Adaptacija stana od poda do plafona

Е тога се и ја бојим. Јер знам да те наизглед ситнице увек одвуку више пара него ове крупне.:sad2: Муж ме одавно гледа претећим погледом због трошкова, а ја све као "ево при крају смо", а знам да нисмо.:sad2:

Ако је неко видео неки асиметрични лустер, а да није много скуп да ми препоручи. Асиметричан у смислу да не просипа светлост равномерно, него на једну страну више. Мени су дневна и трпезарија у истој просторији која има само један лустер у делу где је дневна. Муж је хтео да разводимо струју до трпезарије, али ја сам стопирала одлуку у последњем моменту, јер су ми се мајстори учинили сумњиви и већ сам видела како после све мора да се лупа и разбија да би се поправила нека њихова брљотина. Одлучила сам да ћу се у трпезарији помагати лампама, али опет бих волела да светло више вуче на једну страну, ако то уопште постоји.

http://www.massive.be/fb111vjlc6mhy0cf169.aspx
da li si mozda razmisljala o necemu ovakvom
dole imas i filmic u 5 koraka kako se postavlja

A jel zna neko jel postoje neke nalepnice ili tako neko čudo što bi moglo da se zalepi na kuhinjske zidne pločice da se malo osveže pošto su bele, dosadne, i stare.... I gde to ima da se kupi?
I gratis pitanje za Mirku - jel ima tako nešto u Knjižari 5? :mrgreen:

Te nalepnice smo lepili u starom stanu po plocicama u kupatilu.
To je muz doneo od kineza , pa pogledaj tamo.
Al imaj u vidu da se to svakim pranjem ošteti nije bas trajno resenje.
Skida se boja .

Probaj u Knjizari 5 oni imaju svasta , znam da ima samolepljivih tapeta pa mozda to nije losa varijanta. Izaberes neke kuhinjske pa ih seckas po zelji i igras se .

Ja nisam narocito mastovita i kreativna ideje su mi vrlo svedene al verujem da uz malo maste to moze da zavrsi posao.

Moji su kumovi u nemogucnosti da zamene staru kuhinju kupili te tapete i zalepili po kuhinjskim elementima. Bilo neko voce dal jagode sta li ??'
Nema osobe koja nije usla u stan i rekla da je kuhinja do ja.ja.
I super se odrzavalo posto je plastificirano.

Видим помињете неке налепнице. Мени треба нешто тако да прелепим преко неког старог висећег ормана који сам одлучила да задржим, па ми не одговара боја. Врата ћу заменити, па хоћу да прелепим само доњу плочу, остале су залепљене за зид, па се не виде. Значи, оно нешто што се лепи преко плоча од иверице, а изгледа као дрво, ух не знам како то боље да објасним. Да ли ме неко разуме?:lol: Како се то зове и у каквим радњама да то тражим?:think:

Te nalepnice smo lepili u starom stanu po plocicama u kupatilu.
To je muz doneo od kineza , pa pogledaj tamo.
Al imaj u vidu da se to svakim pranjem ošteti nije bas trajno resenje.
Skida se boja .

Probaj u Knjizari 5 oni imaju svasta , znam da ima samolepljivih tapeta pa mozda to nije losa varijanta. Izaberes neke kuhinjske pa ih seckas po zelji i igras se .

Ja nisam narocito mastovita i kreativna ideje su mi vrlo svedene al verujem da uz malo maste to moze da zavrsi posao.

Moji su kumovi u nemogucnosti da zamene staru kuhinju kupili te tapete i zalepili po kuhinjskim elementima. Bilo neko voce dal jagode sta li ??'
Nema osobe koja nije usla u stan i rekla da je kuhinja do ja.ja.
I super se odrzavalo posto je plastificirano.

