gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Investicija u nove prozore je uvek najbolja. Prozori imaju najmanje 10% spoljne zidne povrsine i igraju vaznu ulogu u stednji energije, najcesce se isplate za par godina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Investicija u nove prozore je uvek najbolja. Prozori imaju najmanje 10% spoljne zidne povrsine i igraju vaznu ulogu u stednji energije, najcesce se isplate za par godina...
To sam probala...lepljeno je raznim tim trakama...vise puta...da probam silikon..a gde se to stavlja? misklimmma kos tavim silikon na futer onda ce vrata da se zalepe za njega...i skidace se deo po deo...ili se to osusi i posle se ne lepi?

e hvala.
a koliko to kosta? koja je cena po metru ili prozoru...kako se vec to racuna? i ko to radi?
stolar, ali gde da ga nadjem...ajde ako imas neke infos o tome sto ste vi radili, molim te posalji mi PP...![]()
malo kasnim sa odgovorom
ne...ne tu...
ako su stakla malo rasklimana pa ne leze dovoljno stabilno pa i tu malo da prilepis silikonom...pretpostavljam da imas dupla stakla pa ako su oba rasklimana tu moze da produva...
a pominjala si neke pukotine pa i njih mozes da ispunis silikonom...
mozes da proveris sa spoljne strane da li su rokviri prozora dobro utopljeni u zid ili su se i tu pojavile rupa...pa ako ima obidjes krug silikonom (a mozes da proveris da li ima rupa i sa unutrasnje strane)...
uglavnom na takvim mestima trpaju silikon da bi prozori 'drzali' vetar...
a za ovo sto si inace navle kao glavni problem tu pomazu diht lajsne ...tj..trebalo bi ako prozori nisu previse iskrivljeni...
a koliko je prozora u pitanju i koliko su veliki?
sa duplim staklom...ima 3 dvokrilna i jedan jednokrilni..prozsori oko 4-5 metara..a vrata npr 6m...
pA svuda, DA TI ISKRENO RECEM....znaci na svim spojevima futera i prozora...a cini mi se da duva i kroz pukotine...mada mozda mi se cini, ako se pravi neki vrtlog tu...jao..sto znam lepo da objasnim problem...hahahha
Probaj sa diht trakama... što kaže drizt...
To su koliko znam one gumene trake-samolepljive... ima ih svugde...![]()

Ацетон.И обавезно рукавице ако радиш пур-пеном, јер ако дотакнеш свежу пур-пену прстима, данима је нећеш моћи скинути са коже.![]()
Cene mebl tkanina se strasno razlikuju..sad sve zavisi sta zelis,tj sta si zamislila...U nekom pristojnom opsegu cena izbor je drasticno manji...Skoro sam videla lep mebl u YU SORBON radnji na Bulevaru i cene su do 1000 dinara po metru.
Ja sam kupovala od Polydeca do Italtesa,ne bi li dobila sta sam zamislila.
Ruke se opet razlikuju.Najvaznije je kako ti majstor to uradi i da ti ne unisti skupo placen materijal.
Imam savrsenog tapetara,ako hoces tel na pp.
Berzu mi je presvukao za 80e,manje fotelje za po 40e a dvosed za 120e cini mi se...Stolice su bile po 15 po sedalnom delu+ naslon..tj.mislim 20 ukupno.
Mirka, jedna molba i od mene, treba mi pod hitno adrese ili štagod, firmi ili pojedinaca koji rade harmonika-vrata, ako usput dobijem i cene po m2, uhhh, biće divno.
P.S.
Mirka izvini, vidim da se svi tebi obraćaju, pa i ja oma krenula![]()
Pa jes , vreme je da otvorim neki info telefon , call centar , sta god i da mlatim pare na informacije 

mala ....kikikikiki...mala ....kikikikiki...
Ocu bre ....samo da uvedem onaj 0800 ... ...
A reklama ce biti ....pozovite Mirku ...i saznajte ....gde ima jeftino moleraj, koliko kosta kilo glet mase ....koji fugomal je najbolji na trzistu .....
Ako pozovete u narednih sat vremena ...saznacete i ....kako preziveti uprkos majstorima i sve to za samo xx.990 dinara + pdv .

da ne potrujes ljude ....Sad ode veterinar ....mogla sam njegov broj da ti dam ...kad dodje sezona svinjokolja da ti uradi briseve i sve toda ne potrujes ljude ....
)