Adaptacija stana od poda do plafona

evo mene preduzimaca na internetu. cuj u metrou??? a sta se to ostalo kupuje u metrou? bela tehnika namenjena istocnoevropskom trzistu (citaj radice dve godine plafon)? sokovi? prasak za ves? hoces u metrou kupiti gradjevinski materijal?
nemoj daa pomislis da ja imam nesto protiv tebe, zaista nemam. ali u poslu sam vec vise od 10 godina, skolovana sam za gradjevinu i kad krenem da citam tvoje komentare gde nameces svoja misljenja i gde svakom laiku moze da se ucini da se fakat razumes u celu materiju meni dodje da umrem od smeha :hahaha: zato nemoj molim te vise pametovati oko majstora i izvodjaca jer nismo svi isti. na zalost ovde u srbiji ima dosta slosera ali sve zahvaljujuci nama kao narodu koji je navikao u svemu da prodje sto jeftinije. lepo su japanci rekli "nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari". ali eto, takvi smo kakvi smo, ali ponavljam, nismo mi preduzimaci svi isti. ni arhitekte nisu sve iste. zato nemoj generalizovati.

Jel mi to kaze neko sa brzim megatrend kurcsem ili višom politehničkom? A neee, to mora da je 3 godine zanata gradjevine :lol:

Ja sam u metrou uzeo samsungovu senzorsku ravnu ploču 5.000 din jeftinije nego u tehnomaniji a digitalna rerna sa troslojnim staklom je opet 7.000 dinara jeftinija nego kod dotičnih. Isto ima garanciju, ista je zemlja porekla, ista garancija prema tome nemas pojma sta pričaš jer trabunjaš kao pola ovih nobles snobova ovde koji su se pojavili kako bi se pokazivali. Kladim se da izvesni nisu ni iz Beograda već su se doterali ovde na traktorima i glumataju gospodje ministarke.
Ae vi sa čipkastim zavesama iz zavičaja što parkirate cipele ispred vrata paljba.

Milice nesto mi ličiš na preduzimača koji je došao kod mene i tvrdio kako su cigle preskupe a tek pesak... :mrgreen:
Ma neee, ti radis neke velike projekte :)
Čuj nju, ona je u poslu 10 godina :lol:

U Pevecu ima dosta veliki izbor svega i svačega za kuću, veliki izbor sanitarija, lustera, bele tehnike ali... Zamerice mi ovde par nobles snobova koji kupuju samo direkt iz " Italiju" špansku keramiku made in kina :lol:

Poslednja izmena:
Čudi me da niko ne spominje centralni usisivač. Renovirate stanove, lupate, rušite, dajete pare za svakojake gluposti, a za one funkcionalne koje se ne vide spolja, a značajno olakšavaju život, ne marite mnogo, ccc...
Te gips, te labudovi na terasi, te mozaik, a prašina će da vas proguta.

Razumem :)
Hvala .
To kod mene nije radjeno jer parket nije diran.

U novogradnji je to malo drugacije.
U tim predratnim stanovima je "kovani parket" tj. parket je zakucan za letve ispod njega, a ispod tih letvi je jos jedno 10-12 cm peska.
E sad.....mi smo izvadili i pesak i te letve, i sad se ta praznina puni stirodorom i tim nekim ravnajucim slojem.

Sto se tice bele tehnike u Metrou ili u nekim fancy radnjama........ u principu sve je to isto jedino sto Metro uglavnom radi na 8% a ostali na 38% ili koliko vec...... Takodje, oni traze dodatne rabate za akcisku prodaju i sve to dovodi do nizih cena.
Naravno, on nije ekskluzivna radnja sa najnovijim modelima i najjacim cenama zbog novijeg dizajna.
Sto se tice njihove ponude gradj. materijala......nemam pojma.

Čudi me da niko ne spominje centralni usisivač. Renovirate stanove, lupate, rušite, dajete pare za svakojake gluposti, a za one funkcionalne koje se ne vide spolja, a značajno olakšavaju život, ne marite mnogo, ccc...

Ja sam se svojevremeno zanosila takvim stvarima al mi nesto bese skuuupo :(

New life, to sto imamo po stanovima je plivajući pod :)
Najbolja moguća zvučna izolacija al eto, javiće se već mirka sa njenom novogradnjom i šupljim blokovima da opovrgne :lol:

Elem, dok ja mogu u stanu da upalim tenk a komsiji da ne smeta...
Jesu li vam daske bile crvljive pa parket propao na odredjenim mestima? Ja da se pitam, u krajnjem slučaju bih samo zamenio daske i nanovo zakucao novi parket. Opet nailazimo na problem starih majstora kojih je sve manje...
Ne moze nista da pruzi tako dobru izolaciju kao tih 10 cm peska ili šuta. Pa na nih polozene letve svakih pola metra... Pa na njih zakucane daske... Pa preko njih nakucan parket.

Centralni usisivac je dobra opcija za hotele i firme ali za stanove i kućice... Mislim, pored tako malih i jakih usisivača...

