turbo_ajvar
Ističe se
- Poruka
- 2.818
ono je trebalo doziveti 
Spektakl!

Spektakl!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stonsi i AC/DC su najbolje svirke koje covek moze da dozivi u zivotu.
Tako kazu ljudi.![]()
...drago mi je zbog svih koji su bili & super se proveli...
...ako može samo jedno pitanje...živa nisam...
...u slučaju da je neko bio i na Stonsima '07. - da li se mogu porediti?![]()
Jecawaste jesam ja mozda tebe pustio da stanes ispred mene,jer si me pitala da stanes,posto ne vidis nista? pre nego sto je poceo AC/DC?Woooow, bili su na metar od mene, jos ne mogu da verujem. Fenomenalno!
Evo sta sam uspela da uhvatim telefonom.
koncert je zaista bio za pamcenje, bio sam tik uz pistu kojom su Brian i Angus trchali (izmedju piste i obichnih smrtnika iz publike) BUAHAHAHAHAHAHA![]()
![]()
slike za 15-20 minuta
![]()
Hahaha, znam ko si. Bio si ispred mene.Btw ja sam devojka sa dugom kosom u zutoj majici. Pozdrav.
Jecawaste jesam ja mozda tebe pustio da stanes ispred mene,jer si me pitala da stanes,posto ne vidis nista? pre nego sto je poceo AC/DC?![]()
inace, imao sam stajanje A levo,ali sam upao u fanpit....bio sam jako blizu bine, video Papaju iako ga nikada ranije nisam video u zivotu,ali smo se skontali nekako....
kocnert ac/dc sanjam od malih nogu, i snovi su mi se ispunili....presrecan sam....toliko![]()
Nisi,jer ja nisam nikog pitala da mi se skloniali bila je tu pored mene jedna devojka,plavusa,koja je zamolila neka dva decka da prodje ispred njih pa si mozda bio jedan od njih?