AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Nema na čemu i drugi put.

Tolko frke oko zajebancije ...
A pljuje , bacaka se i urla onaj na bini :) I daješ mnogo više para na njega ... a i da si lepo pročitao moj post video bi da ja ni ne idem na utakmice :mrgreen:

Iskreno tvoj mag moždanih aktivnosti.

"Lepo" sam ja procitao tvoj post - samo ti treba pazljivije da citas: ja nigde nisam spomenuo da ti ides na utakmice. Samo sam izjavio da mi je cudno da je nekome milo sto nije na onom drugom stadionu.

Btw - poenta je sto ja i necu da dajem toliko para za nekoga ko se "bacaka se i urla onaj na bini"...

"Lepo" sam ja procitao tvoj post - samo ti treba pazljivije da citas: ja nigde nisam spomenuo da ti ides na utakmice. Samo sam izjavio da mi je cudno da je nekome milo sto nije na onom drugom stadionu.

Btw - poenta je sto ja i necu da dajem toliko para za nekoga ko se "bacaka se i urla onaj na bini"...
Pa niko te ne tera.
Dvojka si.
Aj zdravo. :bye:

Iskreno tvoj dragi mag moždanih aktivnosti :lol:

Ma znaš šta , i da sam na onom krajnjem kraju stadiona samo da ih čujem/vidim. :worth:

ma to i ja kazem...nekako mi se cini da je ACDC mnogo mnogo vise od koncerta...bukvalno kao posebno zivotno iskustvo...ono jos ako krene koncert u 6 kao sto kazu,pa jos ubde dan,pa zadje sunce,pa noc.,....pa to przenje po danu da upadnes prvi....strava raspolozenje....i acdc ima specificnu publiku...svi su nekako drugarski raspolozeni....aaa milina...dao bih i da je ksotalo 100e :)

ma to i ja kazem...nekako mi se cini da je ACDC mnogo mnogo vise od koncerta...bukvalno kao posebno zivotno iskustvo...ono jos ako krene koncert u 6 kao sto kazu,pa jos ubde dan,pa zadje sunce,pa noc.,....pa to przenje po danu da upadnes prvi....strava raspolozenje....i acdc ima specificnu publiku...svi su nekako drugarski raspolozeni....aaa milina...dao bih i da je ksotalo 100e :)
Nemoj da te čuju pa da stvarno krenu u 6! Vi tanani to možda dobro podnosite, mi puniji lipsamo na suncu :lol:
A da je hepi atmosfera to stoji. Samo što će, sudeći po onome što sam video jutros, prosek godina da bude negde oko 40 :lol:
Bićemo ja, ti, tvoj bubnjar, možda još dvoje troje i sve ostalo metuzalemi :D

Back