Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne razumem jedno, zasto se na temi o adventistima raspravlja o SPC?

DA TI OBJASNIM PA DA ZNAS.
ZATO STO VI IZNOSITE PRAVOSLAVNA VEROVANJA NA OVOJ TEMI KOJIMA ZELITE DA POBIJETE VALIDNOST UCENJA HRISCANSKE ADVENTISTICKE CRKVE. ZATIM, POSTAVLJATE PITANJE I TRAZITE DA VAM NA NJIH ODGOVORIMO. Reci nam sam da li je tako?

Drugo, ponekad navedemo neke primere iz Pravoslavlja radi uporedjenja, kao sto sam gore naveo Zilote i Bogomoljce.
Zato ne mislim da je to ista lose, a jos manje zlonamerno.

DA TI OBJASNIM PA DA ZNAS.
ZATO STO VI IZNOSITE PRAVOSLAVNA VEROVANJA NA OVOJ TEMI KOJIMA ZELITE DA POBIJETE VALIDNOST UCENJA HRISCANSKE ADVENTISTICKE CRKVE. ZATIM, POSTAVLJATE PITANJE I TRAZITE DA VAM NA NJIH ODGOVORIMO. Reci nam sam da li je tako?

Drugo, ponekad navedemo neke primere iz Pravoslavlja radi uporedjenja, kao sto sam gore naveo Zilote i Bogomoljce.
Zato ne mislim da je to ista lose, a jos manje zlonamerno.

Naivan si ko francuska sobarica.

SDG, ti tvrdiš da si uzeo krst svoj i krenuo za Hristosom? Onda mi objasni ovu sliku i ja prelazim u SDA.

nicolas-poussin-arcadia.jpg

Ne znaš engleski? Pfiiii....znači "Zmijski Svetac", po meni omiljenoj pesmi meni omiljenog benda:

Serpent, mnogo ti hvala sto si odgovorio na gornje pitanje.

Sad te mnogo bolje razumem, nego do sada. Istina ni jednu rec iz pesme nisma razume, ali sam razumeo njenu poruku i zasto je ti toliko volis.

Nego mi reci kakve veze to ima sa Pravoslavnom crkvom i njenim ucenjem?

Znaci ti nisi pravoslavac. Ako nisi pravoslavac ko si i kome stadu pripadas?

Nisi razumeo ni reč ali si shvatio poruku pesme?:eek: Da nisi i ti vidovit kao tvoja proroč'ca Ellen White?

Kršten sam unutar SPC kao dete. Nisam vernik, ali poštujem SPC kao instituciju koja je očuvala jezik, kulturu, identitet i veru mog naroda kroz vekove ropstva i genocida. Vrlo sam svestan svega lošeg što se dešava unutar SPC, ali je ipak poštujem iz već navedenih razloga, dok SDA nemam nikakvih razloga da poštujem jer apsolutno ništa za moj narod uradila nije. Naravno, nema potrebe da naglašavam kako sam veoma, veoma upućen u učenja i razlike između raznih hrišćanskih denominacija. Tako da nema potrebe da štancujete stihove iz Biblije i vaše pamflete, jer vrlo dobro znam ko ste.

Odaću ti malu tajnu: volim ovu pesmu najviše zbog rifa u oštrom E sa distrozijom uključenom do maksimuma, i naravno, karakterističnog zvuka koji može da da samo Gibson Les Paul.

Ne pripadam nikakvom stadu, jer nisam ovca.

Posebno sa te liste snimaka koju si prilozio me "odusevljava" onaj video sa naslovom; "Sinovi sotonski slave Gospoda."

Tek sad mi je jasno zbog cega se ti neprekidno protivis istini i ismejavas se sa svacim i svakim.

Imas pravo da verujes sta hoces, ja ti to ne osporavam, ali ti si zaglibio u spiritizam i nije cudo sto se protivis istini.

I onaj naslov "Sotonini sinovi slave Gospoda" ima dva cilja.

Prvo na taj nacin sotona i njegove sluge ismejavaju se sa Bogom,
a drugi, da prevare hriscanae kao da su i oni hriscani.

Brate dragi, pa zar nista pametnije nisi mogao da izaberes?

Posebno sa te liste snimaka koju si prilozio me "odusevljava" onaj video sa naslovom; "Sinovi sotonski slave Gospoda."

Tek sad mi je jasno zbog cega se ti neprekidno protivis istini i ismejavas se sa svacim i svakim.

Imas pravo da verujes sta hoces, ja ti to ne osporavam, ali ti si zaglibio u spiritizam i nije cudo sto se protivis istini.

I onaj naslov "Sotonini sinovi slave Gospoda" ima dva cilja.

Prvo na taj nacin sotona i njegove sluge ismejavaju se sa Bogom,
a drugi, da prevare hriscanae kao da su i oni hriscani.

Brate dragi, pa zar nista pametnije nisi mogao da izaberes?

Ovaj, a kude e taj naslov "Sotonini sinovi slave Gospoda"? I koju listu snimaka sam priložio? Ja priložih samo jedan klip.

Nisi razumeo ni reč ali si shvatio poruku pesme?:eek: Da nisi i ti vidovit kao tvoja proroč'ca Ellen White?

A razumes li ti ista osim one buke koja je svojstvena spiritistima?
Sta si ti iz te pesem razumeo? Moze sli nam objasniti?

---------------------------

Odaću ti malu tajnu: volim ovu pesmu najviše zbog rifa u oštrom E sa distrozijom uključenom do maksimuma, i naravno, karakterističnog zvuka koji može da da samo Gibson Les Paul.

I mozes li nam reci koju poruku ta pesam donosi, osim fantazija i vreve?
----------------------------
Ne pripadam nikakvom stadu, jer nisam ovca.

U pravu si, shvatam zasto ti smeta Hristovo uporedjenje.

Ovaj, a kude e taj naslov "Sotonini sinovi slave Gospoda"? I koju listu snimaka sam priložio? Ja priložih samo jedan klip.

Izvini, ali nisam toliko elektroski obrazovan pa ne znam kako da ti prilosim taj video.
Kad sam pritisnu misom sliku videa pesme koju si prilozio otvorila mi se slika sa tim filmovima i jasno se vid da se radi o spiritizmu. Po mom skromnom razumevanju i ta tvoja omiljena pesma je deo te papazjanije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back