Агарта
Poznat
- Poruka
- 8.355
neka ga neka sedi u gradu tu je sigurnije
Па јел треба или не треба да се иде у природу?
Има ли о томе нешто у Библији?!?

Или ти је можда Бог рекао

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka ga neka sedi u gradu tu je sigurnije

Nešto mi govori da odgovor će biti da oni, koji žive po Božijem zakonu, isto tako i hodaju po Božijem zakonu i ne može im se desiti da dožive pad i prelom noge.
 e bas bih volela da bude
 e bas bih volela da bude 
e bas bih volela da bude

nesto su se utisali
kad jaganjci utihnu
Taj tvoj tekst nema nikakve veze sa pitanjem o masturbaciji, odnosno o samozadovoljavanju.ima veze sa pitanjem koje je više puta postavljeno na ovoj temi
Ali planinarenje nije zdravo, jer tamo postoji opasnost da bude povređen... A ti opet kažeš da čovek treba da vodi zdrav život. Kako?trebalo bi jer je stvoren da živi u prirodi i to mu je jedini kontakt sa njom
... ali ne od bolesti, nego.. onako...umiru ali samo u ovom životu
Ope ti....konfuzna sam ti zato što ne poznaješ neke stvari
ova priča važi za sve
oko za oko je nemoguće primeniti jer nema teokratije u demokratiji možemo samo da se sklanjamo od zla i okrećemo Bogu,držimo Njegov zakon(znači nema tolerancije prema grehu)a On će već pronaći način da nas zaštiti
ne nisam bezgrešna a ti se čuvaj da ne ostaneš produkt ***** iz otkrovenja
imaš oči a ne vidiš imaš uši a ne čuješ
čitaj Bibliju

ne,kazna za greh je večna smrt ali dete može da snosi određene posledice u ovom životu grešnog života njegovih roditelje
meni se Bog otkrio u mom životu,lično i zato sam ja tako sigurna u Njega, što ne bih mogla za tebe da kažem

