Абортус је раван холокаусту

Nisi ti njega dobro razumeo.
Verovatno ga nisam razumeo i u delu u kojem govori o lovu na veštice....
Ma važno je da vas dvoje razumete jedno drugo, a još važnije da ste u stanju da razumete sami sebe. Naročito kada čas kažete jedno, pa onda nešto sasvim drugo.

Ne čitaš ti ni jednu.U tome je problem.
Sada trenutno ne čitam.
Nego, zar je zaista problem da navedeš šta to piše u Bibliji vezano za ženski menstrualni ciklus?

Ti nam reci.Da li si se podmladio od masturbiranja,da li su ti zubi belji,kosa gušća?Možda ti masturbacija održava telo u odličnoj kondiciji?Možda si uz pomoću nje izlečio dijabetes ili si se duhovno uzdigao?Ajde prosvetli nas.
Ne znam za ovog Đavola, ali moram da kažem da se ja pri masturbaciji baš uzdignem.... E sada, da li je duhovno ili nekako drugačije....

Šalu na stranu, masturbacija je jedan prirodni proces koji ljudi počinju da primenjuju nagonski. Tako da ja u tome ne vidim ništa loše. Naprotiv, uzdržavajne od nagona može da izazove (pa i izaziva) poprilične psihofizičke probleme.

"On će obrisati svaku suzu s njihovih očiju, i smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli“ (Otkrivenje 21:4).
"Tada će hrom skakati kao jelen“ (Isaija 35:6).
"Tada će se otvoriti oči slepima“ (Isaija 35:5).
"Svi koji su u grobovima… izaći će“ (Jovan 5:28, 29).
"Niko od stanovnika neće reći: ’Bolestan sam‘ “ (Isaija 33:24)

dr.Separator, ova vest me je veoma pogodila, pa sam morao da napisem ove stihove iz Biblije, iako nemaju veze sa temom.
Izvinjavam se ako sam otisao u off.

"On će obrisati svaku suzu s njihovih očiju, i smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli“ (Otkrivenje 21:4).
"Tada će hrom skakati kao jelen“ (Isaija 35:6).
"Tada će se otvoriti oči slepima“ (Isaija 35:5).
"Svi koji su u grobovima… izaći će“ (Jovan 5:28, 29).
"Niko od stanovnika neće reći: ’Bolestan sam‘ “ (Isaija 33:24)

dr.Separator, ova vest me je veoma pogodila, pa sam morao da napisem ove stihove iz Biblije, iako nemaju veze sa temom.
Izvinjavam se ako sam otisao u off.

To što piše je jedno, a kako se tumači je drugo.

Verovatno ga nisam razumeo i u delu u kojem govori o lovu na veštice....
Ma važno je da vas dvoje razumete jedno drugo, a još važnije da ste u stanju da razumete sami sebe. Naročito kada čas kažete jedno, pa onda nešto sasvim drugo.

Sada trenutno ne čitam.
Nego, zar je zaista problem da navedeš šta to piše u Bibliji vezano za ženski menstrualni ciklus?
Nije problem ali neću.

Šalu na stranu, masturbacija je jedan prirodni proces koji ljudi počinju da primenjuju nagonski. Tako da ja u tome ne vidim ništa loše. Naprotiv, uzdržavajne od nagona može da izazove (pa i izaziva) poprilične psihofizičke probleme.
Ako je to nešto što je nagonski,onda smo to nasledili od životinja(teorija evolucije je jedina kojom se ovo može objasniti)onda bi za masturbiranje trebalo da ima mnogo,mnogo primera u životinjskom svetu.Navedi ih.

Da čujem moraliste, roditi ili ne?
Upozorenje: slike mogu biti uznemirujuće za ljude sa slabijim stomakom

http://en.rocketnews24.com/2012/10/...ca-survives-less-than-a-day【graphic-content】/
Šta pokušavaš da postigneš postavljanjem ovakvih fotografija.Da se svi sažalimo i zgrozimo i da kažemo"Ipak je uredu ponekad ubiti".To jeste i strašno i tužno ali ubistvo je ubistvo bez obzira na to koga si ubio ili ti hoćeš da nam kažeš da nije ubica onaj koji ubije nerođeno dete ili onaj koji ubije dete koje ima neku anomaliju.
Da nije ovakvih informacija ne bismo znali kakve se strašne stvari u svetu događaju.Ova nesretna bebica najverovatnije je rezultat vrednog rada lekara bez granica.Ako se ne osvestimo na vreme ovakva deca će se rađati i na našim prostorima.Bog ovakve stvari dozvoljava da bi nas upozori i ukazao nam u kakvu propast srljamo sopstvenim izborom.Sve te strašne stvari koje se širom planete događaju ukazuju na to da su ovo poslednja vremena i da će Bog počistiti uskoro to zlo zauvek.Oni koji u ovo veruju znaju da će On ovu bebicu kao i mnoge druge,kada za to dođe vreme ponovo stvoriti,bez ijedne mane na večni život a one koje su ovakve zločine činili i činili ubistva nerođene dece,ukoliko se u ovom životu ne pokaju,On će uništiti zauvek.

Sve te strašne stvari koje se širom planete događaju ukazuju na to da su ovo poslednja vremena i da će Bog počistiti uskoro to zlo zauvek.Oni koji u ovo veruju znaju da će On ovu bebicu kao i mnoge druge,kada za to dođe vreme ponovo stvoriti,bez ijedne mane na večni život a one koje su ovakve zločine činili i činili ubistva nerođene dece,ukoliko se u ovom životu ne pokaju,On će uništiti zauvek.

Mani se tih inkvizitorskih mudrovanja.
Kao on će uništiti, a mi ćemo samo da mu služimo, pa i ako nekoga zakačimo, to nismo mi, već je to on.

Back