Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledja Ortanan Emanuelov avatar, to nema veze sa pravoslavljem vec mnogo podseca na masoneriju ili slicno...

Pogotovo te tamne boje, satanizam koji je okrilje masonerije.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Vi stvarno niste normalni!
Cuj...tamne boje...satanizam koji je okrilje masonerije...

Od silnih prica o demonima, masonima, iluminatima i drugim azdajama, vi prst pred okom ne vidite. A ubedjeni ste da ste upravo VI raskrinkali sve mracne zavere i urote protiv jadnog covecanstva. Tako je i Seselj vaskvinkao haski tribunal....
Dijagnoza?

Kao sto rekoh ili si totalno neinformisan ili nemas znanja ili si zao?

KAKO NISU ZNALI?

TOKOM 500 STOTINA GODINA ROPSTVA SU ZAPOSTAVAILI SVE BOZJE ZAKONE.

CITAV BOZJI ZAKON JE DAT LJUDIMA PRE IZRAILJA PA I BOZJA SUBOTA .

When I used to ask Adventists in my local Church these questions, instead of getting answers to my valid questions, their faces got red, they got angry, defensive and even abusive. Why not just answer my questions? Why the need to get angry and abusive? What spirit is leading these people?
The SDA's are away thinking about how to rply to each question!!
Here's my TOP 5 answers that i believe some replies will be from EGW lovers/followers>>
You LIAR.
You are of the DEVIL.
You are like your father the DEVIL.
You have the spirit of SATAN.
You will BURN & rot in HELL.

Upravna organizacija SDA zauzela mesto Boga i svaku kritiku pogubne i destruktrivne organizacije tumačite kao napad na Boga.

Glasniče, ne spamuj. Ove pamflete je već navodio MIKA:

Emanuilo,
mi smo izneli toliko materijala iz raznih izvora, a najmanje iz adventisticke literature, pa zaista mozda bismo i trebali stati,
jer mozemo icu u nedogled. Kao sto vidite argumenti su mnogobrojni.

Sinoc si me ukorio zato sto sam navodio argumente od protestanskih teologa i pisaca.
Pitao si me zasto citiram svoje jeretike. Ma nisu oni moji kao sto nisu ni tvoji,
ali njihove izjave su vaznije od izjava Elene Vajt ili bilo koga adventistickog pisca,
jer od nas tako nesto i ocekujete, ali mnogo je vrednije kad o tome tako lepo objasnjavaju
oni koji praznuju nedelju, kao patrijarh Kiril Moskovski..

Sve najbolje

Pogledja Ortanan Emanuelov avatar, to nema veze sa pravoslavljem vec mnogo podseca na masoneriju ili slicno...

Pogotovo te tamne boje, satanizam koji je okrilje masonerije.

Nije mi jasno zašto moderacija Krstarice dozvoljava pojedincima da šire versku mržnju i netoleranciju među nacijama i narodima ovde na forumu koji uređuju?

Pitanje:
Koji DUH vodi ove i ovakve ljude?

The SDA's are away thinking about how to rply to each question!!
Here's my TOP 5 answers that i believe some replies will be from EGW lovers/followers>>
You LIAR.
You are of the DEVIL.
You are like your father the DEVIL.
You have the spirit of SATAN.
You will BURN & rot in HELL.
It's interesting you posted this message, because when I used to ask Adventists in my local Church these questions, instead of getting answers to my valid questions, their faces got red, they got angry, defensive and even abusive. Why not just answer my questions? Why the need to get angry and abusive? What spirit is leading these people?

novajerusalem14.jpg

Volta de Jesus.jpg

images.jpg

Poslednja izmena:
Emanuilo,
mi smo izneli toliko materijala iz raznih izvora, a najmanje iz adventisticke literature, pa zaista mozda bismo i trebali stati,
jer mozemo icu u nedogled. Kao sto vidite argumenti su mnogobrojni.
Većinu tih tvojih "argumenata" sam pobio. Samo što mi je dosadno da gubim energiju i vreme da pobijam do kraja.
jer od nas tako nesto i ocekujete, ali mnogo je vrednije kad o tome tako lepo objasnjavaju
oni koji praznuju nedelju, kao patrijarh Kiril Moskovski..
Patrijarhova izjava je izvučena iz konteksta. On nije pričao o tome da treba svetkovati subotu (jer bi bio izopšten iz crkve) nego je govorio u starozavetnom kontekstu.

