ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali da nema guzve. Leti je prepuna, narocito vikendima.

pa idi za 1.maj na Adu, tad kolektivno nema seljaka u Beogradu
svašta...

- - - - - - - - - -

To је цркнута трула сомина.

sećam se, bilo pretoplo.... tolstolobiku to smeta pa crkavao pred kupačima...
šta da kažem - Majka Beganija ih pozvala da napuste svoje dušeke i čamce
mog'o si da uzmeš model koji god si hteo... niko se ne bi bunio...
šta su ti samoljubivi posetioci prčenja radi

Najviše volim deo sa montiranim sponzorušama,
poštujem rad, iebi ga, treba na plus 40 u onome šetati i imati šminku koja se ne razliva...

- - - - - - - - - -

seljaci, fenseri, qrve i manijaci
naravno ima i porodično
samo vikendom može da dodje radni narod

- - - - - - - - - -

kako se dobiaju tenderi za lokale i ko to kasira je svetska lepota našeg kupališta
čak ni njihovi roditelji nisu bili na besplatnoj radnoj akciji izgradnje
sad našli modele privatizacije i kome šta pripada
kad je trebala lopata fiju fiju

- - - - - - - - - -

Samo jos ponesto podestiti, ne mnogo toga. Malo vise uredjenosti ne bi skodilo a sadrzaja vec ima podosta i u kolicini i u raznovrsnosti.

Da je lepo mesto - zaista jeste :aha2:

Pa nije ovo selendra, svašta od tebe...
a džaba i sadržaji ako su komercijalnog karaktera

Napokon ove godine našao vremena....ne verujem da ona gadost oko gejzira i dalje stoji...

Super "potrošen" dan...nedostajalo mi je ovo :lol:

DSC_0035.jpg

Poslednja izmena:
Da li ste znali šta sve živi u ovoj vodi.
Nedavno sam čula tu priču al evo slika koje govore više od 1000 reči

hqdefault.jpg

bg-na-adi.jpg

UUU..Koje sam ja tripove imala zbog ovog..Znaci uglavnom su za ove snimke pricali da su lazni,a i vecina mi je rekla da nema bas vecih somova...U sv sl ja najvise volim da plivam po sredini i sve je divno dok ne krenu da me malerisu sa tim ribama,tipa prica mi drugarica o tome,i meni svaki talasic delovao kao pretnja iz dubine,i onda taman zaboravim na to,prodje godina,krenu klinci da se dave,ja opet na net,drugarica opet zeza,al se trudim da ne razmisljam o tome,al bi mi bilo draze da ima vise ljudi na sred Ade ako ogladni neki somic da uzme prvo one slabije:lol:
U sv sl citala sam da su oni namerno pusali ribe u adu da bi bila cistija,i da su to uglavnom manje varijante,a i da se som pojavljuje tj hrani uglavnom uvece..
Al su mi isto pricali kako je na studiju b bila emisija o istim i opet neke traume:lol:..
Msm ne razmisljam bas o tome dok plivam,al kad se setim nije mi lepo,i senke pocnu da me napadaju:zcepanje:

UUU..Koje sam ja tripove imala zbog ovog..Znaci uglavnom su za ove snimke pricali da su lazni,a i vecina mi je rekla da nema bas vecih somova...U sv sl ja najvise volim da plivam po sredini i sve je divno dok ne krenu da me malerisu sa tim ribama,tipa prica mi drugarica o tome,i meni svaki talasic delovao kao pretnja iz dubine,i onda taman zaboravim na to,prodje godina,krenu klinci da se dave,ja opet na net,drugarica opet zeza,al se trudim da ne razmisljam o tome,al bi mi bilo draze da ima vise ljudi na sred Ade ako ogladni neki somic da uzme prvo one slabije:lol:
U sv sl citala sam da su oni namerno pusali ribe u adu da bi bila cistija,i da su to uglavnom manje varijante,a i da se som pojavljuje tj hrani uglavnom uvece..
Al su mi isto pricali kako je na studiju b bila emisija o istim i opet neke traume:lol:..
Msm ne razmisljam bas o tome dok plivam,al kad se setim nije mi lepo,i senke pocnu da me napadaju:zcepanje:

pretpostavljam da u more i ne ulaziš kad te strah od somova, morski psi, raže, ogromne sipe, hobotnice, vlasulje.....

Back