ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_20160827_154747_2.jpg

danas sam bila i uzasnula se kako smrdi na samom ulazu desno gde su `ladje` parkirane...a tek koliko djubreta pliva tu, uzas

Увек то гледам и псујем. Зар стварно нема начина да се то покупи...???

Нису ли нам мислим Немци поклонили пловило за прикупљање чврстог отпада које плута по реци???

Verovatno štede na gorivu pa uključuju samo kada smeća i vodene trave ima preko glave...Jedino na čemu ne štede su njihove VILE, BAZENI i NAJNOVIJA KOLICA, pravo sa sajma...Ovakve lešinare dugo nismo nosili na grbači...

Volim adu, obožavam adu, pogotovu radnim danima :D

Pretpostavljam da već svi znaju za naselje na adi ciganliji, ima nekih 2-3k ljudi da živi tamo.
Planiram da se možda ovog leta malo tamo prebacim, ako bi našao nekoga ko izdaje neku kućicu tamo, za neke male parice:)

ako znate nekog može poruka ilil tako nešto. Hvalaaaa

Meni je Ada, maltene, otkrovenje. Dugo sam imala otpor, povučena pričom starije sestre koja je inače tako malo sva u nekim tripovima. Otišla sam pre nekoliko godina sa mamom, naterala me, i videla da je na Adi super. Prelepo i za sedenje i za kupanje. Voda jeste čista, jer sam izvuka rečne meduze iz vode, a za meduze je tipično da idu tamo gde je voda čita. Zimi baš i ne dolazim, šta znam... Ona mi je kao more, pa je vezujem za lepo i sunčano vreme. Možda odem ove godine, baš da vidim kakav je doživljaj Ade zimi. :D

Back