A gde si ti samnom o tome diskutovao da kazes da ja ne znam?Zašto vi adventisti ne jedete svinjetinu a lepo piše u Novom zavetu da je sve dozvoljeno da se jede izuzev žrtvovanoga idolima, udavljenoga i koje ima krvi u sebi.