CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Ne znaci da je ogranicen, znaci da je odabrao da bude ogranicen za to.
Da nije odabrao ograničenost, niti bi bio Bog, istina, Ljubav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaci da je ogranicen, znaci da je odabrao da bude ogranicen za to.
Znači ako su moji preci verovali u đavola onda i ja treba u njega da verujem?
Da li je to tvoj predlog da se žene porađaju u štalama?Zar se i sam Isus nije rodio u štali?Hoćeš li da kažeš da je On manje vredan od dece koja se rađaju u "savremenim,sterilnim i specijalnim" uslovima?
Eliksir života niko nije pronašao.Sad kad si pronašao eliksir života,živi i uživaj.
Verovatno ga nisam razumeo i u delu u kojem govori o lovu na veštice....Nisi ti njega dobro razumeo.
Sada trenutno ne čitam.Ne čitaš ti ni jednu.U tome je problem.
Ne znam za ovog Đavola, ali moram da kažem da se ja pri masturbaciji baš uzdignem.... E sada, da li je duhovno ili nekako drugačije....Ti nam reci.Da li si se podmladio od masturbiranja,da li su ti zubi belji,kosa gušća?Možda ti masturbacija održava telo u odličnoj kondiciji?Možda si uz pomoću nje izlečio dijabetes ili si se duhovno uzdigao?Ajde prosvetli nas.
"On će obrisati svaku suzu s njihovih očiju, i smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli“ (Otkrivenje 21:4).
"Tada će hrom skakati kao jelen“ (Isaija 35:6).
"Tada će se otvoriti oči slepima“ (Isaija 35:5).
"Svi koji su u grobovima… izaći će“ (Jovan 5:28, 29).
"Niko od stanovnika neće reći: ’Bolestan sam‘ “ (Isaija 33:24)
dr.Separator, ova vest me je veoma pogodila, pa sam morao da napisem ove stihove iz Biblije, iako nemaju veze sa temom.
Izvinjavam se ako sam otisao u off.
Sto se mene tice, ti to mozes da tumacis i kao "Napravi ajvar i stavi da se kiseli kupus za zimnicu".
tuzno , i sad treba majka da se raduje celi8 dan tom detetu do sumraka kad ce beba umreti , vazno je da ga nije pobacilaDa čujem moraliste, roditi ili ne?
Upozorenje: slike mogu biti uznemirujuće za ljude sa slabijim stomakom
http://en.rocketnews24.com/2012/10/...ca-survives-less-than-a-day【graphic-content】/
Ja se bar trudim dok ti čitaš samo pripremljene tekstove sa Svetosavlja.to si u pravu samo sto je ti uopste ne razumes....
Ja nisam kompetentna da pričam o dobrobitima masturbacuje ali pošto ti jesi,izvoli nabroj ih.Da li hoćeš reći da čovek koji masturbira, gubi kondiciju i kosa mu opada, zubi postaju žuti i dobija dijabetes?
Prvo ti odgovori na moje pitanje.Zašto Ti, za početak, ne pokušaš samoj sebi da ukažeš na greške koje radiš?
Ili misliš da nemaš grešaka?
U Bibliji vrlo jasno stoji na koji način je On bio bezgrešan i tu nema mesta za polemisanje.Jeste bio bezgrešan, ali da li onako kako Ti to zamišljaš ili pak malo drugačije od onoga kako Ti to doživljavaš?
Svarog,Moloh,Đavo,Sotona isto ti je to.kakav te djavo spopao
aman zeno, jesu li te jevreji toliko zatupeli![]()
Nije problem ali neću.Verovatno ga nisam razumeo i u delu u kojem govori o lovu na veštice....
Ma važno je da vas dvoje razumete jedno drugo, a još važnije da ste u stanju da razumete sami sebe. Naročito kada čas kažete jedno, pa onda nešto sasvim drugo.
Sada trenutno ne čitam.
Nego, zar je zaista problem da navedeš šta to piše u Bibliji vezano za ženski menstrualni ciklus?
Ako je to nešto što je nagonski,onda smo to nasledili od životinja(teorija evolucije je jedina kojom se ovo može objasniti)onda bi za masturbiranje trebalo da ima mnogo,mnogo primera u životinjskom svetu.Navedi ih.Šalu na stranu, masturbacija je jedan prirodni proces koji ljudi počinju da primenjuju nagonski. Tako da ja u tome ne vidim ništa loše. Naprotiv, uzdržavajne od nagona može da izazove (pa i izaziva) poprilične psihofizičke probleme.
Šta pokušavaš da postigneš postavljanjem ovakvih fotografija.Da se svi sažalimo i zgrozimo i da kažemo"Ipak je uredu ponekad ubiti".To jeste i strašno i tužno ali ubistvo je ubistvo bez obzira na to koga si ubio ili ti hoćeš da nam kažeš da nije ubica onaj koji ubije nerođeno dete ili onaj koji ubije dete koje ima neku anomaliju.Da čujem moraliste, roditi ili ne?
Upozorenje: slike mogu biti uznemirujuće za ljude sa slabijim stomakom
http://en.rocketnews24.com/2012/10/...ca-survives-less-than-a-day【graphic-content】/
Ja nisam kompetentna da pričam o dobrobitima masturbacuje ali pošto ti jesi,izvoli nabroj ih.
U Bibliji vrlo jasno stoji na koji način je On bio bezgrešan i tu nema mesta za polemisanje.
Zašto izbegavaš da odgovaraš na moja pitanja?Ako nisi kompetentna da pričaš o dobrotama, kako si onda kompetentna da osuđuješ?
Sve te strašne stvari koje se širom planete događaju ukazuju na to da su ovo poslednja vremena i da će Bog počistiti uskoro to zlo zauvek.Oni koji u ovo veruju znaju da će On ovu bebicu kao i mnoge druge,kada za to dođe vreme ponovo stvoriti,bez ijedne mane na večni život a one koje su ovakve zločine činili i činili ubistva nerođene dece,ukoliko se u ovom životu ne pokaju,On će uništiti zauvek.