rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Pa?Не продају ли се два врапца за један динар? Па ни један од њих не може пасти на земљу без оца вашег.Мат,10.29
Dakle, Bog je taj bez kojeg ništa nije moguće.
Da li je na primer masturbacija moguća bez Boga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa?Не продају ли се два врапца за један динар? Па ни један од њих не може пасти на земљу без оца вашег.Мат,10.29
Dakle, Bog je taj bez kojeg ništa nije moguće.
Da, posmatraj prirodu. Pogledaj kako se ponašaju životinje, uporedi ih sa sobom, pa onda kreni da izvlačiš zaključke.Posmatraj prirodu,slušaj svoju savest i čitaj Bibliju i znaćeš ko je On.
Da, posmatraj prirodu. Pogledaj kako se ponašaju životinje, uporedi ih sa sobom, pa onda kreni da izvlačiš zaključke.
Učini ti to bar jednom pa makar i u najsterilnijim uslovima i pod "najstručnijim" nadzorom pa se onda javi da razgovaramo.
Ček' bre, vernice, ja jedno imam, 'oklen god došlo, a ti nijedno, koliko sam shvatila, al' voliš da pametuješ i učiš druge pameti, ničim izazvana, sa sve štalom.Moram da se izvinim ljudima sa sela, naravno da su se žene porađale tamo, jer je takvo vreme bilo i to je normalno, al' volim da prozovem nadobudnu Meduzu, koja još nije ni začela, al' će majke da uči da li smeju ili ne da rode i još da im odredi mesto po svom ukusu![]()
Ljudi su dobri ili loši(to se zove karakter, kol'ko sam obaveštena), ko se gde rodio, kako se zove i preziva(aludiram na "plavu krv") je najbednija izmišljotina iskompleksiranih i isfrustriranih ljudi.Il' si čovek il' si pi*ka, treće nema, pogotovu niko nema prava da odredi nekome da l' će roditi("jer tako mora" po Bibliji ili baba Kurani), pa da ga još i žigoše zbog toga.Na primer ovi se rađaju po štalama, i da li su zbog toga manje ljudi od onih, koji se porađaju po porodilištima?
![]()
![]()
Ljudi su dobri ili loši(to se zove karakter, kol'ko sam obaveštena), ko se gde rodio, kako se zove i preziva(aludiram na "plavu krv") je najbednija izmišljotina iskompleksiranih i isfrustriranih ljudi.
Tema je, da li buduća majka sme i da pomisli da ne rodi, ako se nekom javilo da to ne sme - po Bibliji- jel'te, kao najverodostojnijem spomeniku prava, morala, života i moralnih kodeksa i koječega, mada je istorijski dokazano da su se najveći zločini u svetu(tipa ratova, otimačine, zlostavljanja)desili zahvaljujući njoj ili bolesnim tumačenjem iste.Da stvar bude jasnija, iko ne pita ni da li hoćeš da se rodiš.
Ili 'pak pita?
...mada je istorijski dokazano da su se najveći zločini u svetu(tipa ratova, otimačine, zlostavljanja)desili zahvaljujući njoj ili bolesnim tumačenjem iste.
Ne vidim da si omašio poentu(pogle' koja se kuka i motika podigla ovde, zahvaljujući seksu(složićeš se da ni dece ne bi bilo, brez primenjivanja istog), daklem, verovatno onaj koji nije mog'o - je i pravio belaj, a moglo mu se po sili mesta, pa ko veli- kad sam ja impotentan nek' crknu svi ostali, ček' da ih malo zahebavam.Ovo je kao kada bi rekao, istorijski je dokazano da su se najveći zločini u svetu (tipa ratova, otimačine, zlostavljanja) desili zahvaljujući seksu.
Jer da nije seksa, zaista niti bi bilo onih, koji će da čine zločine.
Ne vidim da si omašio poentu(pogle' koja se kuka i motika podigla ovde, zahvaljujući seksu(složićeš se da ni dece ne bi bilo, brez primenjivanja istog), daklem, verovatno onaj koji nije mog'o - je i pravio belaj, a moglo mu se po sili mesta, pa ko veli- kad sam ja impotentan nek' crknu svi ostali, ček' da ih malo zahebavam.
Pa?
Da li je na primer masturbacija moguća bez Boga?
Rekoh ja lepo,da je današnjim slabićima sve to nerazumljivo.
Tebi shvatanje baš i nije jača strana.koliko sam shvatila, :
Господ је видело моје и спасење моје; кога да се бојим?Битно да си ти јача од Чака Нориса, чак и Милета Китића који је "јачи него икада"![]()
Господ је видело моје и спасење моје; кога да се бојим?![]()
Bus plus kontrolora
Samo ko nema kartu.
Ako nema kartu a uzda se u Boga???Samo ko nema kartu.
Ako nema kartu a uzda se u Boga???
Može biti da mu se karta stvori u ruci čudom, jer ako verom možeš da pomeraš planine zašto ne bi mogao da stvoriš jednu kartu?
Ti baš voliš da izvrćeš tuđe reči?Пошто ниси једини секташ који вели да природа доказује Стари завет, имаш сад целу тему само о томе![]()
Ti baš voliš da izvrćeš tuđe reči?
Nisam rekla da priroda dokazuje Sz nego da se Božija ličnost može otkrivati posmatranjem prirode(između ostalog).
Božija ličnst se može otkrivati posmatranjem prirode, i tu se slažem sa tobom.Ti baš voliš da izvrćeš tuđe reči?
Nisam rekla da priroda dokazuje Sz nego da se Božija ličnost može otkrivati posmatranjem prirode(između ostalog).