Evo samo jednog primera zašto je masturbacija destruktivna i kuda ona vodi
Upozoravam da je tekst odvratan.
Nemačka federalna institucija podređena Ministarstvu za porodične odnose, objavila je pamflet kojim motivi�u očeve da se anga�uju u �masiranju polnih organa� svojih kćerki
Nemačka federalna institucija podr�ava incestualnu pedofiliju
translation from Polish "Rzeczpospolita" daily ^ | July 9, 2007 | Aleksandra Rybinska
Posted on 07/29/2007 4:42:30 AM PDT by JoAnka
Ovo je prevod članka iz poljskih dnevnih novina "Rzeczpospolita".
Nadle�ni organi ohrabruju na �igranje doktora�
Nemačka federalna institucija podređena Ministarstvu za porodične odnose, objavila je pamflet kojim motivi�u očeve da se anga�uju u �masiranju polnih organa� svojih kćerki.
�Očevi ne posvećuju dovoljno pa�nje klitorisu i vagini svojih kćerki. Njihova ma�enja previ�e retko pripadaju ovim regionima, dok je ovo jedini način da devojčice budu u stanju da razvoju osećaj ponosa prema svom polu� � ovo je citat iz �Ljubav, telo i igranje doktora� - bro�ure objavljene od Nemačkog federalnog centra za zdravstveno obrazovanje (BZgA). Ova publikacija je upućena roditeljima dece starosti 1-3 godina.
Prema autorima pamfleta, za zdrav razvoj deteta je va�no da njen otac poka�e koliko je ponosan na činjenicu da je devojčica. Najbolje je, kada on to radi koristeći svoje ruke: �Deca dodiruju sve delove tela svojih očeva, ponekad ga i uzbuđujući. Očevi bi trebalo da rade isto.�
Bro�ura takođe obave�tava da majke često detetovom penisu daju ime kućnog ljubimca, dok međutim polni organi devojčice ne dobijaju imena puna ljubavi. Kao rezultat, devojčice počinju da misle da su one gore od dečaka. Eto za�to očevi treba da smisle imena puna ljubavi za kćerkinu vaginu, na primer da je nazovu �kotlić meda�.
Autori pamfleta savetuju roditelje da dozvole �neograničenu masturbaciju� deteta: �Ukoliko devojčica ubacuje predmete u svoju vaginu, roditelji bi trebalo da interveni�u samo ukoliko postoji rizik da se povredi, na primer kada su usne njihovih vagina natečene od trljanja na ručkama stolice. Tada morate reći detetu da se dalje ne povređuje, i u isto vreme obja�njavajući da je stimulisanje polnih organa u redu.�
�Ne� inhibicijama
Masturbacija i dodirivanje polnih organa od strane roditelja pretpostavljeno je da spreči seksualne inhibicije deteta u odraslom dobu: �Deca treba da nauče da ne postoji stvar kao �to su sramni delovi tela. Telo je dom, na koji treba da ste ponosni.�
Pesme o vagini
BZgA takođe ima dobar savet za roditelje malo starije dece. Nedavno, kancelarija je objavila priručnik o polnom razvoju dece u obdani�tu. U njemu, roditelji mogu da pročitaju da je opona�anje pokreta pri seksualnom činu preporučljivo za razvoj 4-godi�njaka.
Zajedno sa priručnikom, kancelarija je rasturila I knjigu pesama, uključujući �Nos, trbuh i zadnjica�. Jedna od pesama glasi: �Kada dodirnem moje telo, otkrivam �ta imam. Ja imam vaginu, jer ja sam devojčica. Vagina nije samo za pi�kenje. Kada je dodirnem, osećam prijatno podrhtavanje.�
Bro�ura BZgA se obavezno čita u 9 nemačkih zemalja. Koristi se za obuku negovateljica, vaspitačica i učitelja u osnovnim �kolama. Preporučena je od mnogih organizacija koje se zvanično bore protiv pedofilije, kao �to je German Kunderschutzbund. BZgA, koja je zvanično podređena Ministarstvu za porodične odnose, I rasturaju milione primeraka ove 40-strane bro�ure svake godine.
Čitaj pa ćeš znatiПа јел треба или не треба да се иде у природу?
Има ли о томе нешто у Библији?!?
Или ти је можда Бог рекао

Taj tvoj tekst nema nikakve veze sa pitanjem o masturbaciji, odnosno o samozadovoljavanju.
Zapravo, nema veze sa mozgom uopšte.

nek živi u prirodi to je zdravo pa neće imati potrebe da se lomata na planinarenjuAli planinarenje nije zdravo, jer tamo postoji opasnost da bude povređen... A ti opet kažeš da čovek treba da vodi zdrav život.
Kako?
umiru od starosti,nikad nisi čuo za to?... ali ne od bolesti, nego.. onako...
kažem ti lepo da ne razumešOpe ti....
Ja te pitam jedno, ti se zapetljavaš pokušavajući da odgovoriš na nešto što te nisam ni pitao.
Čas kažeš da se obraća samo Jevrejima, čas kažeš svima, a onda kažeš da "oko za oko" ne postoji, kao da to ne piše u Starom Zavetu i kao da u ovom svetu i u ovom vremenu nema osvete.
I kakve sada veze teokratija ima sa ovim? Da ne bi i ti da juriš veštice?
kako i gde ćeš povući granicu?

čitaj Bibliju pa ćeš znatiko je ***** iz otkrivenja?
čitaš li ti Biblijska prorpčanstva?samo ovo sto si meni uputila kao sugestiju primeni na sebe i bice sve u redu...
znaci ti podrzavas usvajanje dece i homoseksualne brakove u Izraelu?to je za tebe bozija drzava?to je teokratija?
a koja je kazna za one koji krše zakon a ne pokaju se?gde pise da je kazna za greh vecna smrt?znaci adam i eva vecno mrtvi?za njih nema spasa?
to je isto kao da me pitaš kakve veze ima pederastija sa pedofilijom?kakve bre veze ima samozadovoljavanje sa incestom pobogu, incest je incest bilo da joj rucno cacka medjunoznje bilo da se kresnu....a samozadovoljavanje je samozadovoljavanje.....aman