Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

Zar mislite da STVORITELJ nema apsolutnu moć nad životima palih anđela?

Zar ne znate kako će proći svi oni koji se udružuju sa sotonom i njegovim anđelima?

?

Mat 25:41 Tada će reći i onima što Mu stoje s leve strane: Idite od mene prokleti u oganj večni pripravljen đavolu i anđelima njegovim.

...

Isus Hrist nije sekta...

Act 2:16 Nego je ovo ono što kaza prorok Joilo:
Act 2:17 I biće u poslednje dane, govori Gospod, izliću od Duha svog na svako telo, i proreći će sinovi vaši i kćeri vaše, i mladići vaši videće utvare i starci vaši sniće snove;
Act 2:18 Jer ću na sluge svoje i na sluškinje svoje u te dane izliti od Duha svog, i proreći će.
Act 2:19 I daću čudesa gore na nebu i znake dole na zemlji: krv i oganj i pušenje dima.
Act 2:20 Sunce će se pretvoriti u tamu i mesec u krv pre nego dođe veliki i slavni dan Gospodnji.
Act 2:21 I biće da će se svaki spasti koji prizove ime Gospodnje.

Rom 10:12 Jer nema razlike među Jevrejinom i Grkom: jer je On Bog svih, i bogat za sve koji Ga prizivaju.
Rom 10:13 Jer koji god prizove ime Gospodnje spašće se.

Poslednja izmena:
DA TI OBJASNIM PA DA ZNAS.
ZATO STO VI IZNOSITE PRAVOSLAVNA VEROVANJA NA OVOJ TEMI KOJIMA ZELITE DA POBIJETE VALIDNOST UCENJA HRISCANSKE ADVENTISTICKE CRKVE. ZATIM, POSTAVLJATE PITANJE I TRAZITE DA VAM NA NJIH ODGOVORIMO. Reci nam sam da li je tako?

Drugo, ponekad navedemo neke primere iz Pravoslavlja radi uporedjenja, kao sto sam gore naveo Zilote i Bogomoljce.
Zato ne mislim da je to ista lose, a jos manje zlonamerno.

Zasto vices,zasto si frustriran?
Naravno da trazimo odgovore od vas, pa takva je tema,
Necete valjda vi nama na vasoj temi da postavljate pitanja.
Apsurdno je to,znas?
No kako opravdavas da je vas osnivac covek, ima li u sv.pismu opravdana sumnja da ce se to desiti?

Isus Hrist nije sekta...

Act 2:16 Nego je ovo ono što kaza prorok Joilo:
Act 2:17 I biće u poslednje dane, govori Gospod, izliću od Duha svog na svako telo, i proreći će sinovi vaši i kćeri vaše, i mladići vaši videće utvare i starci vaši sniće snove;
Act 2:18 Jer ću na sluge svoje i na sluškinje svoje u te dane izliti od Duha svog, i proreći će.
Act 2:19 I daću čudesa gore na nebu i znake dole na zemlji: krv i oganj i pušenje dima.
Act 2:20 Sunce će se pretvoriti u tamu i mesec u krv pre nego dođe veliki i slavni dan Gospodnji.
Act 2:21 I biće da će se svaki spasti koji prizove ime Gospodnje.

Rom 10:12 Jer nema razlike među Jevrejinom i Grkom: jer je On Bog svih, i bogat za sve koji Ga prizivaju.
Rom 10:13 Jer koji god prizove ime Gospodnje spašće se.

Da ,a imate li vi Duha Svetoga, ima te li darove?
Hoce li se spasti, nekrsteni, hoce li se spasiti Bogohulnik,Jereticar?

"koji god prizove ime Gospodnje spašće se"

+Zasto se onda sve ono navodi u svetom pismu?
Zasto se navodi da onaj ko se ne krsti vodom i Duhom nema zivot vecni?
Zasto se navodi da ko ne jede moje telo i ne pije moju krv nema zivot vecni, zasto se navodi da ko ne poveruje u Hrista nema zivot vecni?
Zasto se navode stotinu stvari, zar mislis da su to usa vrata?

Luk 14:16 A On mu reče: Jedan čovek zgotovi veliku večeru, i pozva mnoge;
Luk 14:17 I kad bi vreme večeri, posla slugu svog da kaže zvanima: Hajdete, jer je već sve gotovo.
Luk 14:18 I počeše se izgovarati svi redom; prvi mu reče: Kupih njivu, i valja mi ići da je vidim; molim te izgovori me.
Luk 14:19 I drugi reče: Kupih pet jarmova volova, i idem da ih ogledam; molim te, izgovori me.
Luk 14:20 I treći reče: Oženih se, i zato ne mogu doći.
Luk 14:21 I došavši sluga taj kaza ovo gospodaru svom. Tada se rasrdi domaćin i reče sluzi svom: Idi brzo na raskršća i ulice gradske, i dovedi amo siromahe, i kljaste, i bogaljaste, i slepe.
Luk 14:22 I reče sluga: Gospodaru, učinio sam kako si zapovedio, i još mesta ima.
Luk 14:23 I reče gospodar sluzi: Iziđi na puteve i među ograde, te nateraj da dođu da mi se napuni kuća.
Luk 14:24 Jer vam kažem da nijedan od onih zvanih ljudi neće okusiti moje večere. Jer je mnogo zvanih, ali je malo izabranih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back