AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Nemoj da te čuju pa da stvarno krenu u 6! Vi tanani to možda dobro podnosite, mi puniji lipsamo na suncu :lol:
A da je hepi atmosfera to stoji. Samo što će, sudeći po onome što sam video jutros, prosek godina da bude negde oko 40 :lol:
Bićemo ja, ti, tvoj bubnjar, možda još dvoje troje i sve ostalo metuzalemi :D

:lol::lol::lol: i bubnjar je puniji, tako da ja imam najvece sanse da uspem da izdrzim :) sad vidim da sam ja pod kampovanje mislio da sedim/lezim ispred stadiona,a ti si to shvatio sa sve rostiljem i ostalim stvarima :p:D

ma i ja kampujem :) Grupa ce biti od mnogo ljudi!!! Ima da udjem u taj fan pit, pa makar mi to bilo poslednje u zivotu :lol: Kad se setim onog koncerta iz Doningtona... E to je prava stvar! Oni pocnu dok se jos vidi, i onda do sutra!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jedva cekam!!!
Guitar_thrill, odgovorih ti :)

:lol::lol::lol: i bubnjar je puniji, tako da ja imam najvece sanse da uspem da izdrzim :) sad vidim da sam ja pod kampovanje mislio da sedim/lezim ispred stadiona,a ti si to shvatio sa sve rostiljem i ostalim stvarima :p:D
Znam ja na šta si ti mislio al mi sad dade super ideju. Ima da okrenem prase na ražnju ispred :lol:
Vala,ni na Biletovom ni Eventimovom sajtu nema onih od 5 500...Da li sam ja slognuta,ili oni,ne znam :|
Za bilet sam ja juče rekao šta su mi rekli a za eventim vidiš i sama da kažu da su naručili te od 5500.

Nema vishe karata od 5500 niti ce ih biti!!!Proverio i u Eventimu,i IPS i Mamut, i u Nishu i u Beogradu!!!Ovo ostalo treba uzeti brzo...ima karata za stajanje II i za tribine!!!:sad2:
Nema veze, moze i od 4300 pa u prve redove...kao na Maiden!!!Poz svima...
It's a long way to the top if you wanna...

Pa *** znalo se da ce karte da planu. Kod nas je pusteno 23 hiljade karata ukupno ako se ne varam, a jos 22 hiljade je namjenjeno strancima. Pa probaj mozda mozes da kupis preko sajta njihovog?

Kako je moguce da karte za koncert u Beogradu budu namenjene strancima....to se niko jos nije zapitao...nisam cula da su za ostale koncerte u okruzenju pustili neke karte u prodaju samo za Srbiju...sta ce da urade sledeci put? da prodaju ceo koncert strancima? a mi da duvamo u prste?
A i te 23 hiljade nisu sve namenjene nama...dobar deo njih je takodje namenjen strancima - kako rekose "za prostor bivse Jugoslavije"
Hoce li nam neko od tih ljudi reci koliko karata je pusteno u prodaju za Srbiju?
Da li je moguce da se za koncert ACDC u Beogradu, za Srbiju pusti u prodaju manje karata nego za Depeche Mode? :evil:

Kako je moguce da karte za koncert u Beogradu budu namenjene strancima....to se niko jos nije zapitao...nisam cula da su za ostale koncerte u okruzenju pustili neke karte u prodaju samo za Srbiju...sta ce da urade sledeci put? da prodaju ceo koncert strancima? a mi da duvamo u prste?
A i te 23 hiljade nisu sve namenjene nama...dobar deo njih je takodje namenjen strancima - kako rekose "za prostor bivse Jugoslavije"
Hoce li nam neko od tih ljudi reci koliko karata je pusteno u prodaju za Srbiju?
Da li je moguce da se za koncert ACDC u Beogradu, za Srbiju pusti u prodaju manje karata nego za Depeche Mode? :evil:
Kao što moj drug reče - ispadaš građanin drugog reda u svojoj zemlji zbog gluposti organizatora.
(molim ne shvatite ovaj post politički)

Ma ima sigurno. Nije logično da se u Srbistanu pored ovolike krize za manje od 24h proda 45000 karata

Zvanichno je da je oko 23000 karata namenjeno kupcima u Madjarskoj, Rumuniji i Bugarskoj:dash:
Karata od 4300 ima u Mamutovim knjizarama, kao i onih od 3900!!!Ja sam naruchio jednu za stajanje i idem sutra u Nish po nju:klap:
I meni je bilo chudno, ali u eventimu kazu da karata od 5500 vishe nece biti u slobodnoj prodaji!!!Pa brze bolje reko-daj shta dash!!!
Vecina karata je josh u prodaji, da ne bude zabune-tribine!!!Logichno je, po rechima ovih iz eventima, da su vec planule od 5.5K...bilo ih je oko 4-5000...

This one's called Shot down in flames...

Poslednja izmena:
Ali i dalje ne mogu da verujem da su SVE od 5.5K rasprodate...smrdi tu neshto...:dontunderstand:

P.S.U BiletServisu ostale samo za tribine...ove od 8900din...
Smrdi previše.
Možda su uvaljali tapkarošima neku ogromnu količinu pa će da ih preprodaju za fazon 6,7,8 hiljada ... Ima ko bi i to uzeo.

A te za 8900 su prevara neviđena. Možeš biti na pola terena a možeš i na kraju odma do onih što su platili 3900

Chudno sve to deluje...moja rodjaka iz Toronta ih je gledala dvaput u Rogers centru i kaze da je to primer perfektno organizovanog velikog koncerta...bash to...moze se desiti i da sa kartom od 11000 budesh pored sektora gde su ljudi sa kartama od 3900...chini se da ljudi iz komune i ovdashnjeg menadzmenta koncerta rade svoj posao bash neprofesionalno...i pochetak prodaje karata i organizacija i uopshte slabo smo obaveshteni o pojedinostina...ali nema veze, shta je tu je..Srbija je to!!!
Npr, ako uzmemo da je prosechna cena karata oko 70e...polovina ljudi ce biti na tribinama, ako ne i vishe, i tu preovladavaju karte od 8900...45000*70=3.150.000e...ako je cena koncerta 3mil, kao shto se pricha...neko ce napuniti dzepove:cool:

Back