storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Citam vas sve od pocetka i divnih ideja je bilo i nadam se bice a i dobrih saveta u vezi adaptacije ali malo malo pa neko prepucavanje, svi mi koji citamo sami ce da se odlucimo sta je za nas bolje,sta nam je pristupacnije i sta smatramo da je primereno dubini nasih dzepova za nas najprihvatljivije ali ako nastavite sa prepucavanjem tema ce biti zatvorena.Eto samo sam to htela da napisem i to vazi za sve jer ne bih da izdvajam nikog posebno.Ako imate predlog iznesite ali bez vredjanja drugih jer svako se trudi da za sebe i svoj dom uradi najbolje sto moze,ponavljam ipak sve zavisi od dubine nasih dzepova.Pozdrav.
Да се надовежем, ова тема је стварно супер у информативном смислу, може се чути где шта има, како се шта ради, и колико то све кошта, али баш је сувишно то давање оцена шта је боље/лепше/модерније/престижније,... О таквим стварима ће одлучити укус, дебљина новчаника и личне жеље сваког ко реновира или опрема стан. Можда неко баш жели нешто да одради у техници која је застарела, или опет неко баш жели да испроба најмодерније тенденције у грађевини, колико год да то некоме делује ризично.
Мене је највише интересовала куповина намештаја, сад сам то углавном већ обавила, али вероватно многима још увек требају информације, а та препуцавања која је фирма најбоља само збуњују и одбијају људе. Стварно је супер ако је неко задовољан некој фирмом у сваком аспекту, па је у њу стекао безгранично поверење, али мислим да је онда срећник каквих је мало. Обично иде по систему како се коме заломи, али нечим се стан ипак мора напунити, па је корисно чути што више искустава других. Стварно не верујем да на нашем тржишту има нека фирма која је пуно боља од осталих, у смислу односа цена-квалитет. Или ја на њу у свом животу нисам наишла. Слажем се да разлике у квалитету постоје, али исто тако и разлике у куповној моћи, па свака роба има свог купца. Никад нисам разумела чиме су неке фирме задужиле људе да се у њих просто куну и зар то није неко ограничење форсирати да се увек купује само на једном месту. Мени рецимо није битно шта пише изнад врата, о куповини одлучујем искључиво на основу поменутог односа цена-квалитет.
На пример, кад сам ушла у салон већ поменуте Форме идеале, само сам рекла мужу да тамо више нећемо улазити, али то је опет било моје мишљење и мој доживљај, вероватно некоме одговара оно што они могу да понуде. Мени је рецимо Симпо био максимум који могу себи да приуштим, па сам се углавном определила да пазарим код њих, јер ми је деловало да у тој ценовној категорији имају најбоље ствари од онога што тражим, иако сам имала и негативна искуства са њима у смислу односа према купцима. Некоме је можда Симпо бофл, ако зна за боље и има за боље. Али далеко од тога да сам само тамо куповала, нити бих сад некоме солила памет да иде тамо да опрема свој стан.
И још нешто, савет је ок, ако дође на време. Али кад неко уложи своје живце, време и огроман новац и онда се појави неки паметњаковић да му се смеје како то ништа не ваља, онда је то скроз неваспитано. Боље неки конструктиван коментар, да ли се и како ствари могу побољшати.
Poslednja izmena:

Муж ме одавно гледа претећим погледом због трошкова, а ја све као "ево при крају смо", а знам да нисмо.