AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Pa covece oni su legendi i sada se pojavi neka budala kao ti i kaze oni su sranje,ovo treba umeti,a ti sto ne cujes razliku to je tvoj problem,ja covece od svake pesme znam i tekst i na gitari da ih odsviram,covece i ti se sad pojavis i kazes da oni izdaju stalno iste albume pokri se usima

Ovo i ne ide bas u prilog AC/DC-u... :p

znas li ti da ja to skinem u originalu,ako i ti oces onda idi na you tube ukucaj pesmu od ac dc -a koja te zanima i jos na to dodaj solo dallas(to je neki registrovani korisnik na youtube-u koji jako dobro skine),i uci,ja cak i solo skinem,ja volim taj angusov nacin sviranja,a ako te zanima da ja nisam neki pocetnik ko ti,brate i ti mi nesto kazes,ja bar vezbam svaki dan skale,malo odsviram poneku ac dc -evu pesmu

E nemojte da se nervirate, Anguse i Orgasmatron... GEYNACH JE UZBUDJEN ZATO STO JE USKORO FINALE ZVEZDA GRANDA U ARENI, PA MORA MALO DA *****... AC/DC JE NAJBOLJI ROCK BEND SVIH VREMENA, A MAIDEN JE NAJBOLJI METAL BAND SVIH VREMENA... BTW, Maiden ne svira uopste isto tokom svoje karijere, mnogo puta su menjali stil.. Za AC/DC se slazem da su isti stalno, ALI ZASTO MENJATI NESTO STO **** KEVU!?

E nemojte da se nervirate, Anguse i Orgasmatron... GEYNACH JE UZBUDJEN ZATO STO JE USKORO FINALE ZVEZDA GRANDA U ARENI, PA MORA MALO DA *****... AC/DC JE NAJBOLJI ROCK BEND SVIH VREMENA, A MAIDEN JE NAJBOLJI METAL BAND SVIH VREMENA... BTW, Maiden ne svira uopste isto tokom svoje karijere, mnogo puta su menjali stil.. Za AC/DC se slazem da su isti stalno, ALI ZASTO MENJATI NESTO STO **** KEVU!?

TAKO JE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napokon me neko podrzava:ok:

znas li ti da ja to skinem u originalu,ako i ti oces onda idi na you tube ukucaj pesmu od ac dc -a koja te zanima i jos na to dodaj solo dallas(to je neki registrovani korisnik na youtube-u koji jako dobro skine),i uci,ja cak i solo skinem,ja volim taj angusov nacin sviranja,a ako te zanima da ja nisam neki pocetnik ko ti,brate i ti mi nesto kazes,ja bar vezbam svaki dan skale,malo odsviram poneku ac dc -evu pesmu

e ae zaebi to hvalisanje na forumu...sta kog bole uvo sta znas da sviras....sta ti si mi sad neki fan u pm sto tako pricas tj hvalis se a ne das decku da iskaze misljenje....mislim pre nebi tvoj post gledao nego njegov....

e ae zaebi to hvalisanje na forumu...sta kog bole uvo sta znas da sviras....sta ti si mi sad neki fan u pm sto tako pricas tj hvalis se a ne das decku da iskaze misljenje....mislim pre nebi tvoj post gledao nego njegov....

znam da ovde bole uvo sve da li ja znam da sviram ili ne,ali posto je mislio da ja nemam veze sa gitarom,ja sam mu rekao na koji nacin sviram ac dc ,i ne komentarisi kad ne razumes.....:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Bila sam na dva metra od bine i taaako mi je drago što nisam imala para za karte od 11000....Obezbeđenje je bilo užasno, ali još bolje, mogli su da uđu i oni koji nisu imali novca za karte...ja sam blejala ispred stadiona od dva popodne, ušla sam među prvima...ali to tako nije imalo smisla....

Torrent [ne znam da li je neko postavio XD..nisam pregledao temu]

Pogledajte prilog AC_DC_Black_ice_over_belgrade_-Demonoid.com-__7522389.407.txt
Screenshots
acdc2-1.jpg
acdc3-1.jpg
acdc4-1.jpg
acdc5-1.jpg

LINK

Edit : Peers: 1 seeders, 96 leechers
Srecno xD

Poslednja izmena:

Back