GiovannaD
Primećen član
- Poruka
- 940
U nedelju sam se kupao, nikog živog nije bilo a voda je bila prelepa...![]()
Mene su lagali da po Adi dok se kupaš plutaju fekalije obe vrste.
A onda sam se uverila da neko očigledno nekom prilikom nije im'o sreće. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nedelju sam se kupao, nikog živog nije bilo a voda je bila prelepa...![]()
A onda sam se uverila da neko očigledno nekom prilikom nije im'o sreće. 
Mene su lagali da po Adi dok se kupaš plutaju fekalije obe vrste.A onda sam se uverila da neko očigledno nekom prilikom nije im'o sreće.
![]()
То причају они који никад нису били. Ја се купам већ годинама и никад ништа слично нисам видела.

npr u sutomoru je to normalna pojava...ja nisam mogla ocima da verujem kad sam videla koja kolicina braon jahti pluta blizu obale. zato i mrzim crnogorsko primorjeПре ћеш то на мору да видиш, једном замало нисам фрас доживела.
npr u sutomoru je to normalna pojava...ja nisam mogla ocima da verujem kad sam videla koja kolicina braon jahti pluta blizu obale. zato i mrzim crnogorsko primorje
na adi nikada nisam videla, a ranijih godina sam cesto isla tamo
Из Сутомора смо се пре више година сви вратили мртви болесни, није ни чудо.
Пре ћеш то на мору да видиш, једном замало нисам фрас доживела.
Ko jednom ode u Grčku i vidi kako se tamo trude oko mora i poštuju ga kao izvor zarade i resursa ne želi nikada više da ode u CG...A ipak svake godine mnogi Srbi idu dole iako se uslovi, čujem, nisu popravili od devedesetih, to jest nema tekuće vode, kanalizacija se izliva direktno u more...Herceg Novi je lep primorski grad ali kada u moru vidiš tako nešto...
To sam viđao uglavnom kada je ada bila ''preplavljena'' onima iz drugog dela njenog naziva...Ove godine ih opet ima dosta, uglavnom sa makiške strane...Iako je broj ciganskih naselja u Beogradu smanjen, mnoga su su srušena i dalje imam utisak da cigana ima dosta...
Ја идем на средину макишке, после оног несрећног зип-лајна. Радним даном искључиво.
Публика крајње културна и малобројна, што је најважније.

pa?....ne razumem sta je smesnoNa nudističkoj plaži sve više ''golaća''![]()

npr u sutomoru je to normalna pojava...ja nisam mogla ocima da verujem kad sam videla koja kolicina braon jahti pluta blizu obale. zato i mrzim crnogorsko primorje
na adi nikada nisam videla, a ranijih godina sam cesto isla tamo
Sutomore treba porediti sa jezerom u Sremčici,ne sa Adom.

Pa kako je spomenuto CG primorje u temi,ja sam odlučio da uporedim Adu i plaže u CG (i Ada i CG imaju istu reputaciju)
Bio danas, svideo mi se onaj ''zid'' oko nudističke, sastavljen od Orlovih Kandži!![]()

Meni se svideo pre svega miris koji neutrališe neki miris kanalizacije koji se osetio u vazduhu, orlove kandže su prirodan osveživač a lepše je kada se oseti lep miris nego smrad, zar ne?Ти се јадан Ади ниси ни приближио. Ајде пали.