AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Jes' na kraju bila opštencija totalna za karte, tapkaroši su pred koncert davali za neke smešne pare, a još crnje što je obezbeđenje unutar stadiona bilo ekstra labavo, ograda između B i C sektora nije ni postojala npr, a kada krenete preko tribina da silazite na teren niko vam neće braniti da na istim i ostanete, tako sam ja sa kartom od 4300 na kraju završio na mestu od 8900 ili čak verovatnije 11000 (nisam siguran, jedan od sektora tribina bližih bini). :lol:

U tom trenutku prolazimo pored jednog decka koji nas pita da li nam treba karta. Mi ga pitamo za koliko prodaje, a on kaze da poklanja...
Sve tri smo se sokirale... Mislili smo da laze, medjutim on nam gurnu u ruke onu kartu, rece " To vam je od decka iz Zagreba " i ode na koncert... :heart:

Da nije lik možda visok, sa dugom kosom, bradicom, pivskim stomakom i (ako ste uopšte obraćale pažnju) majicom Rising Dream? :D Na ovoj slici je drugi s leva, između crnje i Nicka McBraina: http://www.maidencroatia.com/firma-mg08.jpg na ovoj takođe drugi s leva: http://www.maidencroatia.com/firma-mg09.jpg

kao shto je recheno evo i slikica :P

DSC00236-1.jpg

DSC00252-1.jpg

DSC00252-1.jpg

DSC00252-1.jpg

DSC00285-1.jpg

DSC00289-1.jpg

DSC00302-1.jpg

DSC00308-1.jpg

DSC00311-1.jpg

A ovaj na predzadnjoj slici je u fazonu : mamu ti *****, jel si dosao da gledas koncert i da slikas ili da obezbedjujes!? :D..E, uvek me je zanimalo kako da se dobije taj posao obezbedjivanja na koncertima... aj objasni malo :D

Jes' na kraju bila opštencija totalna za karte, tapkaroši su pred koncert davali za neke smešne pare, a još crnje što je obezbeđenje unutar stadiona bilo ekstra labavo, ograda između B i C sektora nije ni postojala npr, a kada krenete preko tribina da silazite na teren niko vam neće braniti da na istim i ostanete, tako sam ja sa kartom od 4300 na kraju završio na mestu od 8900 ili čak verovatnije 11000 (nisam siguran, jedan od sektora tribina bližih bini). :lol:

Da nije lik možda visok, sa dugom kosom, bradicom, pivskim stomakom i (ako ste uopšte obraćale pažnju) majicom Rising Dream? :D Na ovoj slici je drugi s leva, između crnje i Nicka McBraina: http://www.maidencroatia.com/firma-mg08.jpg na ovoj takođe drugi s leva: http://www.maidencroatia.com/firma-mg09.jpg

Joj ne mogu da otvorim linkove, ne znam zasto, ali nije tako izgledao....
Hvala mu, u svakom slucaju, do neba..

A ovaj na predzadnjoj slici je u fazonu : mamu ti *****, jel si dosao da gledas koncert i da slikas ili da obezbedjujes!? :D..E, uvek me je zanimalo kako da se dobije taj posao obezbedjivanja na koncertima... aj objasni malo :D

iskreno ni sam ne znam :P mene je ortakinja ugurala tu jer je njenom ortaku trebao chovek :P a nisam se ni nadao da cu biti uz binu, meni je recheno kapija ti ne gine, taman se pripremim za podmicivanje i mlacenje para na ljudima koji nisu kupili kartu ali su bili spremni da plate po 1000 - 2000 dinara da udju kad prc, dobijam mesto PISTA LEVO a onda sam zloupotrebio moj telefon :P uskoro ce biti i klip ceo TNT sniman sa tog mesta :P

pozdrav svima ...
ovo nema veze sa ovom temom al ajd da pitam mozda neko zna

Pretprosle godine (2007) na sajmu motocikala u Beogradu na standu Harley Davidson je ceo dan svirala neka domaca amaterska rock grupa, samo stvari od AC/DC i skinuli su ih u originalu... iste te momke sam video godinu dana kasnije na skupu motociklista u Novom Sadu takodje na nekoj svirci...

ako neko zna koji su to likovi ili ako ima neki kontakt nek mi javi ... hvala

iskreno ni sam ne znam :P mene je ortakinja ugurala tu jer je njenom ortaku trebao chovek :P a nisam se ni nadao da cu biti uz binu, meni je recheno kapija ti ne gine, taman se pripremim za podmicivanje i mlacenje para na ljudima koji nisu kupili kartu ali su bili spremni da plate po 1000 - 2000 dinara da udju kad prc, dobijam mesto PISTA LEVO a onda sam zloupotrebio moj telefon :P uskoro ce biti i klip ceo TNT sniman sa tog mesta :P

ahhh a tebi kao zao sto si dobio pistu levu!? MA TI SI BAR BIO!!!!!! Sad mi je mama rekla da su njeni prijatelji otisli tamo, i da su usli bez ikakve karte na jebeni koncert! A JA LEPO KAZEM SAM SEBI : IDI TAMO, BAR DA SLUSAS MUZIKU, PA MOZDA I UDJES... Ali ne, ja sam debil

pozdrav svima ...
ovo nema veze sa ovom temom al ajd da pitam mozda neko zna

Pretprosle godine (2007) na sajmu motocikala u Beogradu na standu Harley Davidson je ceo dan svirala neka domaca amaterska rock grupa, samo stvari od AC/DC i skinuli su ih u originalu... iste te momke sam video godinu dana kasnije na skupu motociklista u Novom Sadu takodje na nekoj svirci...

ako neko zna koji su to likovi ili ako ima neki kontakt nek mi javi ... hvala
BAND X?

http://www.myspace.com/thebandxserbia

Steta je samo sto Johnson Scott-u nikad nece biti ni do kolena ali dobro...

Brate poenta nasheg benda nije u tome da se porede Ronald i Brian!!!Razumesh?:thumbdown:
Ronald je Ronald, Brian je Brian, oba pevacha su nezamenljivi deo mog zivota, i mislim da ce se vecina sloziti, da je uvredljivo praviti poredjenja!!!Niko nije BENDU do kolena!!!(e ovo je izrazito individualno mishljenje)...

Zapravo Highway To Hell i T.N.T. :P Izvol'te i uzivajte :P

evo ga Highway To Hell

A evo ga i TNT i uzivajte :P trenutno se oba klipa procesiraju ali uskoro cete moci da ih gledate :P

Koji spektakl,najbolja grupa i nema sta,oni su nezamenjivi i nepostoji bolja grupa,oni su meni oduvak bili najbolja grupa,ja njih toliko volim da znam sve njihove pesme napamet.AC/DC RULES!!!!!!!!!!1

Back