jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
Ma divan si((: A ta devojka ima mnogo dobru taktiku da se progura napred 
Od svih postavljenih videa,ovaj mi se cini najboljim

Od svih postavljenih videa,ovaj mi se cini najboljim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U tom trenutku prolazimo pored jednog decka koji nas pita da li nam treba karta. Mi ga pitamo za koliko prodaje, a on kaze da poklanja...
Sve tri smo se sokirale... Mislili smo da laze, medjutim on nam gurnu u ruke onu kartu, rece " To vam je od decka iz Zagreba " i ode na koncert...![]()
kao shto je recheno evo i slikica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jes' na kraju bila opštencija totalna za karte, tapkaroši su pred koncert davali za neke smešne pare, a još crnje što je obezbeđenje unutar stadiona bilo ekstra labavo, ograda između B i C sektora nije ni postojala npr, a kada krenete preko tribina da silazite na teren niko vam neće braniti da na istim i ostanete, tako sam ja sa kartom od 4300 na kraju završio na mestu od 8900 ili čak verovatnije 11000 (nisam siguran, jedan od sektora tribina bližih bini).
Da nije lik možda visok, sa dugom kosom, bradicom, pivskim stomakom i (ako ste uopšte obraćale pažnju) majicom Rising Dream?Na ovoj slici je drugi s leva, između crnje i Nicka McBraina: http://www.maidencroatia.com/firma-mg08.jpg na ovoj takođe drugi s leva: http://www.maidencroatia.com/firma-mg09.jpg
A ovaj na predzadnjoj slici je u fazonu : mamu ti *****, jel si dosao da gledas koncert i da slikas ili da obezbedjujes!?..E, uvek me je zanimalo kako da se dobije taj posao obezbedjivanja na koncertima... aj objasni malo
![]()
mene je ortakinja ugurala tu jer je njenom ortaku trebao chovek
a nisam se ni nadao da cu biti uz binu, meni je recheno kapija ti ne gine, taman se pripremim za podmicivanje i mlacenje para na ljudima koji nisu kupili kartu ali su bili spremni da plate po 1000 - 2000 dinara da udju kad prc, dobijam mesto PISTA LEVO a onda sam zloupotrebio moj telefon
uskoro ce biti i klip ceo TNT sniman sa tog mesta 
Izvol'te i uzivajte
trenutno se oba klipa procesiraju ali uskoro cete moci da ih gledate 
Steta je samo sto Johnson Scott-u nikad nece biti ni do kolena ali dobro...

iskreno ni sam ne znammene je ortakinja ugurala tu jer je njenom ortaku trebao chovek
a nisam se ni nadao da cu biti uz binu, meni je recheno kapija ti ne gine, taman se pripremim za podmicivanje i mlacenje para na ljudima koji nisu kupili kartu ali su bili spremni da plate po 1000 - 2000 dinara da udju kad prc, dobijam mesto PISTA LEVO a onda sam zloupotrebio moj telefon
uskoro ce biti i klip ceo TNT sniman sa tog mesta
![]()
ahhh a tebi kao zao sto si dobio pistu levu!? MA TI SI BAR BIO!!!!!! Sad mi je mama rekla da su njeni prijatelji otisli tamo, i da su usli bez ikakve karte na jebeni koncert! A JA LEPO KAZEM SAM SEBI : IDI TAMO, BAR DA SLUSAS MUZIKU, PA MOZDA I UDJES... Ali ne, ja sam debil
Trebalo je da odes, veruj mi... Malo moljakanja se isplati..
BAND X?pozdrav svima ...
ovo nema veze sa ovom temom al ajd da pitam mozda neko zna
Pretprosle godine (2007) na sajmu motocikala u Beogradu na standu Harley Davidson je ceo dan svirala neka domaca amaterska rock grupa, samo stvari od AC/DC i skinuli su ih u originalu... iste te momke sam video godinu dana kasnije na skupu motociklista u Novom Sadu takodje na nekoj svirci...
ako neko zna koji su to likovi ili ako ima neki kontakt nek mi javi ... hvala
Trebalo je da odes, veruj mi... Malo moljakanja se isplati..

Steta je samo sto Johnson Scott-u nikad nece biti ni do kolena ali dobro...
Zapravo Highway To Hell i T.N.T.Izvol'te i uzivajte
![]()
evo ga Highway To Hell
A evo ga i TNT i uzivajtetrenutno se oba klipa procesiraju ali uskoro cete moci da ih gledate
AC/DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sigurno mislite da se foliram ali ja njih stvarno obozavam)

Koji spektakl,najbolja grupa i nema sta,oni su nezamenjivi i nepostoji bolja grupa,oni su meni oduvak bili najbolja grupa,ja njih toliko volim da znam sve njihove pesme napamet.AC/DC RULES!!!!!!!!!!1

Zar ti nije White Stripes omiljena grupa?![]()
ili pak odlichna prilika za vezbu podmicivanja![]()