Nasla sam tvoju temu o centralnom usisavanju od prosle godine.
Odmah sam znala da se bavis time.

http://forum.krstarica.com/threads/160782

Posto nemamo para za to, zadrzali smo devojacke sobe za spremacice....tik uz labudove :hahaha:

Meni je Kirbi krs, koristila sam ga dosta dugo, pa znam sta pricam. Veruj mi,od kad imamo Sakuru (jeste kostala u to vreme 2x vise od Kirbija, ali vredi svaki evro) nije mi palo na pamet da ga ukljucim,poklonila sam ga svekrvi. Mada znam ljude koji imaju Rainbow i kazu da su zadovoljni, koliko sam videla slican je princip rada. Koji god da je, usisivac na vodu je po meni zakon!

Nasla sam tvoju temu o centralnom usisavanju od prosle godine.
Odmah sam znala da se bavis time.

http://forum.krstarica.com/threads/160782

Posto nemamo para za to, zadrzali smo devojacke sobe za spremacice....tik uz labudove :hahaha:

Nisam mislio da to pominjem, al ajd sad, hvala ti za reklamu.

Usput za sve forumaše nove niže cene+extra popust+poklon iznenadjenje+...

Kad je kriza, nek je bal.

Meni je Kirbi krs, koristila sam ga dosta dugo, pa znam sta pricam. Veruj mi,od kad imamo Sakuru (jeste kostala u to vreme 2x vise od Kirbija, ali vredi svaki evro) nije mi palo na pamet da ga ukljucim,poklonila sam ga svekrvi. Mada znam ljude koji imaju Rainbow i kazu da su zadovoljni, koliko sam videla slican je princip rada. Koji god da je, usisivac na vodu je po meni zakon!

:) Nemam pojma sta je al poštujem tvoje mišljenje .
Ja za sad ne menjam mog Kirbicu ni za zivu glavu :)

Jel mi to kaze neko sa brzim megatrend kurcsem ili višom politehničkom? A neee, to mora da je 3 godine zanata gradjevine :lol:

Ja sam u metrou uzeo samsungovu senzorsku ravnu ploču 5.000 din jeftinije nego u tehnomaniji a digitalna rerna sa troslojnim staklom je opet 7.000 dinara jeftinija nego kod dotičnih. Isto ima garanciju, ista je zemlja porekla, ista garancija prema tome nemas pojma sta pričaš jer trabunjaš kao pola ovih nobles snobova ovde koji su se pojavili kako bi se pokazivali. Kladim se da izvesni nisu ni iz Beograda već su se doterali ovde na traktorima i glumataju gospodje ministarke.
Ae vi sa čipkastim zavesama iz zavičaja što parkirate cipele ispred vrata paljba.

Milice nesto mi ličiš na preduzimača koji je došao kod mene i tvrdio kako su cigle preskupe a tek pesak... :mrgreen:
Ma neee, ti radis neke velike projekte :)
Čuj nju, ona je u poslu 10 godina :lol:

U Pevecu ima dosta veliki izbor svega i svačega za kuću, veliki izbor sanitarija, lustera, bele tehnike ali... Zamerice mi ovde par nobles snobova koji kupuju samo direkt iz " Italiju" špansku keramiku made in kina :lol:

a cuj tebe...
1. nisam zavrsila megatrend i uopste ne razumem zasto taj megatrend stalno spominjes. sta mislis da tamo nema kreativnih ljudi, a iskustvo je opet nesto sto se u skoli ne moze nauciti.
2. nisam nikakv nobles snob (sjooo izraza), nisam ni beogradjanka (101% zemunka). ne vidim zasto je to uopste relevantno za ovu temu. sta samo su beogradjani ljudi koji mogu da se upuste u uredjenje enterijera?
3. kako mozes da kritikujes bilo ciji ukus? ako neko ima love zasto da ne narucuje iz spanije ili italije, ma sa marsa ako treba! metro sam namerno spomenula jer sam tamo pre par godina htela da kupim stampac, ali kada sam na kutiji procitala da je namenjen trzistu istocne evrope vratila sam ga iste sekunde.
4. kvalitet nije uvek kvantitet, treba dobro poznavati trziste i kupovati na proverenim mestima da neko ne bi zavrsio kao koleginica forumasica koja nema pojma kako ce naplatiti plocice.
5. ponovo ponavljam i podvlacim da nisu svi preduzimaci isti, kao sto nisu ni svi doktori isti, nisu ni svi trgovci isti! a ja u poslu jesam deset godina, cale mi se bavio ovim poslom, ma citava familija, prema tome neko kao sto si ti mario (neko ko misli da je ikea savrsentstvo) nema sanse da mi soli pamet. dovoljno dugo sam u gradjevini, pratim trendove, obilazim sajmove, svaki dan naucim nesto novo da bi mi neko priucen prosipao pamet na ovoj temi.

ps. you better stop - you better stop!

fenomenalni izum!!! moja rodjaka ga ima i verujte ovo je fakat pravo olaksanje za svaku domacicu!

Ok onda Diplon ...solidan izbor za kvalitet ne znam ,
Preko puta Bepgradskog dramskog ima jedna radnja sa sanitarijama sjajne lavaboe sam tu kupila ...
Na cukarickoj padini postoji radnja sa dobrim izborom
U zarkovu , trgovacka ulica - hidrosan
Postoji Enmon na vise lokacija ....googlaj ....

Eto ....sve su to radnje sa solidnim stvarima i prosecnim cenama .
LAvab koji sam ja stavila kosta 11600 din.
Bilo je divnih tih bez rupe za slavinu tada.

I da Beokeramika ima dobar izbor , kao i neka vm keramika koja se od njih odcepila i best keramika koja se takodje od njih odvoila....

Back