Абортус је раван холокаусту

Različiti ljudi imaju različite nagone.Neki naginju ubistvu,neki silovanju,neki masturbaciji,neki sadizmu,mazohizmu,samoubistvu...
Pametan čovek umesto što uzdržava ili podstiče svoje nagone,traži njihov uzrok i na taj način rešava problem.
Ne lupetaj, života ti.
Nagon ka ubistvu???? Sadizmu???? Mazohizmu????

To nisu nagoni, već nešto sasvim drugo. Nagon je ono što prirodno postoji kod svih živih bića i ne zavisi od toga gde to biće živi, niti na to mogu da utiču društvene okolnosti.

To važi samo za stvari koje su dobre a tvoj problem je što neumeš da razlikuješ zlo i dobro.

Zapravo, Ti si ta koja ne ume da razlikuje kontraste, već sudiš olako, vađenjem stvari iz konteksta i nakaradnim tumačenjem religijskih spisa, pa bi zato jednako osudila na pakao i onoga ko ubije manijaka siledžiju, koji bi mu napao dete, jer po Tebi, ubistvo je greh za pakao.
I kamen kada izvadiš iz konteksta, možeš prikazati da je đavolska stvar, ali tek posmatranjem u kontekstu sa rezultatima, vidiš da kamen sam po sebi niti je dobar niti je loš, već ono što eventualno može biti dobro ili loše, to su rezultati njegove primene.

Ali se zato ne bi libila da detetu uskratiš vakcinu protiv tuberkoloze ili besnila, jer po Tebi greh je primiti vakcinu.
Toliko o sposobnosti razlikovanja dobra i zla.

Znači ako su moji preci verovali u đavola onda i ja treba u njega da verujem?

Usla si u opasnu sektu cim degradiras i same pretke i njihova verovanja. Nema tebi spasa. Svarog nije djavo, Baba Jaga povezuje se sa istim.

svar - sanskr. sunce
svarga - sanskr. nebo (svar-ga - suncev put)

Drugačiji sklop:eek:Ajde nam lepo objasni kako smo mi to drugačije "sklopljeni" u odnosu na ljude sa drugih kontinenata.

Ne moram "vama" objasnjavati vec tebi kao pojedincu, drugi to znaju ucili su sto u skoli sto prucavanjem tokom svog slobodnog vremena. Izraelac ima druge delove gena koji su aktivni za razliku od coveka druge rase, izmedju ostalog i onog rodjenog na balkanskim prostorima. Dovoljno je pogledati fizicki izgled i uociti razliku, ako to nije do gena ne znam do cega je.

Tako je i sa fizicko/duhovnim osobinama i iskustvima. Tvoj izvorni bog je tvoj koren, on je osnova i od njega se polazi. Kasnije se moze nadgradjivati i praviti paralele, ali baza/srz je uslovljena genetskim faktorom koji se formirao iskustvima predaka a kasnije prenosio na nova pokolenja.

jedan kinez,koji živi u kini i roditelji su mu "čistokrvni"kinezi,čita kuran,sledi proroka Muhameda,klanja namaze obeležava Ramazan,Kurban bajram...Šta ćeš ti reći za njega?

Isto sto i za tebe.

To se vi okultisti duhovno uzdižete i hranite kroz spiralu,kad stignete na kraj spirale i shvatite gde ste,onda će biti kasno.

Ezoterno je iznedrilo religije sveta, definisano je kao unutrasnje skriveno znanje (uzi krug) za razliku od spoljnog egzoternog (siri krug), prilagodjeno za mase i njihovu mogucnost poimanja.

Odkud znaš da nisam?

Nisi Jestira, nisi Izraelka.

Ja i dalje tvrdim, kada bi mi ova osoba pod pseudoniimom Jestira, dala i jedan relevantan dokaz, duboko bih joj se poklonila, ovako, mogu il' da joj se smejem il' da je srpski pljujem, kukala joj majka,iskreno, mislim da dotičnu baš zabole, jer joj je cilj dea nas sve zaqhebava do besvesti, uz pripomoć sodnih organizacija, debelo pripomognutih od ove propale države(moždaq i od onih što su gradile vodovod u Ćićevcu i približnim vukojebinama)

Ti nam reci.Da li si se podmladio od masturbiranja,da li su ti zubi belji,kosa gušća?Možda ti masturbacija održava telo u odličnoj kondiciji?Možda si uz pomoću nje izlečio dijabetes ili si se duhovno uzdigao?Ajde prosvetli nas.

Ти нам реци. Да ли си се подмладила од апстиненције/узастопних порођаја (непотребно прецртати)? Да ли су ти зуби бељи, коса гушћа... :zcepanje:

Izraelac ima druge delove gena koji su aktivni za razliku od coveka druge rase, izmedju ostalog i onog rodjenog na balkanskim prostorima.

Иако нисам присталица монотеизма Израиља, "теократске државе Израел":lol: па ни овог мање или више секуларног Израела... улажем протест.
Ако је нека хаплогрупа карактеристична за народе Блиског истока, то је онда група Ј. Требало би да доминира код Јевреја... Међутим Сефарди је имају 30-40% а Ашкенази 20-30%... код Срба је око 10%. Остали геном Јевреја је у принципу као код беле расе. Тако да је реч о људима који су веома измешани са (осталим) белцима, или можемо говорити о европским Јеврејима као чистим белцима. Јасно, онај што је дошао из Етиопије или Јемена теко да је бео.
Јеврејство се базира на религији, не раси, без обзира на она правила по коме Јеша само може бити ако је од јеврејске мајке...

