Adaptacija stana od poda do plafona

cena rusenja ti je ekstra a to je najtezi deo posla osim malterisanja.vodoinstalatera teraj jedino ako prihvati da mu ostatak neisplacenog novca das kad bude montirao sanitarije inace ga neces videti vise.malterisanje oko2,5 e m2.ako je sprat i tri.ploca jeste najjeftinija ali mora da se radi na samom kraju i idealno ravnazbog podnih obloga.preduzimac nece uzeti puno vise ako znas cene naravno u to moras uracunati i njegocve svakodnevne troskove.sednes i izracunas uz uslov da jeftino ne znaci dobro iako se radilo o malterisanju ili izbijanju prozora pa ces [posle danima da krpis rupe

Da li neko zna zasto se razdvojio laminat postavljen na ravan pod. Ispod laminata je stavljen termosilent. Laminat se razdvojio po duzini u svim prostorijama gde je stavljen a na jednom mestu i poprecno. Postavljen je pre 4 meseca.

Hvala.

ne kapiram kako moze da se razdvoji ako je postavljen od zida do zida :think:

osim ako je preko kurrca postavljen

Прекјуче сам поставио ламинат у једну малу собу. Овог пута сам се опаметио и ставио сам луфта уз крајеве зида око 5-8 мм и све покрио лајсном. Неће бити дизања ламината ове зиме.:D

Прекјуче сам поставио ламинат у једну малу собу. Овог пута сам се опаметио и ставио сам луфта уз крајеве зида око 5-8 мм и све покрио лајсном. Неће бити дизања ламината ове зиме.:D

100% da nece. ;)
najvise grese ljudi kada nabiju na milimetar.ali laminat "radi" pa mu treba mesta...

ja sam prekljuce prvi put samostalno lepio (krpio) plocice. i zadovoljni su samnom :manikir:

Da vam kazem, meni se laminat nigde nije razisao ni malo, a postavljen je 2005. Majstor i pomocnik su ga postavljali dva dana(2 sobe,trpezarija i hodnik), mada su mi svi koji su vec imali laminat rekli da se to postavi za par sati. Nigde nije koristio cekic ni one alate za natezanje i nakucavanje - samo ruke, a od zida ga je odmakao 15mm(merio sam)! Ocigledno je covek "radio kao za sebe", jer su se njihovi razisli poprilicno, a moj "ponosno stoji". Pozdrav.

Takođe bih želio istu informaciju! meni ne treba puno, terasa ima 2.5 kvadrata.
Drugo, koje hidromasažne kade preporučujete? Ima li ko iskustva sa nekom od ovih najjeftinijih? Ne trebaju mi radio, telefon i ostale gluposti.

kineske izbegavaj...rezervnih delova nema i prodavci uglavnom ne znaju da ti kazu i kome se treba obratiti za servis u slucaju kvara...
ja sam uzeo markoni kade (kod nas se sastavljaju od navodno italijanskih delova) i daju 10 godinagarancije na kadu i 2 godine na elektriku...

traje mi od 2010 i zasada je ok...

i jedan hint..ja sam visok 190cm pa sam uzeo onu najduzu kadu - da mogu ceo da se 'opruzim' a ako sednem daima mesta i za moju dragu :)...
nisam hteo da bacam dodatni kes na grejace...bojler mi je od 80l. nije problem napuniti kadu...problem je istusirati se posle jer se svavoda iz bojlera istrosi za punjenje :)
dakle - ako ti nije prioritet - nemoj da uzimas one najduze sa velikom zapreminom osim ako ne kupujes i dodatne grejace ;)

Ja sam imao veoma lose iskustvo sa preduzimacem koji je veoma neprofesionalan,
blago da kazem prevarant i hohstapler.
Njegovo ime je Slavisa Zekić i sa Novog Beograda je kod Immo centra.
Verujem da ima postenih i korektnih ali nemojte da se zeznete i uzmete ovoga.
Kad se ugovara posao, bio je super, sve moze, kvalitetni majstori, rok se postuje, nema da brines.
Cak se potpisuje neki sporazum sa spiskom radova.
Nista vam to ne vredi jer na sudu tesko moze da se dobije spor.
Ako treba jos informacija pitajte.
Pozdrav.

Razmišljala sam o trsci,no ona se nakvasi od kiše,brzo istruli,skupljaju se bube i komarci,boja mi se nekako čini kao najbolje rešenje.
Hvala za odgovor.
Postoji trska u rolnama, tanka, i lepa, a nije uopšte skupa. To ne truli tako lako, odakle ti ta informacija. Sigurno ćeš deset godina biti mirna kad je ostaviš. Staviš je odgore, a koliko ja znam , u trsku ne ulazi gamad, zato se i koristi kao građevinski materijal.

Back