Meni ni ne treba trajno rešenje, samo da se upristoji vizuelno dok ja ne uzmem stvar u svoje ruke! :per:
Mi smo tako oblepili edan ormarić u kupatilu što je moj ćale pravio baš po meri i to par meseci pre nego što smo potpuno renovirali kupatilo, i pošto nam se nije uklapala boja prelepili smo belim samolepivim tapetom i zamenili frontove i izgleda :super:
E, da, i hvala! ;)

Видим помињете неке налепнице. Мени треба нешто тако да прелепим преко неког старог висећег ормана који сам одлучила да задржим, па ми не одговара боја. Врата ћу заменити, па хоћу да прелепим само доњу плочу, остале су залепљене за зид, па се не виде. Значи, оно нешто што се лепи преко плоча од иверице, а изгледа као дрво, ух не знам како то боље да објасним. Да ли ме неко разуме?:lol: Како се то зове и у каквим радњама да то тражим?:think:

E to možeš ovako kao što smo mi sa ovim tapetom, imaš u bolje snabdevenim knjižarama da biraš boje i dezene i nije neki posao, samo paziš da ti ne uđe vazduh unutra...

Ma da te samolepljive tapete mogu da budu stvarno veliki pogodak .

Zavese me muz vodio da kupim kod njegovog komitenta , uvoz iz Indije.
Uzela sam od jorgandina sve , nisam htela pamucne.
Tako na veliko placali smo po 400 din metar , duzina je 2.8 a kupuje se sirina .
Prica mi covek da snabdeva neke silne radnje sa metrazom po bg al ja ne pitah koje tacno.

Stici ce ovih dana pa cu da slikam.

Soba moje klinke ...u haosu kao i uvek.
33neuz4.jpg

a da sve to lepo prefarbas u nekom ludom fazonu?

mirka imamo iste lutke hahhaha aj kod mene da se igramo!

a da sve to lepo prefarbas u nekom ludom fazonu?

mirka imamo iste lutke hahhaha aj kod mene da se igramo!

Ima lepih samolepivih folija ili tapeta..ja sam za vikendicu kupovala imitaciju cigle i sasvim dobro izgleda a ima trista motiva.Ja znam jednu radnju u Goldsfortijevoj ulici koja drzi svasta pa i to izmedju ostalog...na buvljaku je takodje bilo na jednoj tezgi.

imas u rominim prodavnicama te stikere, cini mi se.
Nema u Romi, ni u knjižari 5... :( Ima samolepive tapete i bordure ali za pločice ne...
Ima ih u Eurosalonu Homemarketu,u IPSu i u Mamutu..ima raznih i za zid i za plocice.ja sam u kancelarij jedan zid oblepila nekim Parisom-motiv Ajfelove kule,pricice itd..vrlo chic:)

Hvala mačko, pogledaću i tamo, znam da u Homemarketu ima onih što idu na zid i to raznih oblika a za pločice nisam videla...

Bilo bi bolje da imamo razlicite pa da se menjamo kad nam dosade.
Jel i kod tebe ovakav haos il to samo ovde ???

pa kod nje u sobi nije, zaista, sve je perfektno, cak se trudi sama i prasinu da brise. dok je kod sina isto kao kod tvoje dame. igracke na sve strane :lol:
i da, odustala sam od kupovine televizora u decijim sobama. definitivno im necu uzimati dok ne porastu. mnogo se lepo igraju, slazu slagalice, kockice i sve ostalo a gledanje tv-a smo sveli na termin od 19:30 do 20:00 koliko traje "sundjer bob".

Imam jos jednu ideju.

Kupi one saklene skoljkice il neke tako oblike , ima raznih u raznim bojama , to je dekorativno ( i inace nemam pojma cemu sluzi ) , pa onda super-lepkom zalepi za plocicu.

Super izgleda :)

a moze da osvezi kuhinju ako nadjes u nekoj super boji .

Ideja je super, ali neprihvatljiva jerBO ne ukrašav kuhinju za mene nego za izdavanje... pa da se ne trudim previše :lol:

Ima i na buvljaku. Ako ti udje vazduh dok lepis (mada bi bilo najbolje to izbeci koliko se moze) i naprave se klobucici bocnes ih iglom izbacis vazduh i poravnas.

Pitas kako se zove... Ja ga zovem samolepljivi tapet za namestaj i razumeju me ;)

Poslednja izmena:
za ovakve umetnicke zahvate imas specijalni "vileda" sundjer :lol: mala umetnica, na mamu a? lol
ja sam mojima pripretila kojecime da nema crtanja nigde sem na parcetu papira i za divno cudo jos uvek su poslusni.

joj vas dve sto ste neke :( pa ostavite im parce zida barem da se slobodno izrazavaju... ako ikada budem imala decu ima da zvrljaju gde god zele :) sto cu da se svadjam sa zmuem :lol:

Back