AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Ako sam ja dobro skontao po onoj slici, za fan pit bi karta dosla 5500 jer je plavim slovima? I gde moze da se naruce karte? Nigde nema link, samo pise da su karte u prodaji od 13...
@Bad_Wolf, iz moje hoce svi :)

Imas link-ove, ticket ili tako nesto - potrudi se malo, za svoje pare... :mrgreen:

Meni je to mnogo i za jednu kartu, jer postoji zivot i pored AC/DC-a, a i oni su maaatori, a i Bon Scott... Tada je trabalo ici... :(

ima neki link, i kada stisnes, izbaci ti nesto da se prijavis za vesti vezano za AC/DC. To sam i uradio, ali to su vesti, nema veze sa kartama...
Postoji zivot pored AC/DC-a, ali nije to prava car zivota... Ste pogledali turneju gde ce sve biti? Jedino za Beograd nisu rasprodate karte!
Sto se tice stajanja, cini mi se da je fan pit odvojen, da ima neka pregrada...

Ja naravno stalno upotrebljavam, ali navijacki "razum" mi je stran, tako da mozes taj jezik da zavuces...
E mojh vukota, pa da ga upotrebljavaš bar bi rivalstvo mogao da shvatiš. A i prijatelju moj pun si predrasuda pošto vidim da si me verovatno strpao u koš s onim klincima što se bodu noževima a ja nisam na utakmici bio pa sigurno 6 godina :mrgreen:
@cena karte: Skupo je ali to je to. Vredi svaku paru.

E mojh vukota, pa da ga upotrebljavaš bar bi rivalstvo mogao da shvatiš. A i prijatelju moj pun si predrasuda pošto vidim da si me verovatno strpao u koš s onim klincima što se bodu noževima a ja nisam na utakmici bio pa sigurno 6 godina :mrgreen:
@cena karte: Skupo je ali to je to. Vredi svaku paru.

Potpuno si u pravu - posto sam i ja dosao do zakljucka da nisam u stanju da spoznam tananu sustinu rivalstva grupa ljudi koji podrzavaju zabavljace na travi ili parketu, moracu da nadjem nekoga sa prosvetljivackim mocima, koji ce mene ovako glupog, neukog i spoznaji ne vicnog da prosvetli i uvede u prethodno pomenute tajne.

A sto se tice predrasuda - moracu da nadjem nekoga iskorenjivaca, da mi ine iskoreni, jer stvarno moja predrasude da je glupo ici gledati nekoga kako se bacaka, pljuje, urla, psuje i ponekad potrci: za pare - jednostavno ne stoji.

O, magu mozdanih aktivnosti - jos jednom ti upucujem zahvalnost na prosvetljenju.

@tema - AC/DC je bila nesto pre tehnike i tehnologije, a za vreme Bon Scott-a - tada ih je trebalo slusati. Cene karata su svinjarija - za pare nema mnogo mudrosti - racuna se odnos prema proseku primanja - kada bi svaba ustanovio koliko bi po tom odnosu ON morao da plati - rekao bi da smo svi ovde ludi sto uopste raspravljamo o cenama i odlasku na koncert.

Druga je prica sto onda niko ne bi dosao - po cenama primerenim nasim primanjima.

Potpuno si u pravu - posto sam i ja dosao do zakljucka da nisam u stanju da spoznam tananu sustinu rivalstva grupa ljudi koji podrzavaju zabavljace na travi ili parketu, moracu da nadjem nekoga sa prosvetljivackim mocima, koji ce mene ovako glupog, neukog i spoznaji ne vicnog da prosvetli i uvede u prethodno pomenute tajne.

A sto se tice predrasuda - moracu da nadjem nekoga iskorenjivaca, da mi ine iskoreni, jer stvarno moja predrasude da je glupo ici gledati nekoga kako se bacaka, pljuje, urla, psuje i ponekad potrci: za pare - jednostavno ne stoji.

O, magu mozdanih aktivnosti - jos jednom ti upucujem zahvalnost na prosvetljenju.
Nema na čemu i drugi put.

Tolko frke oko zajebancije ...
A pljuje , bacaka se i urla onaj na bini :) I daješ mnogo više para na njega ... a i da si lepo pročitao moj post video bi da ja ni ne idem na utakmice :mrgreen:

Iskreno tvoj mag moždanih aktivnosti.

Poslednja izmena:

Back