AC/DC u maju 2009. u Beogradu

malo fotki sa mobilnog, uglavnom su ispale mutne...:lol:

49471494.jpg

64531739.jpg

61991282.jpg

47385341.jpg

:D
Prvo onaj vatrmet pri otvaranju,onda oni izlaze na binu i ludilo:D Imala sam karte za A levo,ali zavrsih u Fan Clubu:D:mrgreen:
Bili su samo na par metara od mene:super: Odusevilo me sto su svirali Dog Eat Dog,to je bilo skroz neocekivanoo:eek:
Najvece ludilo uz TNT i cuveno oi oi oi,a za musku publiku jos bih rekla You shook me((:
Razvaaalili su,toliko energije,sve vreme su se kretali,a publika je bila u transu:D
Onda ona lutka devojke za The Jack i topovi za For those about to rock...
Jos uvek sam pod jakim utiskom!
Nazalost nisam nosila fotoaparat,tako da nemam niakav zapis,ali evo na netu vec postavljaju videe:)

Ljudi juce je bio dan za pamcenje!!!
Dolazim sa dve drugarice, nemamo karte i trazimo mesto gde cemo da izblejimo i da slusamo..
Onda ipak, za svaki slucaj, pocnemo da molimo ono prvo obezbedjenje da nas pusti u dvoriste stadiona, da bar budemo blize... Nece oni nikako i nece..
Tek neki tamo 15ti nas pusti. To je bio haos koliko smo bile srecne.
I setkamo se nas tri, bilo je negde 8, pola 9, gledamo sta se radi, ljude koji ulaze na stadion, u AC/DC majiama, sa kartama.... Ljubomorne do usiju...
Negde kad je vec bilo blizu 9 sati, i skoro nikog nije ni bilo, poceli smo bas da kukamo, nismo znali ni gde da sednemo, ni da li ce se lepo cuti...Nista...
U tom trenutku prolazimo pored jednog decka koji nas pita da li nam treba karta. Mi ga pitamo za koliko prodaje, a on kaze da poklanja...
Sve tri smo se sokirale... Mislili smo da laze, medjutim on nam gurnu u ruke onu kartu, rece " To vam je od decka iz Zagreba " i ode na koncert... :heart:
Sledeca scena, nas tri izgubljene, s onom jednom kartom, skacemo i vristimo...Noge su mi se tresle od uzbudjenja...
Zatim pocinjemo da molimo i molimo obezbdjenje da nas pusti s jednom kartom..
To je bilo kukanje, suzice su radile, bilo sta, samo da udjemo..
Naravno sa bine se vec cuje muzika, mi u stanju blage histerije, skupismo 1000 dinara, jedva da smo i toliko imali i dadosmo jednom liku, koji nas je na kraju i uveo.. :heart:
Dalje je bilo kao u snu... Kao da ne zivim svoj zivot, tako sam se osecala...
Bina, ozvucenje, specijalni efekti, vatrometi, energija.....
Magija....
Ni sama ne mogu da verujem koliko sam srece imala, ispunila mi se najveca zelja na svetu... Juce je bilo vise nego prelepo...
Najvise sam se uzivela naravno uz TNT i You shook me... ali i The Jack, Highway to Hell
Hells Bells :heart:.......uh.....
Nemam pojma ni kako mi izgleda ovaj post, nemam kad ni da ga ispravljam, zurim u skolu i previse sam uzbudjena zbog onog juce. I dalje ne verujem da sam zaista tamo bila..

Ja cu samo da kazem AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hocu opet! :D

I evo po meni, najbolji nacin da docaram atmosferu sa koncerta! ;)

Heavy decibels are playing on my guitar
We got vibrations coming up from the floor
We're just listening to the rock that's giving too much noise
Are you deaf, you wanna hear some more
We're just talkin' about the future
Forget about the past
It'll always be with us
It's never gonna die, never gonna die
Rock 'n' roll ain't noise pollution
Rock 'n' roll ain't gonna die
Rock 'n' roll ain't noise pollution
Rock 'n' roll it will survive
Yes it will, ha ha ha ha

Woooow, bili su na metar od mene, jos ne mogu da verujem. Fenomenalno!
Evo sta sam uspela da uhvatim telefonom.

Prilozi

• Slika010.jpg
    Slika010.jpg
    54,7 KB · Pregleda: 17
  • Slika049.jpg
    Slika049.jpg
    94,3 KB · Pregleda: 14
  • Slika028.jpg
    Slika028.jpg
    26,5 KB · Pregleda: 19
  • Slika013.jpg
    Slika013.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 15
  • Slika016.jpg
    Slika016.jpg
    66,8 KB · Pregleda: 16
Woooow, bili su na metar od mene, jos ne mogu da verujem. Fenomenalno!
Evo sta sam uspela da uhvatim telefonom.
Jecawaste jesam ja mozda tebe pustio da stanes ispred mene,jer si me pitala da stanes,posto ne vidis nista? pre nego sto je poceo AC/DC? :)
inace, imao sam stajanje A levo,ali sam upao u fanpit....bio sam jako blizu bine, video Papaju iako ga nikada ranije nisam video u zivotu,ali smo se skontali nekako....
kocnert ac/dc sanjam od malih nogu, i snovi su mi se ispunili....presrecan sam....toliko:)

Poslednja izmena:
nevidjeno.
dugo mi onako dobro nije bilo.

i atmosfera pre koncerta, ja i ortak mrtvi gladni uzeli pivo, hleb i čvarke u Maksiju i udri. pored stadiona ona klasična koncertna atmosfera gde su svi totalno opušteni i nema loših misli. a unutra aaaaauuu. totalno neočekivano

Jecawaste jesam ja mozda tebe pustio da stanes ispred mene,jer si me pitala da stanes,posto ne vidis nista? pre nego sto je poceo AC/DC? :)
inace, imao sam stajanje A levo,ali sam upao u fanpit....bio sam jako blizu bine, video Papaju iako ga nikada ranije nisam video u zivotu,ali smo se skontali nekako....
kocnert ac/dc sanjam od malih nogu, i snovi su mi se ispunili....presrecan sam....toliko:)

Nisi,jer ja nisam nikog pitala da mi se skloni:mrgreen: ali bila je tu pored mene jedna devojka,plavusa,koja je zamolila neka dva decka da prodje ispred njih pa si mozda bio jedan od njih?Ali ako si bio kod bele zastave,onda cudno,jer ja sam bila jos iza.Doduse,pre koncerta prodjoh jos malo napred,ali opet daleko od zastave.hmm

@Orgasmotron-jesi li ti obezbedjivao ili gledao koncert sve vreme:mrgreen:

Nisi,jer ja nisam nikog pitala da mi se skloni:mrgreen: ali bila je tu pored mene jedna devojka,plavusa,koja je zamolila neka dva decka da prodje ispred njih pa si mozda bio jedan od njih?

nisi onda ti,a devojka je imala crnu-smedju ravnu kosu....a ja sam pametan, od 40.000 ljudi,bas ces ti da budes:D
ja sam se ceo koncert gurao sto vise napred, i onda dodje neka devojka i pita me da je pustim,i onda se vratim nazad toliko koliko sam se progurao napred,i tako ukrug ceo koncert.....e al sam djentlmen:mrgreen:

Back