Smesko.

Smesko, o ovome smo sa tobom vec nekoliko puta diskutovali, imas li ti nesto novo???

Kula kontrolise vas svedoke pa niko nesme nista samosatlno da uradi pa zato ti nemozes da shvatis kada to drugi mogu.

Kod adventista je svako slobodan covek i ako ja ili neko prevedem bibliju to je moja privatna stvar ne pripada organizaciji.
Tako je i sa tim covekom.
To je njegov licni rad prepricana biblija a ne adventisticki.

Adventisti nemaju svoj prevod biblije.

Osim toga to nije nikakav prevod vec samo prepricana Bibija.

To sto je taj covek preveo nije Bilija nego samo prepricana Bilija sto nije prevod Biblije.

Mozes to da razlikujes ili ti tesko????

Prepricana biblija i prevod nije isto.

Poslednja izmena:
Većinu tih tvojih "argumenata" sam pobio. Samo što mi je dosadno da gubim energiju i vreme da pobijam do kraja.

Patrijarhova izjava je izvučena iz konteksta. On nije pričao o tome da treba svetkovati subotu (jer bi bio izopšten iz crkve) nego je govorio u starozavetnom kontekstu.
Ti nesto pobio?

Ti si samo kao dokaz rekao, nije tako.
I to tvoje pobijanje?

Pa daj nam taj kontekst kada tvrdis da je van konteksta???

A ako nemas konteskt kako mozes da tvrdis da je van konteksta?

Sto svima ne pokazes kontest i dokazes?

Svi tvoji dokazi su takvi, bleferski i netacni................

Dakle ne govoris istinu i to svesno.

Na cega si sve spreman.

Osim toga to su katolici objavili koji svetkuju nedelju pa nema potrebe da se vadi van konetkesta.

Opasno blefiras i zongliras, izvrces ne biras medote...

To li je hriscasntvo koje nema prekida???

Poslednja izmena:
Glasniče, zašto se ljutiš, druže? Razgovori o Bogu treba da te vode ka smirenju a ne ka gnevu. Možda te peče savest što si prodao veru pravoslavnu i otišao u sektu?
Jos si i prorok. Vidis da se ljutim?

Revnost za kucu Bozju izedeme.
Ne podnosim nepostenje i neistinu ...

Joh 2:17 A učenici se Njegovi opomenuše da u pismu stoji: Revnost za kuću Tvoju izjede me.

Ps 69:9 Jer revnost za kuću Tvoju jede me i ruženja onih koji Tebe ruže padaju na me.

To ti nije opravdanje za srdžbu i uvrede koje plasiraš.

Nego, jel daješ desetak od prihoda svojoj braći po jeresi?

Koje uvrede???

Zasto si se koristio neistinom ir ekao da je Kirilov tekst izvucen iz kontesta a onda nedas kontest?

Kada kazem da si govorio nesitinu jer jes,i to je uvreda?

Dugujes ovde objasnjenje ljudima zasto si se koristio neistinom da nekazem lazju?

I tako adis sa svim biblijskim tihovima.

Poslednja izmena:
Usa groblja puna obeliska tog vremna:

ww.google.at/imgres?q=Friedhof+in+USA&um=1&hl=de&biw=1920&bih=860&tbm=isch&tbnid=1NjDtuDd-AIOsM:&imgrefurl=http://www.ideeundbild.de/fotografie2.html&docid=yRhUYx8urOYvsM&imgurl=http://www.ideeundbild.de/photos/usa_friedhof_400.jpg&w=758&h=400&ei=QkXST-jRM4botQbG4MGZDw&zoom=1&iact=hc&vpx=1566&vpy=311&dur=593&hovh=163&hovw=309&tx=237&ty=86&sig=117318190653974792005&page=1&tbnh=89&tbnw=168&start=0&ndsp=56&ved=1t:429,r:44,s:0,i:208

http://www.google.at/imgres?q=Fried...5&tbnw=147&ndsp=61&ved=1t:429,r:4,s:119,i:111

http://www.google.at/imgres?q=Fried...21&tbnw=171&ndsp=63&ved=1t:429,r:9,s:180,i:32

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back