Ja i dalje tvrdim, kada bi mi ova osoba pod pseudoniimom Jestira, dala i jedan relevantan dokaz, duboko bih joj se poklonila, ovako, mogu il' da joj se smejem il' da je srpski pljujem, kukala joj majka,iskreno, mislim da dotičnu baš zabole, jer joj je cilj dea nas sve zaqhebava do besvesti, uz pripomoć sodnih organizacija, debelo pripomognutih od ove propale države(moždaq i od onih što su gradile vodovod u Ćićevcu i približnim vukojebinama)
Kakve ti dokaze hoćeš i za šta?
Uzgred samo da ti kažem Srbi nikoga ne pljuju.

Usla si u opasnu sektu cim degradiras i same pretke i njihova verovanja.
Moji preci su verovali u Hrista.A što se tiče zabludelih rodnoveraca ako ih je i bilo među mojim precima to je njihov problem.
Svarog nije djavo, Baba Jaga povezuje se sa istim.

svar - sanskr. sunce
svarga - sanskr. nebo (svar-ga - suncev put)
Tačno Svarog je bog sunca poreklo vodi od vavilonskog Moloha(u Vavilonu nazivan Val) boga sunca i zla kojem su prinošene ljudske žrtve.

Untitled-1.jpg

Ne moram "vama" objasnjavati vec tebi kao pojedincu, drugi to znaju ucili su sto u skoli sto prucavanjem tokom svog slobodnog vremena. Izraelac ima druge delove gena koji su aktivni za razliku od coveka druge rase, izmedju ostalog i onog rodjenog na balkanskim prostorima. Dovoljno je pogledati fizicki izgled i uociti razliku, ako to nije do gena ne znam do cega je.

Tako je i sa fizicko/duhovnim osobinama i iskustvima. Tvoj izvorni bog je tvoj koren, on je osnova i od njega se polazi. Kasnije se moze nadgradjivati i praviti paralele, ali baza/srz je uslovljena genetskim faktorom koji se formirao iskustvima predaka a kasnije prenosio na nova pokolenja.
Bog je u Bibliji lepo opisao ko su Jevreji a ti sad možeš o tome da palamudiš do besvesti.

Poslednja izmena:
Zapravo, Ti si ta koja ne ume da razlikuje kontraste, već sudiš olako, vađenjem stvari iz konteksta i nakaradnim tumačenjem religijskih spisa, pa bi zato jednako osudila na pakao i onoga ko ubije manijaka siledžiju, koji bi mu napao dete, jer po Tebi, ubistvo je greh za pakao.
Greh je kada se počini zločin ubistva.Ubistvo u samoodbrani nije greh.
I kamen kada izvadiš iz konteksta, možeš prikazati da je đavolska stvar, ali tek posmatranjem u kontekstu sa rezultatima, vidiš da kamen sam po sebi niti je dobar niti je loš, već ono što eventualno može biti dobro ili loše, to su rezultati njegove primene.
Ne možeš kamenje upoređivati sa ljudskim sklonostima.Predmeti sami po sebi niti su loši niti su dobri ali zato ljudske sklonosti ili su dobre ili su loše,nema između.Ljudi sa lošim sklonostima određene predmete upotrebljavaju da bi proveli svoje zle namere ili u istu svrhu stvaraju određene proizvode.

Ali se zato ne bi libila da detetu uskratiš vakcinu protiv tuberkoloze ili besnila, jer po Tebi greh je primiti vakcinu.
Toliko o sposobnosti razlikovanja dobra i zla.
Vakcina je proizvod ljudi sa zlim namerama tako da je ona nešto što je loše.

Greh je kada se počini zločin ubistva.Ubistvo u samoodbrani nije greh.

Ne možeš kamenje upoređivati sa ljudskim sklonostima.Predmeti sami po sebi niti su loši niti su dobri ali zato ljudske sklonosti ili su dobre ili su loše,nema između.Ljudi sa lošim sklonostima određene predmete upotrebljavaju da bi proveli svoje zle namere ili u istu svrhu stvaraju određene proizvode.

Vakcina je proizvod ljudi sa zlim namerama tako da je ona nešto što je loše.

Na osnovu čega kažeš ubistvo je u jednom slučaju greh, a u drugom slučaju ubistvo nije greh?

Da li si sigurna da uskraćivanje vakcine detetu nije proizvod zlih pomisli?

Moji preci su verovali u Hrista.A što se tiče zabludelih rodnoveraca ako ih je i bilo među mojim precima to je njihov problem.

Tačno Svarog je bog sunca poreklo vodi od vavilonskog Moloha(u Vavilonu nazivan Val) boga sunca i zla kojem su prinošene ljudske žrtve.

Pogledajte prilog 257104

Bog je u Bibliji lepo opisao ko su Jevreji a ti sad možeš o tome da palamudiš do besvesti.

manje citaj vikipediju

moze li se bez sunca:per:

Back