za te pare ce ti to vece biti najbolji ortak bre 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa da si ga blagovremeno upotrebio , sa sve čitanjem posta posle, zaključio bi da ja navijam za Partizan al eto mora ovako da ti se objašnjava ...'leba mi - ja upotrebljavam mozak, sto se ne bi moglo reci za one kojima je prizma razmisljanja na relaciji tzv. "cigani" - tzv. "grobari"...
E pa da si ga blagovremeno upotrebio , sa sve čitanjem posta posle, zaključio bi da ja navijam za Partizan al eto mora ovako da ti se objašnjava ...
p.s:Zayebo si me ko svinja tarabu![]()
Au bre, mnogo para treba da se jedna tročlana familija izvede na ovaj koncerAt![]()
Ako sam ja dobro skontao po onoj slici, za fan pit bi karta dosla 5500 jer je plavim slovima? I gde moze da se naruce karte? Nigde nema link, samo pise da su karte u prodaji od 13...
@Bad_Wolf, iz moje hoce svi![]()
kod mene idu svi!!! da mi je macka ziva isla bi i ona![]()
E mojh vukota, pa da ga upotrebljavaš bar bi rivalstvo mogao da shvatiš. A i prijatelju moj pun si predrasuda pošto vidim da si me verovatno strpao u koš s onim klincima što se bodu noževima a ja nisam na utakmici bio pa sigurno 6 godinaJa naravno stalno upotrebljavam, ali navijacki "razum" mi je stran, tako da mozes taj jezik da zavuces...
E mojh vukota, pa da ga upotrebljavaš bar bi rivalstvo mogao da shvatiš. A i prijatelju moj pun si predrasuda pošto vidim da si me verovatno strpao u koš s onim klincima što se bodu noževima a ja nisam na utakmici bio pa sigurno 6 godina
@cena karte: Skupo je ali to je to. Vredi svaku paru.
Nema na čemu i drugi put.Potpuno si u pravu - posto sam i ja dosao do zakljucka da nisam u stanju da spoznam tananu sustinu rivalstva grupa ljudi koji podrzavaju zabavljace na travi ili parketu, moracu da nadjem nekoga sa prosvetljivackim mocima, koji ce mene ovako glupog, neukog i spoznaji ne vicnog da prosvetli i uvede u prethodno pomenute tajne.
A sto se tice predrasuda - moracu da nadjem nekoga iskorenjivaca, da mi ine iskoreni, jer stvarno moja predrasude da je glupo ici gledati nekoga kako se bacaka, pljuje, urla, psuje i ponekad potrci: za pare - jednostavno ne stoji.
O, magu mozdanih aktivnosti - jos jednom ti upucujem zahvalnost na prosvetljenju.