mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.543
evo mene preduzimaca na internetu. cuj u metrou??? a sta se to ostalo kupuje u metrou? bela tehnika namenjena istocnoevropskom trzistu (citaj radice dve godine plafon)? sokovi? prasak za ves? hoces u metrou kupiti gradjevinski materijal?
nemoj daa pomislis da ja imam nesto protiv tebe, zaista nemam. ali u poslu sam vec vise od 10 godina, skolovana sam za gradjevinu i kad krenem da citam tvoje komentare gde nameces svoja misljenja i gde svakom laiku moze da se ucini da se fakat razumes u celu materiju meni dodje da umrem od smehazato nemoj molim te vise pametovati oko majstora i izvodjaca jer nismo svi isti. na zalost ovde u srbiji ima dosta slosera ali sve zahvaljujuci nama kao narodu koji je navikao u svemu da prodje sto jeftinije. lepo su japanci rekli "nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari". ali eto, takvi smo kakvi smo, ali ponavljam, nismo mi preduzimaci svi isti. ni arhitekte nisu sve iste. zato nemoj generalizovati.
Jel mi to kaze neko sa brzim megatrend kurcsem ili višom politehničkom? A neee, to mora da je 3 godine zanata gradjevine
Ja sam u metrou uzeo samsungovu senzorsku ravnu ploču 5.000 din jeftinije nego u tehnomaniji a digitalna rerna sa troslojnim staklom je opet 7.000 dinara jeftinija nego kod dotičnih. Isto ima garanciju, ista je zemlja porekla, ista garancija prema tome nemas pojma sta pričaš jer trabunjaš kao pola ovih nobles snobova ovde koji su se pojavili kako bi se pokazivali. Kladim se da izvesni nisu ni iz Beograda već su se doterali ovde na traktorima i glumataju gospodje ministarke.
Ae vi sa čipkastim zavesama iz zavičaja što parkirate cipele ispred vrata paljba.
Milice nesto mi ličiš na preduzimača koji je došao kod mene i tvrdio kako su cigle preskupe a tek pesak...
Ma neee, ti radis neke velike projekte
Čuj nju, ona je u poslu 10 godina
U Pevecu ima dosta veliki izbor svega i svačega za kuću, veliki izbor sanitarija, lustera, bele tehnike ali... Zamerice mi ovde par nobles snobova koji kupuju samo direkt iz " Italiju" špansku keramiku made in kina

Poslednja izmena:
zato nemoj molim te vise pametovati oko majstora i izvodjaca jer nismo svi isti. na zalost ovde u srbiji ima dosta slosera ali sve zahvaljujuci nama kao narodu koji je navikao u svemu da prodje sto jeftinije. lepo su japanci rekli "nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari". ali eto, takvi smo kakvi smo, ali ponavljam, nismo mi preduzimaci svi isti. ni arhitekte nisu sve iste. zato nemoj generalizovati.