gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
i fenomenalne su za odrzavanje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li znate gde se u bgd nalaze veci saloni keramike, ali i sanitarija? neki koji imaju najvecu ponudu, a sve na jednom mestu.
Потпорни лукови су од дрвета или метала?
Лично, мислим да је цена повисока, мада многе од ових радова људи изведу сами а ти си нагласио да немаш искуства.
Верујем да ћеш се уклопити. Врата су ти прескупа, имаш да наручиш по мери за 70-80 евра по комаду. Добро, још праг и фарбање али то стварно није проблем ни за аматере.
Овде постоји један мали проблем.Hvala na mišljenju. Da, verujem da bi se neke stavke dosta mogle smanjiti, a opet, tu je mali milion troškova koji spadaju u ovakve radove i koje ne mogu uopšte da sagledam, pogotovo ovako, bez većeg iskustva. Imam iskustva sa projektima druge vrste, i princip je sličan za sve oblasti - bez veoma detaljnog plana i procene troškova, i poznavanje cele materije, ne može se doći do realne procene (ona će gotovo uvek biti preoptimistična!) tako da ćemo se verovatno osloniti na konkretnu ponudu od neke građevinske firme koja može sve da nam završi po unpred (strogo) fiksnoj ceni i turi ključ u ruke.
...
Sve kapiram, mislim, oko toga se i vrti ova cela tema, da li je moguce uposliti jednu firmu da ti sve završi, ili treba sam angažovati majstore ponaosob pa im čučati nad glavom? Teško mi je da poverujem da ozbiljnija firma ne može da predvidi veliku većinu potrebnih radova i da napravi računicu na osnovu toga, sa odstupanjem od +-5%. Mislim, ni ja kao investitor ne mogu da ulažem u rupu bez dna, budžet je takav kakav je. Ne mogu da ulažem po principu, pa krenućemo, pa šta sve iskrsne usput! Hmm, velika je to dilema, da ne kažem rizik. Ispada da moraš imati "budžet bez dna" da bi se upustio u tako nešto...
Sve kapiram, mislim, oko toga se i vrti ova cela tema, da li je moguce uposliti jednu firmu da ti sve završi, ili treba sam angažovati majstore ponaosob pa im čučati nad glavom? Teško mi je da poverujem da ozbiljnija firma ne može da predvidi veliku većinu potrebnih radova i da napravi računicu na osnovu toga, sa odstupanjem od +-5%. Mislim, ni ja kao investitor ne mogu da ulažem u rupu bez dna, budžet je takav kakav je. Ne mogu da ulažem po principu, pa krenućemo, pa šta sve iskrsne usput! Hmm, velika je to dilema, da ne kažem rizik. Ispada da moraš imati "budžet bez dna" da bi se upustio u tako nešto...
medjutim, izgleda da nema interesovanja kako izgleda stan sada kada je sve zavrseno, steta...
medjutim, izgleda da nema interesovanja kako izgleda stan sada kada je sve zavrseno, steta...