Adaptacija stana od poda do plafona

ja ti drugarski trazim 150 eura :zcepanje:

d066.gif

cicak nista bitno u vezi prezimena. neka gerijatrija iz doba tita i neki sto imaju veze sa dijarejom :)

Pa ja sam lepo rekla da su titini ispisnici , saveznici , prvoborci :zcepanje:
A mene nasli da drqaju :evil:

el muerte, mogao bi da napravis neke vrste instalacija na krovu. sad sve zavisi kakva je kuca, prozori, crep, i td, onda bi na osnovu svega toga dobila ideju :) dakleM slikaj pa postuj.

pusiket, slika je za 4-5 bona al ja mogu samo jednu da ti dam :zcepanje:

Čekaj, čekaj, imam ja još takvih slika, samo se menjaju golubovi, mačka ostaje ista :lol: Dok se neki ne zablene negde pa završi raskupusan :sad2:

el muerte, mogao bi da napravis neke vrste instalacija na krovu. sad sve zavisi kakva je kuca, prozori, crep, i td, onda bi na osnovu svega toga dobila ideju :) dakleM slikaj pa postuj.

pusiket, slika je za 4-5 bona al ja mogu samo jednu da ti dam :zcepanje:

...nije kucca pastirko...:lol:...nego je zgrada u pitanju...nema crepa, tegola je...i ogroman je krov...sa mnooogooo voda...( struchan izraz )...

...instalacije...?

...jedino shto mi je palo na pamet je da se isplete mrezha od najlona za pecanje, ali bi tada bilo puno MuraFte golubova, a ja to neccu, kao ni otrove za njih...'ajde smisli, dok ćakijom pravish novu frulu...

...nije kucca pastirko...:lol:...nego je zgrada u pitanju...nema crepa, tegola je...i ogroman je krov...sa mnooogooo voda...( struchan izraz )...

...instalacije...?

...jedino shto mi je palo na pamet je da se isplete mrezha od najlona za pecanje, ali bi tada bilo puno MuraFte golubova, a ja to neccu, kao ni otrove za njih...'ajde smisli, dok ćakijom pravish novu frulu...

A šta ti smetaju golubovi? :rtfm: :evil:

A šta ti smetaju golubovi? :rtfm: :evil:

...ima ih na stotine na mom krovu...i kakaju puno...i kad dodje lepshe vreme, to bazdi...ali, zhelim unapred da ih uputim na bilo koji drugi krov, jer uskoro planiram da pushtam majstore, da ga totalno preprave...a onda, ne bih voleo da su tu...jer cce biti napravljena terasa od 100kv.m. i ne bih da pravim josh 1 Trg Sv. Marka ...a zhelim da ih se otarasim na najbezbolniji nachin po njih...

p.s.

...ne stoji ti kad se besish...

Poslednja izmena:

Back