Абортус је раван холокаусту

Kakve ti dokaze hoćeš i za šta?
Uzgred samo da ti kažem Srbi nikoga ne pljuju.
Uh,teraš me da se vratim u srednju školu i na časove Logike, davno bilo- al, ajd' improvizacija- ne daš dokaze, pljuješ koga stigneš, znači, nisi Srpkinja(pokušavam da Logiku svedem na tvoj nivo).
Ako zaista hoćeš da propagiraš nešto novo, za šta si ubeđena da je dobro, uradi to kako treba i ubedi nas, ne prosipaj gomilu budalaština i tonu besmislenih Biblijskih Citata.Opet, po stoti put, kako znaš da si u pravu i kako si odlučila da si ti jedina Bogom dana da mi pričaš o abortusu i to samo negativno, sa sve stotinama kletvi, munjama, gromovima i najezdom skakavaca?

pljuješ koga stigneš, znači,
Nemoj da budeš bezobrazna i da iznosiš laži u moje ime,nikoga ja nisam "pljuvala"kao što ti kažeš.Ja sam samo kritikovala greh.
Ako zaista hoćeš da propagiraš nešto novo, za šta si ubeđena da je dobro, uradi to kako treba i ubedi nas, ne prosipaj gomilu budalaština i tonu besmislenih Biblijskih Citata.Opet, po stoti put, kako znaš da si u pravu i kako si odlučila da si ti jedina Bogom dana da mi pričaš o abortusu i to samo negativno, sa sve stotinama kletvi, munjama, gromovima i najezdom skakavaca?
Imaš gomilu dokaza u ranijim postovima koje nisam iznosila samo ja nego i drugi članovi foruma.

To kad tad otprilike iznosi oko 10 milijadi godina.
Za to vreme ljudi eventualno ima da evoluiraju ili mutiraju u bića koja će moći da žive bez Sunca.

Ma znam i ja da se neće ugasiti skorije, nego čisto radi neznavenih sam hteo da navedem da bi to sada bilo pogubno. Imamo vremena da nađemo način kako da napravimo biljke i životinje kojima sunce neće biti potrebno. Ili da se preselimo na neku drugu naseljivu planetu

Ma znam i ja da se neće ugasiti skorije, nego čisto radi neznavenih sam hteo da navedem da bi to sada bilo pogubno. Imamo vremena da nađemo način kako da napravimo biljke i životinje kojima sunce neće biti potrebno. Ili da se preselimo na neku drugu naseljivu planetu

Možda se eventualno napravi svemirska Nojeva barka, u kojoj mogu da žive generacije ljudi, dok se eventualno ne stigne do neke planete pogodne za život.

Back