AC/DC u maju 2009. u Beogradu

@Powerslave
Ima bre karata kol'ko oćeš, ne čitaj šta organizatori sernjaju po novinama, samo lože narod da je rasprodato, a ostaće im 5-10.000 karata!

Sa Eventima je sada sklonjen onaj plan sedenja, verovatno zato što je dan koncerta već, pa ne primaju rezervacije, ali koliko juče je bila gomila karata za A levo, B desno, C desno (one najjeftinije)... Za A desno je u nedelju bilo ostalo 10-ak komada, tako da je to verovatno rasprodato.

U svakom slučaju, sutra (tj danas već) se sve preostale karte prebacuju na blagajnu stadiona Partizana, pa trk tamo rano izjutra.

Vidimo se veceras. :)

Prilozi

• karte.jpg
    karte.jpg
    126,3 KB · Pregleda: 19
@Powerslave
Ima bre karata kol'ko oćeš, ne čitaj šta organizatori sernjaju po novinama, samo lože narod da je rasprodato, a ostaće im 5-10.000 karata!

Sa Eventima je sada sklonjen onaj plan sedenja, verovatno zato što je dan koncerta već, pa ne primaju rezervacije, ali koliko juče je bila gomila karata za A levo, B desno, C desno (one najjeftinije)... Za A desno je u nedelju bilo ostalo 10-ak komada, tako da je to verovatno rasprodato.

U svakom slučaju, sutra (tj danas već) se sve preostale karte prebacuju na blagajnu stadiona Partizana, pa trk tamo rano izjutra.

Ma bre ***** im mater ja svima!!! Zvao sam Mamut tamo izmedju Sremske i Knez Mihajlove pre 3 dana, i oni kazu : imamo jos puno karata za sve sektore...zovem ih juce oni kazu nema vise...zvao sam jos 5 mamut prodavnica, svi kao nesto nemaju... ONAJ JEBENI BILET SERVIS!!!!!!! JAO ZAPALICU IM PROKLETU RADNJU!!!!!!!! 3384734856348 PUTA SAM IH ZVAO, I UVEK : SVI OPERATERI SU JEBENO ZAUZETI!!!!! MAJKU IM ***** BRE!!! ZVAO SAM I STADION PARTIZANA PROKLETI, NEKOG DIREKTORA STADIONA, I ON ISTO KAO : PA NE ZNAM JA NISTA, NISU NAM NISTA JAVILI DA CE KOD NAS DA KUPE BLA BLA BLA... Hteo je tata da mi uzme sa karticom 2 ulaznice, ali ***, oni iz mamuta su retardi, a na blagajnama kao sto ce da bude na JNA, tamo ne primaju kartice... a nece da mi da u kesu ***... PA TAKO MI I TREBA!!!!! ZNAM DA BI ME PUSTILI, A JA SAM IH PITAO 3 DANA PRE KONCERTA!!!!!!!!! RETARD SAM BRE!!! :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Back