ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
npr u sutomoru je to normalna pojava...ja nisam mogla ocima da verujem kad sam videla koja kolicina braon jahti pluta blizu obale. zato i mrzim crnogorsko primorje

na adi nikada nisam videla, a ranijih godina sam cesto isla tamo

Из Сутомора смо се пре више година сви вратили мртви болесни, није ни чудо.

Ko jednom ode u Grčku i vidi kako se tamo trude oko mora i poštuju ga kao izvor zarade i resursa ne želi nikada više da ode u CG...A ipak svake godine mnogi Srbi idu dole iako se uslovi, čujem, nisu popravili od devedesetih, to jest nema tekuće vode, kanalizacija se izliva direktno u more...Herceg Novi je lep primorski grad ali kada u moru vidiš tako nešto...
Пре ћеш то на мору да видиш, једном замало нисам фрас доживела.

To sam viđao uglavnom kada je ada bila ''preplavljena'' onima iz drugog dela njenog naziva...Ove godine ih opet ima dosta, uglavnom sa makiške strane...Iako je broj ciganskih naselja u Beogradu smanjen, mnoga su su srušena i dalje imam utisak da cigana ima dosta...

Ko jednom ode u Grčku i vidi kako se tamo trude oko mora i poštuju ga kao izvor zarade i resursa ne želi nikada više da ode u CG...A ipak svake godine mnogi Srbi idu dole iako se uslovi, čujem, nisu popravili od devedesetih, to jest nema tekuće vode, kanalizacija se izliva direktno u more...Herceg Novi je lep primorski grad ali kada u moru vidiš tako nešto...

To sam viđao uglavnom kada je ada bila ''preplavljena'' onima iz drugog dela njenog naziva...Ove godine ih opet ima dosta, uglavnom sa makiške strane...Iako je broj ciganskih naselja u Beogradu smanjen, mnoga su su srušena i dalje imam utisak da cigana ima dosta...

Ја идем на средину макишке, после оног несрећног зип-лајна. Радним даном искључиво.

Публика крајње културна и малобројна, што је најважније.

npr u sutomoru je to normalna pojava...ja nisam mogla ocima da verujem kad sam videla koja kolicina braon jahti pluta blizu obale. zato i mrzim crnogorsko primorje

na adi nikada nisam videla, a ranijih godina sam cesto isla tamo

Sutomore treba porediti sa jezerom u Sremčici,ne sa Adom.Sa Adom se najlakše Budva poredi (svi pričaju da je prljava,a svi se kupaju u njoj)

Знаш КО прича да је прљава? Џибери који немају три чуке у глави, ето ко.

Како може бити прљаво језеро које нема нити један излив канализације и чија се вода таложи и филтрира у таложнику.

'Си чуо за таложник?

Pa realno i da hoćeš nešto da vidiš nemaš osim ako nisi nastrran:rumenko::hahaha::mrgreen: Meni se svideo pre svega miris koji neutrališe neki miris kanalizacije koji se osetio u vazduhu, orlove kandže su prirodan osveživač a lepše je kada se oseti lep miris nego smrad, zar ne?

Back